Bloodborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😊

Mar alig varom, hogy hazaerjek es toljam.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Szerintem a fogpiszkálót,(ugye milyen szemét játékok ezek, benne van a tudatalattidban egész nap amíg nem végzel vele)
A fogpiszkalot vagy a dagadt gecit vagjam le elobb vasarnap, ha hazaerek? Ezen gondolkodom.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

darkSectorxxx
Tuti....nem.... 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Myselor
nem akarod ma meglesni?😊
darkSectorxxx
Aha, így azért nehezebben értem, de kb sejtem mire gondolsz. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

A fogpiszkáló egyformán skálázódik str.dex.tehát az a jó ha a két értéket egyformán fejleszted.Hozzáteszem jó szarul mert a stat bónusz c c,és ugye az lenne a cél ha valamelyik tulajdonságot fejleszted akkor a fegyver A vagy S legyen mert így kapsz statbonuszt a fizikai sebzésre.
darkSectorxxx
ja akkor jo ha a kard meg a ability egy vonalon vannak akkor nincs baj. 😄
Most már értem Lbandi mire mondta, hogy a szamcsikardhoz kell dex, de ugye most a medium fegyóval szeretném a fightot. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.30. 19:44:04

Myselor
neem.van str meg dex alapú fegyver is.a szamuráj kard pl dex a te kis fogpiszkád az meg strenght. ennyi 😊
darkSectorxxx
Kurvajó, akkor benéztem, azt hittem a str a sebzés. 😄 csak simán a sebzés. 😄
Mindegy akkor ez lehet 2x nehezebb lesz mint terveztem. 😄

Általában a dex.fegyverek a gyorsak és ugye dex-re skálázódnak str. csak annyi kell hogy a karakter elbírja.
darkSectorxxx
Várj, nem str kell a kardokhoz?
Bár nem is baj hogy lomhább lesz, kutya harapás szőrével. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.30. 19:20:04

Miért jó neked a str.karakter?A dex. fegyverek sokkal gyorsabbak ha meg tényleg csak egyet- kettőt ütsz akkor meg valami baszom nagy fegyver kéne.
darkSectorxxx
fasza. 😊

Myselor
hp strenght meg stamina nincs eltúlozva pont jó most minden 😊
darkSectorxxx
Mondtam neki semmi fejlesztés, csak menjen el stamina, str és némi hp-val...más nem kell.

De úgy igazságos ha előtte a das2 boss hal meg.

Szombat.

Myselor
szívesen ^^
Myselor
54es nincs túl tápolva.nyugi megfog izzadni nem lesz easy 😊
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.09.30. 15:06:07
darkSectorxxx
Köcce. 😊

De remélem 35-40-nél nem magasabb a szint.Mert úgy túl easy.
Amiga
És tényleg... Valamiért azt hittem eddig, hogy az fps-nézetet használ, mint az Iron Lord. 😊

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

n000rbi
Az third-person nézetű.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.09.30. 14:25:40

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Amiga
Most jön az a belsőnézetes UBI-játék is... For Honor vagy mi.

Seth
Ezért lenne jó egy új King's Field, azok fps-ek is, meg Souls-ok is 😄

PSN ID.: Beegabor

Myselor
darky megvan a save Orstein and Smough előtt pc-re szólj és adom.az ajtó előtt csináltam mentést.amúgy lenyomtam én is ha már elvittem neked oda first try volt igaz megettem 2 humanity de marad egy flaskám a 10ből 😊 na hajrá kiváncsi leszek hogy tolod húztam neked egy fogpiszkát amivel a 3ban nyomtad😊
Kandurex
Mivel TPS -re lett kitalálva, valszeg szar :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Amiga
Én egy Souls játékra VR alatt is kiváncsi lennék... milyen lehet vajon, amikor a szörny négy emeletnyit föléd magasodik. :-D

n000rbi
+1, Souls Collection új motorral.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

+1

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
NAGYON kellene egy DeS remaster. NAGYON.

Adversus solem ne loquitor

De mondják, én DaS1 után vágtam bele, és nekem ugyanakkorát "ütött". A DeS miatt nem tudom eladni a PS3-mat, jöhetne már belőle egy remaster, vagy egy PS3 emu.
Amiga
Minden esetre jó ötlet volt felmelegíteni a BB-t, ez még mindig elképesztően üt.
Most jutottam el Byrgenwerth-be, a játéknak ebbe a különleges hangulatú kis szegletébe.
Nincsenek szavak erre a mesterműre, na. :-)

A kemény! <#idiota>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kicsit ide toljuk a DaS1-es élményeimet, a kemény mag itt tud rá reflektálni. 😊

Nyilván, ízléseken nincs mit vitatkozni. De pl. Moby nem a DaS1-gyel kezdte, mégis azt mondja, az a legjobb. Amúgy a Demon's Souls ugye az első, arra mégsem mondják, hogy az a legjobb. Vagy biztos van olyan.

mi törtent? visszaolvassak 70+ hsz-t vagy csak darky kezdett a 32. vegigjatszasba?

egyet görgettem le: anor londo? <#fejvakaras>

Azért nem érzed az 1 erősségét mert a BB a legnehezebb és már megszoktad a stílust. A legjobb résznek mindenki 90%-ban azt tartja amelyikkel kezdte. A legtöbben az 1. résszel kezdték ezért náluk az a legjobb. Én pl. a 2-vel indítottam ámokfutásomat és nálam az az etalon. Ott van valahogy a legnagyobb súlya a harcnak, minden mintha súlyosabb lenne. A bukfencezés pl. egyszerűen nevetséges a 3-ban a 2 után játszva, olyan mintha papírból lenne a karakter.
Myselor
lényegében azért tartják annyira nehéznek az elsőt mert akkor az új volt sosem játszott senki olyannal előtte és csak is azoknak annyira nehéz.a legendás páros sem annyira kemény mint sokan mondták én is meglepődtem.én is ugye a das2vel kezdtem aztán az első aztán a 3 nemvoltak nehezek annyira a második is csak addig amég beletanultam.hogy küllemre hangulatra kinek melyik tetszik az megint ízlés kérdése.neked a bb a favorit nekünk a das ennyi az egész 😊 te se vagy már kezdő játékos a from játékok világában sem persze hogy nem olyan nehéz így
/OFF

Egy kis interim értékelés a DaS1-ről. Szóval megérkeztem Anor Londoba, kb. 20 óra játék után. Az, hogy ez kevés vagy sok, nem érdekel. Egyelőre azért nem érzem az átütő erejét a játéknak, se az átötő nehézséget. Magamnak generáltam egy kis problémát, így többelt játékidőt, de ha nem balfaszkodom el, akkor eddig a mérleg az, hogy minden boss 3-4 próbán belül feküdt (csöcsösnél és tegnap este a böszménél azért nem, mert a fegyverem nem volt felhúzva a sajtá faszságom miatt), a mobokat meg kis idő után ki tudtam játszani.

Nyilván a neheze most jön még majd a játéknak, de eddig nem értem, miért ezt tartjátok a legjobb résznek, nekem pl. a harmadik jobban tetszett eddig, ha másért nem, a külleme miatt. Tartalomra totál egyformának érzem a három részt, talán legerősebbnek a másodikat.

Még mindig a Bloodborne a király számomra.

/ON

Anor Londoban vagyok.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.09.28. 22:05:12

Amiga
"mondjuk így elnézve semennyire" <#papakacsint>

Szerintem baromira nem! :-D

Amiga
Tudod, min gondolkoztam végig, miközben ezt néztem?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hogy mennyire hasonlít a srác John Cusack-ra.

Szerk: mondjuk így elnézve semennyire, de mégis...

Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.09.28. 10:55:53

From játék lesz csak nem soulsborn-nak fogják hívni.
Moby
Ú ez mán nagyon off, de hátha ez kicsit segít:

Én nem, totál hülye vagyok ehhez. De még elolvasom párszor. 😊

Moby
Ezugye majdnem egyidős a youtube-al. És nem is igazán erre van, hanem a shaky mobilos felvételek miatt, de ez most itt tök jó hatást váltott ki. Amúgy lehet, hogy csak nézni jobb így, és játszani szarabb lenne. Nemtudom, de kipróbálnám ha lenne ilyen opció a fromjátékokban.

S mi lesz veled, ha nem lesz több From-játék? 😊

Amiga
Mondjuk az nagyon durva szerintem, hogy a youtube ilyet tud.

Moby
Igen, tudom 😊
Ulthannek, és Norbinak írtam, de Norbinak közben már leesett.