Két éven belül jöhet a fej-transzplantáció?
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel az agy nem érintett a betegségben, hanem leginkább a környéki idegrendszer motoros (mozgató-) neuronjai, ezért elvileg rendbejönne tőle Hawking.
Nekem ez nagyon sci-fi-nek hangzik. Tényleg, egyelőre még a gerincsérültekkel is alig tudnak kezdeni valamit, erre testcserével jönnek... Bár ha tényleg meg tudják oldani a "fejcserét", akkor a gerincsérülteket is meg tudják gyógyítani.
Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2015.02.28. 15:24:55
Nekem ez nagyon sci-fi-nek hangzik. Tényleg, egyelőre még a gerincsérültekkel is alig tudnak kezdeni valamit, erre testcserével jönnek... Bár ha tényleg meg tudják oldani a "fejcserét", akkor a gerincsérülteket is meg tudják gyógyítani.
Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2015.02.28. 15:24:55
"a legnagyobb akadályok, mint a gerincvelő összeillesztése, valamint az immunrendszer támadása az új testrész ellen, elhárultak."
Nem akarok kötözködni, de a teljes egészében átvágott gerincvelő esetén eddig nem sikerült a teljes felépülés senkinek. A szervátültetettek között pedig elég komoly halálok még ma is a kilökődés (arról nem is beszélve, hogy szinte teljes immunszuppresszióban élik az életüket).
Elég futurisztikusan hangzik és van azért etikai probléma a dologgal, nem is kevés.
Nem akarok kötözködni, de a teljes egészében átvágott gerincvelő esetén eddig nem sikerült a teljes felépülés senkinek. A szervátültetettek között pedig elég komoly halálok még ma is a kilökődés (arról nem is beszélve, hogy szinte teljes immunszuppresszióban élik az életüket).
Elég futurisztikusan hangzik és van azért etikai probléma a dologgal, nem is kevés.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Valószínűleg nem az övé, hanem a kórházé, és nincs beleszólása ilyesmibe. 😊
szomorú 😞
Tehát aki megfizeti, az ha öreg lesz, kap egy fiatal testet.
(nemrég volt egy hír, mennyire jót tesz időseknek a fiatal vér átömlesztése, hát még egy egész test? O_o )
(nemrég volt egy hír, mennyire jót tesz időseknek a fiatal vér átömlesztése, hát még egy egész test? O_o )
A
Nem akarok szakértő lenni, de szerintem Hawking nem jönne rendbe egy test ( vagy fej, ahogy jobban tetszik) -transzplantációtól, az ő betegsége idegrendszer-eredetű (ALS).
új testet Hawkingnak!
Majd felkel az afroamerikai pasi az ágyból és nézi hogy kapott egy horogkeresztes ária tetkós testet
Bocs ez volt csak
és head shoot
Bocs ez volt csak
és head shoot
"Állítása szerint a legnagyobb akadályok, mint a gerincvelő összeillesztése, valamint az immunrendszer támadása az új testrész ellen, elhárultak."
Akkor a tolószékeseket állítsátok talpra, ne fejeket ültessetek át!
Akkor a tolószékeseket állítsátok talpra, ne fejeket ültessetek át!
Aki 2015-ben még Windows XP-t használ, arra én a gyepem lenyírását se bíznám, nem hogy egy fejcserét :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
← ElőzőOldal 2 / 2