Itthon ismét divat lett moziba járni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még gagyibb filmek van idén, többen járnak moziba. Én látom az összefüggést.
Több pénzük van az embereknek, ez csak ennyit jelent...
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ?
Ha választani lehetne, hol néznél meg egy filmet?
[ X ] Saját rendszer: Full HD projektor + házimozis hangrendszer + media lejátszó = 350.000 Ft
[ X ] Saját rendszer: Full HD projektor + házimozis hangrendszer + media lejátszó = 350.000 Ft
Hát nem tudom hogy megéri e kifizetni az 1500-2000 forintos jegyáraz hogy egy kockában nézzem a filmet a talán normális közönséggel. még talán 500-750 forintért de ilyen árak mellett menjen el akinek van kidobni való pénze.
Így hirtelen nem tudok egyetlen érvet sem felhozni a mozi mellett...az otthoni filmnézéssel szemben. Az IMAX még csak-csak, de a mezei mozi az kösz, de kösz nem.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Úristen... a cikkíró megállapította, hogy a legyek repülnek a szarra. Szó szerint. Egyébként a szavazós kérdés rohadtul nem pontos mert én is moziteremben nézném a filmet ha EGYEDÜL nézhetném. Az más kérdés, hogy az átlagembernek járó "moziélményért" én nem fizetek. Ennyit erről.
Olyan lehetoseg miert nincs,hogy .: ,,otthon,moziteremben"? ( Kb 500 ezer ft-nyi befektetes,ami egy normalis tv ara )
Ez inkább csak a TV- és Rádióadások kritikán aluli színvonalára világít rá: inkább moziba mennek... 😊
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)