Bloodborne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Hát egyszerű mindig a leggyorsabbal, nem véletlen van sebességben eltérés köztük, ahogy az összes FS játékban.
Mindig azzal kell kezdeni, akit előbb el tudsz csalni, és többször.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.03. 19:28:20
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
A gyógyító utánpótlás meg később nem lesz gond boltból
PSN ID.: Beegabor
A másik hogy a DS-ek jol megszokott elgurulós vetődése igen hiányzik. Itt ez a "belockolt" ellenfelek körüli ugrabugrálás sokszor inkább zavaró mint jó védekező taktika. Most pl az Amelia vagy ki ellen megyek , és kifejezetten zavaró hogy elugrok, de nem távolodok tőle, csak körülötte mozgok...
De azért jo ez persze, csak hát óhatatlanul ősszeveti az ember mindig a testvérsorozattal.
Pár napja kezdtem a játékot. Jó meg minden, de a DS-ek után nagyon nehéz megszokni egyelőre az "új" harcrendszerét.
Viszont amit akarok kérdezni. Van a Hunters Dream-be az a tolószékes csávó. Na azt hála a Sony zseniális kontroller tervezésének sikerült egy méterről telibe lőni a puskával (dumált ott nekem, én letettem a kontrollert a fotelra, mire az L2 egy millimétert benyomódott és DURR...) . A tolószékes egyből eltűnt. Na most őt buktam végleg, vagy visszajön még? Vagy itt is lesz valami megbocsátó hely mint a DS-ekben ahol az ilyen "bűneidtől" megszabadulhatsz?
Amúgy most az old yarnham-ben botorkálok, de marhára nem lelek újabb lámpát. Bár van ott egy ilyen templom féleség, csomó ellenfél, meg egy láncokon lógó nagy véres tetem. Gyanítom ha ott felvenném az oltáron lévő tárgyat, akkor ott valami Boss móka jönne, és ha megölöm kapnék új lámpát... Eddig még nem mertem megpróbálni. <#whatever>#whatever>
Másra nem.
Tehát ez inkább csak annyit jelent, hogy csatlakozhatsz egy másik hunter-frakcióhoz is a játékban, aminek a bossok irtása a célja.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Kurva jó a játék, nem tudom letenni. Tényleg ott volt korábban a gond és azért voltam kiakadva, hogy nem találtam meg egy shortcut-o és egy útvonalon mentem vagy 1000szer most már egy 4-5 shortcut megvan, tudom tápolni is a karaktert, stb... így azért eléggé rendben van a játék minden szempontból. A nehézsége is korrekt, a változatossága is, tehát olyan amilyennek kell lennie :)
Most esett le nekem, hogy már a legelső kaput sem nyitottad ki, azt hittem, hogy a későbbi ajtó nem volt meg, ami az opcionális boss-hoz vezet és rögtön ott van az első lámpás mellett, ahová a létrán jutottál fel. :-)
Ütős kis játék, nem vitás.
Adversus solem ne loquitor
Ma szerintem fejből le tudnám már rajzolni ennek a helyszínnek a térképét és be tudnék rajta jelölni minden ellenfelet, aki fix helyen van. :-DDD És ezt nem kérkedésképpen mondom, mert biztos vagyok benne, hogy a többiek is. :-D És majd te is, mire innen túljutsz. Ez nem DaS, ez teljesen más szint, és imádni fogod minden percét (amikor épp nem b*szod falhoz a kontrollert). Már most irigyellek, hogy ez a kaland még előtted van. :-)
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.11.18. 15:00:20
A két négylábú vadállat ellen a molotov koktél tökéletes, a pálya elején lévő kb. 30 ellenfélből pedig annyit nyomsz le, amennyit csak akarsz, farmolásra később tökéletesek lesznek, de ha nem akarod, akkor elég sokat el is kerülhetsz egy kis taktikázással. Ugyanígy a négylábúakkal sem kell kekeckedned, ha nem akarsz, kivárod az alkalmat, elrohansz mellettük és balra be az ajtón.
Egy tök új karakterrel tuti, hogy 10 percen belül kinyitom az első shortcutot, ha kell. A lámpások pedig nincsenek ritkán, csak még nem ismered a játékot. Ne támadj le pls.
A FROM-játékok tipikusan a türelemről és a tanulásról szólnak, ha az elején nem akarsz "elcseszni" 10-15 percet, akkor ne is folytasd. Én FROM-szűzként kb. fél napot szórtam el rá, mire az első shortcut megnyílt. Szóval ne haragudj, de én most direkt nem fogok segíteni neked. Na jó, annyit, hogy ismerd ki a helyszínt, tanulmányozd az ellenfelek stílusát, csald el az egyik nagykutyát és szépen, egyesével végezd ki őket (a kettőt együtt semmi esélyed), aztán ha majd megérkezett az első boss (nem baj, ha esetleg megöl), a játék hirtelen sokkal könnyebbé válik, mert megjelenik majd a karakterfejlesztés lehetősége és onnantól örülni fogsz ennek a sok ellenfélnek, mert szépen farmolhatsz.
Ki írta, hogy bármi probléma lenne a látványvilággal?! szerintem is kurva jól néz ki más kérdés, hogy néha szerintem elnagyolt, mert annyi zsák és doboz van, hogy szinte más tárgyról nem is szól az eleje a játéknak mint a zsákok és dobozok, koporsók...mind ugyanazzal a texturával....ennek ellenére szerintem is kurva jó hangulata van.... A kérdés még mindig ugyan az, hogyan lehet bármilyen shortcut-ot is feloldani anélkül, hogy mondjuk kinyírd a 2db négylábú vadállatot az átjáróban és ne kelljen minden alkalommal végigmenni és kinyírni a majd 30 ellenfelet , 1 kisebb boss-t és ezzel az egésszel elcseszni legalább 10-15 percet...amíg oda eljutsz és újra nekiveselkedsz?!
Lehet én nem tudok vagy látok valamit, nem vitatom, de akkor kérem és megköszönöm a javaslatokat
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Most kezdem a játékot és egy dolog nem tudom jól látok-e. Ha bekapok egy találatot akkor nem megy le egy ideig (1-2 másodperc) az életerőm és ha ezen idő alatt megölök valakit akkor nem is fog lemenni, mert átveszem tőle az életerőt?! Jól értelmezem? Minden ellenfélnél és minden esetben működik ez?
A The Last Guardian tuti megjelenik, mert már aranylemezre került vagy 1 hete.
Nem akar coop meg multi,tehát nem kell neki plus.
Igen kell psplus mindenféle online funcióhoz!
Közeljövőben tervezem egy PS4 vásárlását csak a BB miatt. (tudom, egy játékért, hülye vagyok...<#whatever>#whatever> )
Na jó még a Last Guardianra lehet ránézek ha egyszer tényleg megjelenik.
Szóval a kérdésem, ha nem akarok coop-ot meg multit a játékban, akkor is kell hozzá PS Plus vásárlás?
Utána meg nem tudtam Bandit behívni, és kikapcsltam a játékot.