Joker - Jason Statham egyik legjobbja?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Király film.
Szerintem tipikus buta Statham-film. Karrierje elején voltak jó filmjei, de úgy 10 éve csak ezeket a tucat-szarokat erőlteti, ahol konkrétan ugyanúgy néz ki, ugyanaz a szerepe.. előnye, hogy átöltözés nélkül rohanhat egyik forgatásról a másikra.

broman191
Nekem tetszett, bár valóban csak egy maroknyi akciójelenetet sikerült belepasszírozni a másfél órába...de azok szvsz igazán ütnek és a köztük lévő töltelék sem sikerült szörnyűre, sőt a karakterek és színészek számomra kifejezetten a helyükön voltak, a körítés szintúgy, összességében az átlagnál jobban le tudott kötni, egynek határozottan jó volt...aki viszont nonstop akcióra számítana, ne itt keresse... 😊
Utoljára szerkesztette: broman191, 2015.02.07. 21:50:31

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

"olyan" :-D

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

IMYke2.0.0.0
Szerintem, nem volt olyan rossz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.