Felfüggesztették a Top Gear műsorvezetőjét és a műsort is
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végül is győzikét is több százezren követelték vissza a képernyőre. Te kevered a szezont a fazonnal, ám ez már legyen az egyéni szoc problémád. Amúgy meg jah, a mai világban a pénz dominál, pénz nélkül még az általad felvetett tudósok sem jutnak semmire.
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Aztan feketelistara kuldtem amikor egyik musorban kifejette, hogy kozep es kelet europaban mindenki budos kommunista meg ostaba hulye kb.
No o meg egy belterjes, genhibas naci allat, mint minden angol (mivel az elso koncentracios taborokat ok epitettek).
Ha mar altalanositunk.
Tv-s kent milliokat keres, de nincs penze fogaszra, igenytelen angol szutkyos proszto...
Utoljára szerkesztette: ugh, 2015.03.13. 15:30:18
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
és sajnos már nálunk is majmolják....ha megütött valakit..akkor elítélni..ki a faxnak képzeli magát a csóka? gyökér brit.
Utoljára szerkesztette: Kelta, 2015.03.12. 10:35:02
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
Látom nálad is a siker/pénz páros pozicionál egy embert valahová...Ez persze a Te bajod, de ha megengeded, nekem más az értékrendem. Többre becsülök egy tudóst, mérnököt vagy kutatót, akiket se Te, se az átéag plebsz nem ismer, csak épp napi szinten használjátok a fejlesztéseiket, gyógyultok a gyógyszeerik által, és élvezitek a tudásuk gyümölcsét. Ellentétben ezzel a buzi ripaccsal aki semmire se jó azon kívül, hogy cirkuszol a nép azon részének, aki vele egy szinten áll...
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2015.03.12. 01:01:56
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
😊
Azt nem értem, hogy Vályi Pista miért van oda ezért az arcért, amikor ő klasszissal jobb nála, természetesen tahó a jó értelemben, Clarkson meg egy kicsit modorosan vagánykodó angol öregember, semmi több. Vályi Pista be se kerülne a hírekbe ha osztana néhány tockost, meg kokit, mert belőle nemhogy kinézi, de elvárja az ember.
XD
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Vagy a gyengéké, amúgy Salvor Hardin mondta 😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
(én is vertem már hülyére embert, de az ennél jóval komolyabb sérelem volt. Nem vagyok rá büszke, de egy kajáért soha nem ütnék meg senkit.) Ez már oviban is a közröhely tárgyává tette volna az arcot. Ez kb. egy 5 éve szintje.
Elküldöm a csávot a picsába és rendelek valami kaját magamnak oszt basszák meg. Azzal, hogy megütötte nem ért el semmit, sőt.
Azt tudni kell, hogy egy ilyen műsort a szponzorok tartanak életbe és nem más. Ha nincs pl. kocsi amit mutogathat akkor srácnak ennyi volt.
Elég ha a műsorában nem akar senki reklámidőt fizetni, és máris pontossan nulla a srác piaci értéke.
De mondom: egy kajáért ütni? És mi van akkor ha komolyabb a szitu? Elüti egy tesztautóval?
A google 3.7millió találatot dobot ki.
Még a csóka wiki adatlapján is ott van már az eset.
"In March 2015 Clarkson was suspended by the BBC from Top Gear following a "fracas" with one of the show's producers.<127>127> The BBC announced that the next episode of the show would not be broadcast on Sunday 15 March.<127>127> It was later announced through the BBC's website that the network would likely drop the remaining two episodes of the series as well in the wake of the incident, which allegedly involved Clarkson punching producer Oisin Tymon.<128>128> Clarkson's contract with the BBC expires at the the end of March, with a three-year renewal not yet signed"
http://en.wikipedia.org/wiki/Jeremy_Clarkson
"Clarkson suspended by BBC after allegedly throwing a punch at producer"
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2988412/Top-Gear-s-Jeremy-Clarkson-suspended-BBC-fracas-producer.html
Ezt a figurát nem ismerem, de a hype ami körülötte van, már alapból gyanús. A műsoraiba belepillantva teljesen gáz, ócska. A fickó meg egy ripacs benyomását kelti, ráadásul angol...
A modern, trendi de beteg, negatív kultúrszennyet - vagyis az angolszász kultúrát - betiltanám egész Európában, a lófejűeket pedig ki-. ;-)
Nincs még egy olyan debil nép, mint az angol és még ők idiótáznak másokat...
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Ez az en szemelyes tragediam, raadasul az internet szabalyai (es a Totalcar cikk) szerint, ha nem szeretem, akkor csak nem ertem es hulye vagyok, szoval maradjunk ennyiben. 😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Igen? Te ezért szereted? Csak a magad nevében! Én úgy basznám pofán az ilyen senkiházi 8 elemit sem végzett celeb suttyókat, hogy a vasoszlop adná neki a másikat. Nem 10milliós szerződést, hanem kényszermunkát neki Szibériában...Nincs annál veszélyesebb, mint amikor egy ilyen tajparaszt sikerhez és pénzhez jut. Értelem és agy híján valakinek képzeli magát, de csak addig, amíg valaki jól be nem veri a képét. Kár, hogy az Argentínoknak nem sikerült agyba főbe verni ezt a szarházit!
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Nézd ha valaki olyan faszkalap, hogy egy H982FLK rendszámmal megy Argetínába forgatni, akkor ez is kitelik tőle.
1982 - Falkland és csodálkozik, hogy majdnem agyonverték őket.
De azert vannak hatarok... Kivancsi vagyok mivel lepte ezt at.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
Amúgy meg ingyenreklám a műsornak. Lehet nem is igaz csak hírkeltés.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.03.11. 12:53:41
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3