Hellblade
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hellblade 2 – Hamarosan többet is megtudhatunk róla
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Ez a munkája wazzeg <#idiota>#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A játékmenet részét képező látomások és próbatételek is úgy vannak megalkotva hogy egy beteg elme által torzított valóságot tapasztaljon meg a játékos is. Senua szimbólumokat keres, rejtvényeket old meg hogy átkelhessen bizonyos kapukon, időnként harcol is, de egy külső szemlélő számára csak egy kihalt tereken bolyongó, magában motyogó, a kardjával hadonászó lányt látna. Minden akadály amibe az utazása során ütközik mentális és nem fizikális, így a feloldásuk is mentális kulcsoktól függ.
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2020.02.05. 20:53:20
Szerintem inkább a saját démonaival küzd, és nem elengedi, hanem elbukik.
Utoljára szerkesztette: Andriska86, 2020.02.05. 20:00:20
Ami nem tiszta, hogy az apja tulajdonképpen miket csinált Senuával? továbbá a Hélás harc előtt volt egy tükör amiből Senua tükörképe vált ki, az mit szimbolizált? hisz akkor még "nem gyógyult meg". Amúgy én kicsit többet vártam sztori terén, végig azt hittem, hogy valójában Senua úgy megőrűlt hogy nem démonokkal küzd hanem a saját népét öli halomra, vagy valami hasonló mindfuck sztori.
"Hellblade: Senua's Sacrifice is coming to the Nintendo Switch eShop this spring!
We hope Switch owners enjoy embarking on Senua's journey, playable handheld for the first time."
Patch 1.03 is available for download on Steam & GOG, full release notes below:
HDR (high dynamic range) support for both NVIDIA and AMD graphics cards
Fixed flickering issue in tower cinematic
Fixed texture streaming issue for Surtr
Surtr gates are easier to open
Memory improvements
General optimisations
Kb azt mondogatták, hogy hasonlóan élményre fókuszáló játékokat várjunk tőlük a jövőben is.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2017.10.25. 21:13:26
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Az a feketébe öltözött fickó Senua apja volt. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Szerintem egyébként kifejezetten jó játék lett, élmény volt végigvinni. Kissé elborult itt-ott, de ez volt a sztori lényege.
előtte ami szól a harcnál:
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Elkészült a Hellblade fordítása, töltsétek a Magyarítások Portálról 😊