Már nyáron érkezik az új The Walking Dead-tévésorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Glenn, Maggie, Rosita még mindig egyértelműen jó karakterek.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Na ehhez képest elindítani még egy sztorit, szerintem nagyon kockázatos vállalkozás. Legalább is ha nem akarják az új karakterekkel, az original szereplők életútját lépésről lépésre végigjáratni, ennek nagyon nem örülnék.
Az mondjuk tetszene, ha a teljes sztori megmaradna a zombijárvány első napjaiban. A Malevilből ismert apokaliptikus világ témája továbbra is lehetne a TWD sajátja, ez az új pedig a tömegpánikot mutathatná meg közelebbről, a vírus elterjedését. Na ez így tetszene, de még egy szakállat növesztő túlélőcsapat nem érdekel.
Egyébként a TWD original series core színészei szerintem nagyon jók, szó szerint pár karaktert rendesen megszerettem. Ráadásul a sorozat érezhetően olyan irányba megy, hogy egyre inkább elmossa a JÓ és a ROSSZ közötti éles határt és valami egészen más jellemző már az alapvetően jónak gondolt főszereplőkre. Ettől pedig működik az egész, még annak ellenére is, hogy tényleg a fő csapásirány önismétlés.
A játékban nekem egyedül Clem volt mindig nagyon szimpi, a többi? Pffff.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
A TWD original érdekli, ezért ránéz erre a cikkre is, hogy milyen módon képzelik a spinoff-ot.
Elolvassa, megrágja, nem-el szavaz.
Mind a Telltale-féle TWD játék széria, mind az original TWD érdekel, de ez nem.