Astra F
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mért is nem gondoltam, hogy tök egyszerű lesz kicserélni a magnót :-D
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
"Nulla tenaci invia est via"
Van egy opel astra F 1998 1,4 16v - s gépem. ki akarom cserélni a rádióját. Jelenleg CAR 300 van benne.
Kérdésem az lenne mire figyeljek Rádió vételnél? (méret, csatlakozó, nemtom, stb. :-) )
Köszi előre is!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Esetleg valamelyik ismerősöd pincéjébe, padlásán porosodva?
Tibi!
A kupás astrák közül a zengősről linkeltél volna inkább képet 😉

Na! Ezt is most írod?
Tesómmal pont a hétvégén rakosgatjuk össze a darabkákat néhány pár perces videóbaól, meg az MNASZ honlapján lévő,néhol hibás eredeménylistáról.
Eddig azt hittük 3 merci csak 2001ben volt, amikor ment a két Zengős, meg a szélessel (class1-190) ment Zengő Zoli.
És azt hittük előtte csak kettő volt. Az egyik a kék amit Móczár hozott 1992ben, a másik a Piros fehér Old Spice-os.
De nem mert volt itt 3 is, Adorján egy zöld-sárgával is ment.
No mindegy msot nincs időm leirni, majd Pü-ben értekezünk egyszer.
Archiv fotóid nincsenek?
Még a 3 Mercedes Evo 2 DTM-et is láttam egymással viaskodni,főleg Móczár Péter "Old Spice"-os Mercije maradt meg bennem és persze a két fehér-kék-zöld festésű. Jó volt,abszolút pozitív élmény.