F1 2015 előzetes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Slightly Mad rezüméje alapján a Project CARS is egy árkád szar.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
HA jön egyáltalán. Én is nagyon várom hogy végre valahára megjelenjen,de nem bizakodok semmiben,majd ha kint lesz az ikonja az asztalon akkor elhiszem hogy megjelent 😄
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Még 2 hét és jön a project CARS, és ha olyan lesz mint aminek kinéz, akkor lemos mindent a piacról. Reméljük jól eltalálják benne az erősségeket, és sem az arcade sem a szimfan rajongók nem fognak csalódni. Én már bejelentkeztem elővételre, megszavaztam a bizalmat.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Mivel Ken Block már rég átigazolt az EA-hez, ettől nem kell tartanod...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
...és reménykedünk, hogy a Dirt4 nem lesz telecseszve olyan Ken Block-ra utaló agyament baromságokkal, mint a 2-3. 😊
Mondjuk, én jobban örülnék egy kifejezetten rally-orientált cuccnak.
Mondjuk, én jobban örülnék egy kifejezetten rally-orientált cuccnak.
" mind a 4 szinte teljesen egyforma"
eddig öt :-D
eddig öt :-D