Az EU nem meri bevál­lal­ni a roaming­díjak teljes eltörlését
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekes, az én itthoni szolgáltatóm külföldi. Ha elutazom külföldre ahol meg ő van otthon, akkor is szívok. Nem logikus. Ráadásul azt nem értem, hogy ezt miért EU gazdasági szinten vitatják / szabályozzák? Nem a szolgáltatóknak kéne erről dönteni? Vagy az egy utópia lenne? :o)
Mar ertem, hipokrita vagy... 😊
Akkor nagyon félreértetted (már megint). Egy hozzászólásban lévő felvetések egymásnak ellentmondhatnak, ha más-más szempontból nézzük a dolgokat, pont arra világított rá a hozzászólásom - vagyis hogy sokféle szempont van.
Ha a személyem érdekel, nekem teljesen mindegy, én mindegyik megoldást kihasználom.
Pl. az Unió léte ellen felszólalok, ahol csak tudok, mert nyilvánvalóan Európa nemzeteinek és kultúrájának a koporsója, de személyesen persze, hogy kihasználom, külföldön tanulok és dolgozom ill. Magyarországról pikk-pakk küldöm el az anyagot, máshova vagyok bejelentve stb.
Ez csak egy újabb példa az oxymoronakra. ;-)
Ha a személyem érdekel, nekem teljesen mindegy, én mindegyik megoldást kihasználom.
Pl. az Unió léte ellen felszólalok, ahol csak tudok, mert nyilvánvalóan Európa nemzeteinek és kultúrájának a koporsója, de személyesen persze, hogy kihasználom, külföldön tanulok és dolgozom ill. Magyarországról pikk-pakk küldöm el az anyagot, máshova vagyok bejelentve stb.
Ez csak egy újabb példa az oxymoronakra. ;-)
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Szamomra ugy tunt, hogy a kozteherviseles kivanatos, mig a homogenizacio az elvettendo szamodra... ez igy oxymoron 😉
Utoljára szerkesztette: Papichulo, 2015.03.26. 09:00:03
Utoljára szerkesztette: Papichulo, 2015.03.26. 09:00:03
A tehermegosztas az nem homogenizacio?
ps: Go USE! 😊
ps: Go USE! 😊
Így van, emiatt kellene egy teljesen új rendszert bevezetni, igazságosan megosztani a terheket, bevételeket, de ennek nem kellene megmutatkoznia a díjszabásban.
Mellesleg az EU minden homogenizáló törekvése nemzetellenes, az Európai Egyesült Államokat idézi. Ennek ti hárman alább (meg sok millióan) örültök, de mi néhányan nem. ;-)
Mellesleg az EU minden homogenizáló törekvése nemzetellenes, az Európai Egyesült Államokat idézi. Ennek ti hárman alább (meg sok millióan) örültök, de mi néhányan nem. ;-)
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
A helyzet bonyolultabb. Nyáron a déli országokba több millióan utaznak nyaralni az északi országokból, akár többszörösére növelve a hálózati terhelést. Ha nincs díj, akkor az északiaknak (skandinávia, németország, anglia) csak az ingyenbevételről kell lemondaniuk, ami anélkül áramlik hozzájuk, hogy bármit csináltak volna, míg a délieknél (olasz, görög és spanyolország) szezonálisan nagyon megnövekszik a forgalom, míg télen kihasználatlan kapacitások vannak, ami megdrágítja az üzemeltetést.
Kulfoldon egy masik ceg infrastrukturajat hasznalod, melyert ok reszesedni szeretnenek az altalad fizetett dijbol, ellenben a hazai szolgaltatod sem akar lemondani az altalad generalt haszonrol, ergo ilyenkor ket helyre fizetsz...
Magyarázza már meg valaki. hogy ha minden országban ki van építve az infrastuktúra, amit amúgy is használnak, akkor milyen alapon drágább a telefonhasználat, ha oda megyek...? Ez olyan, mintha nekem többet kéne fizetnem más országban az autópálya használatért, csak azért, mert nem az adott ország állampolgára vagyok. Röhej...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/