Deus Ex: Mankind Divided
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Különben is... unused RAM is wasted RAM...
A rendszer arra hazsnálja a memóriát, hogy fejben tartsa a programok ügyes bajos dolgait. Hogy azokat ne kelljen újratölteni, ha visszaváltasz. Ergo... csak akkor rédemes üríteni ezeket, ha valami igényel még memóriát.
A CPU-val ellentétben az teljesen normális, ha amemória terheltsége 100%-on áll. Ez azt jelenti, hogy kihasználod az erőforrásaid.
Nem tudom milyen applikáció baszogat téged a memória miatt, de töröld le a franba, mert vackot se ér...
Amúgy meg olyan nincs, h elfogy a memória. Erre való a virtuális memóra. Ezt hazsnálja a gép akkor, ha nincs már több elvonható memória máshol. ilyenkor lecsíp egy darabod az SSD-ből, és hozzácsapja a memóriához. Az sem olyan lassú azért 😊
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Win 7esem van 8 giga ram. A Játék megeszik 4 gigát és a win már szól - 70%-ban foglalt a rendszer memória - h zárjam be az alkalmazást mert kevés a RAM. Ki lehet ezt vhogy kerülni?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.09.12. 21:41:53
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
az is valami
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Next PC upgrade: 2022
Sima akciojátékként végigszaladva lehet ennyi, de akkor rossz műfajjál próbálkozol. Vagyishát kinekmi, nekem HR is 30-40óra volt kb, és messze nem mindent láttam benne.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Mindettől függetlenül érezhetően rövidebb a játék, mint a HR. Nem baj, legalább marad időm az Enderalra, ami a legjobb mod (total conversion), amit életemben láttam és nem csak a Skyrim modok között. Itt OFF, de erősen ajánlós mindenkinek.
Viszont szerintem mindenben elöre lépet ez a rész a HR-hez képest.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Nekem 10 óra volt úgy, hogy minden side missiont megcsináltam és úgy, hogy mindenhol a az opcionális feladatokat is megcsináltam végig. Stealth-hack karaktert csináltam, mint rendesen. Az tény, hogy a láthatatlanság itt is kb cheat mode egy rakás küldetésnél, mert elég biocell-el az inventoryban lényegében vidáman végig lehet sétálni az egész pályán. Az ebookokat csak átfutottam, de pl a feltört emaileket meg messenger beszélgetéseket már elolvastam rendesen, párbeszédet csak a 25. bolti vásárlás sablonszövegénél nyomtam el, de ott más is elnyomja, ha nem akar megőrülni. Mindenhol máshol rendesen mentem végig. Nagyon nincs is lehetőséged lore-ral szarakodni, mert kb ennyi van a játékban, hacsak nem állsz a prágai főtéren és hallgatod az npc-ket, hogy pörögjön az óra a steam alatt. A gamespotos fickónak egyébként azért volt 30 óra, mert a pacifist achievementre hajtott, azaz senkit nem ölt meg. Úgy azért lesz pár újratöltögetés, szóval talán nem ebből kéne kiindulni. Jimnek meg nézd meg a videoját, ahol lényegében ő maga mondja, hogy ketté vágták a Deus Exet két új részre és megfelezték a contentet. Neki az egy 50-60 óra volt, ez meg 30.
De lássuk a számokat: a HR-ben 27 main mission volt (dlc nélkül), itt 17 van. Side questből kb ugyanannyi van mindkettőben. A HR nekem a saját tempómban 19 óra volt, missing link nélkül nyilván, hasonló build-del. Ez meg 10. Mindkettő azonos tempóban.
Nem rossz játék ez, de a végén csak az jött le, hogy inkább játszanék a HR-rel megint. Fel is tettem, tolom is, sokkal jobb.
"I’d estimate about 20 of my 30 or so hours in the game were spent doing side content." - Polygon
"He spent around 30 hours completing the campaign and nearly all side quests" - Gamespot
"providing over thirty quality hours" - Jim Sterling
"This is a big game, and one that can easily take you 40+ hours to complete if you’re committed to digging at its corners." - Rock, Paper, Shotgun
A legkevesebb 16 volt amit olvastam (főszál és összes mellékes), persze ha nem foglalkozol a sztorival, lore-al, csak rohansz akkor lehet 10 óra, de kevesebb is. Az előző részt is végig lehet játszani 4-5 óra alatt.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.03. 20:09:23
[merlinw.org]
Lehet valami a pletykában, hogy a második részt ketté vágták, hogy jöhessen hamar a harmadik is ...
* Mármint végigjátszás után olvastam, hogy nem hagytam-e ki valamit. És nem.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2016.09.03. 16:48:31
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van egy opcionális, amit a sztriptíz klubban ad a csaj. A Dominikot kell kihozni arról a helyről, azt mondja, hogy zárjam el a lockerbe... de az melyik? Ami legalsó szinten van garázs? Vagy hova kell vinni, mert bárhova raktam, nem adta meg.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A dlc is nagyon jó lett ugy összeségében nagyon jó és tartalmas az egész játék, a breach mod is egyre nehezedik ahogy lépem a szinteket remélem jön hozzá folyamatosan tartalom.
Ja és a legjobb befejezést kaptam.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.08.31. 01:08:17
Szerk: Elméletileg a hét elején jön patch. Nagyon remélem, h ez a "hét elején" holnap reggel lesz... :/
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.08.30. 01:15:28
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A jatek szerintem kivalo.Mondom ezt annak ellenere hogy talan az egyik leghardverigenyesebb cucc azok kozul amik nekem bejonnek, es eleg kemeny kompromisszumokat kellett kotnom hogy normalisan fusson.No meg persze az elofordulo bugok, ctd-k, borzalmas face animation, stb ellenere.Azt hiszem elkerulhetetlen lesz a gepem fejlesztese mert szivesen megneznem teljes pompajaban is ezt a remek jatekot.
Reszemrol szinten csak ajanlani tudom.Nagyon nagyon orulok hogy a NMS helyett inkabb ezt vettem meg 😊
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
De az igy van jól, hogy jensen nem váltja meg a világot, szerintem az nem is az ö dolga amit tud megtesz és ez a legfontosabb.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Így elsőre végig ramboztam minden pályát most majd jön egy ghost de elöbb még egy kis breach meg a dlc.