A cipőbűvölő - Az utóbbi évek legviccesebb Adam Sandler-filmje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Blended-re is azt irtak sokan hogy egyik legjobb filmje..en megneztem 3 alkalommal es meg egy szajhuzast sem valtott ki, minden alkalommal fapofaval ultem vegig..kellekfeleseg szinten(vagy mi volt) A Ne Szorakozz Zohannal volt az a filmje amin lehetett rohogni..az elott meg minimum jo 10 evvel
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
3.) Sander kb 2-300 millió dollárral többet filmezett össze :-D
4.) Nyilván nem láttad a Punch-Drunk Love-ot, a Spanglisht, a Longest Yardot, a Clicket és Reign Over Me-t. Mert ezek kapásból egész más jellegű filmek.
4.) Nyilván nem láttad a Punch-Drunk Love-ot, a Spanglisht, a Longest Yardot, a Clicket és Reign Over Me-t. Mert ezek kapásból egész más jellegű filmek.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Adam Sandler az 1998-as Waterboy óta ugyanazzal az idétlen geghalmazzal és arckifejezéssel operál minden filmjében. Talán Koltai Róberthez lehetne hasonlítani azzal a 2 apró különbséggel, hogy:
1.) Koltai Róbert, ha nagyon megerőlteti magát, tud jó színész is lenni
2.) Sikerült összehoznia legalább 1 jó filmet (Sose halunk meg)
1.) Koltai Róbert, ha nagyon megerőlteti magát, tud jó színész is lenni
2.) Sikerült összehoznia legalább 1 jó filmet (Sose halunk meg)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ez nem egy Adam Sandler vígjáték. Ez egy Thomas McCarthy film, aminek Adam Sandler a főszereplője. A tipikus Sandler filmeket maga a színész csinálja saját produkciós cégével, a Happy Madison-nal.
megelőztél... én is erre gondoltam 😊
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
Mert zsidó a színész? Mit játsszon, buddhistát?
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
itt látszott meg hogy már öreg a poénok is ezért olyan visszafogottak,ő sem 20 éves már
Imdb 5.8/4000 users, metascore 22/100 (21 critic), rotten 7%... nem tudom, inkább hiszek ennek.
Amúgy a magyar ízlés vígjátékok terén katasztrófa, például ott van a Norbit film ami másról sem szól csak fingás, böffögés, szarás és egyéb primitív poénokról, de aránylag sok pozitív vélemény van róla magyar oldalakon és sajnos ez a jellemző szóval ezt még nem láttam, de tipikus sandler-filmnek tűnik ami az utóbbi években erősen átment ilyen szemétbe, jack és jill ugye...
Amúgy a magyar ízlés vígjátékok terén katasztrófa, például ott van a Norbit film ami másról sem szól csak fingás, böffögés, szarás és egyéb primitív poénokról, de aránylag sok pozitív vélemény van róla magyar oldalakon és sajnos ez a jellemző szóval ezt még nem láttam, de tipikus sandler-filmnek tűnik ami az utóbbi években erősen átment ilyen szemétbe, jack és jill ugye...
Tehát érdemes megvárni míg szombat délutáni mozi lesz belőle? Megbeszéltük.
Utoljára szerkesztette: KRTuning, 2015.03.23. 19:54:07
Utoljára szerkesztette: KRTuning, 2015.03.23. 19:54:07
Szerintem annyira nem lett erős , de legalább nem erőltetett a humora mint néha bizony szokott neki.
Csak könyörgöm miért Zsidót játszik ? Nincs elég ilyen film még?
Szláv vagy Horváth vagy bármi érted ?
Talán az a néger kisfiú hozta a legjobb poénokat benne.
Amikor kiderült ki a szomszéd boltos az viszont már túl klisés volt...
És egyébként csak kérdezem, cipőbe nem lehetett volna meg a zuhanyzós csaj ? 😊
Csak elvittem volna tőle egy strandpapucsot javításra 😊
Csak könyörgöm miért Zsidót játszik ? Nincs elég ilyen film még?
Szláv vagy Horváth vagy bármi érted ?
Talán az a néger kisfiú hozta a legjobb poénokat benne.
Amikor kiderült ki a szomszéd boltos az viszont már túl klisés volt...
És egyébként csak kérdezem, cipőbe nem lehetett volna meg a zuhanyzós csaj ? 😊
Csak elvittem volna tőle egy strandpapucsot javításra 😊