Might & Magic: Heroes VII előzetes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valóban sok ilyen jellegű fejlesztés volt a negyedik részben. Tényleg látszott rajta hogy igyekeztek. Ugyanakkor a korábbi részek bejáratott, jól működő oldalához is erőteljesen hozzányúltak, ami lehet hiba volt. Nekem pl a harc kifejezetten nem tetszett, már maga a nézet sem. Illetve a várak összevonása sem volt egy telitalálat. Az ötödik részben ezeket pl már visszaállították.
valójában a negyedik rész volt a legjobb, a varázsrendszert rendezetté tették, nem lett annyira véletlenszerű mint a háromban, a karavánokkal pedig megoldották hogy ne kelljen a városok között járkálni állandóan, plusz az egész sokkal érdekesebb lett amiatt hogy a hősökkel is lehetett harcolni
Utoljára szerkesztette: BCs design, 2015.04.17. 10:20:04

ez így képekről nem annyira tűnik korszerűsített grafikának
amúgy 3-4-5 mindhárom baszott jó volt szvsz
Borzadály...
Nem akarok senkivel vitába keveredni, de én a III. résznél sokkal jobban szerettem a V. részt, egyszerűén jobban sikerült. Persze lehet azért mert már untam a III. hülye hibáit.
Így jár az aki a bibsikkel üzletel... Örök tanulságul szolgáljon...
http://rpgames.web4.hu/cikk/heroes-vi-black-hole-vs-ubi-az-ero-arnyoldala

" A Black Hole próbált újítani a franchise elemein"
Amennyire tudom, a designt nem ők csinálták, hanem "csak" a többit (program, grafika), tehát nem ők akartak újítani, de javítson valami ex-blekhólos ha tévedek.