Hatalmas tömeg a PlayIT-en
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A cosplay-el nincs gond, de ez koszplay volt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az minden volt csak nem cosplay elhiheted 😄 nyilván nem meglepő ha beöltözött embereket lát az ember manapság. Pl a star wars-os csókák meg az xmen lányok tényleg jópofák voltak, de ez kitesz kb 20 embert, a maradék meg hülyét csinál magából ahogy kinéz. De lehet csak én vagyok a "csúnya rossz gonosz kirekesztő magyar társadalom" akinek még akad szégyenérzete...
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Egyetértek.
Hol az istenben máshol élhetnénk/élhetnék ki magu(n)kat - mi, játékosok, játékrajongók, gyűjtők, vagy egyszerűen kíváncsiak -, ha nem egy kifejezetten e köré szerveződött rendezvényen?
Aki ilyen helyre megy, az számítson arra, hogy szembe jöhet vele egy Lara Croft, vagy WoW Panda...
A cosplay, és a játék bemutatók stb. nagyon is érdekesek tudnak lenni.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.04.29. 10:40:51
Hol az istenben máshol élhetnénk/élhetnék ki magu(n)kat - mi, játékosok, játékrajongók, gyűjtők, vagy egyszerűen kíváncsiak -, ha nem egy kifejezetten e köré szerveződött rendezvényen?
Aki ilyen helyre megy, az számítson arra, hogy szembe jöhet vele egy Lara Croft, vagy WoW Panda...
A cosplay, és a játék bemutatók stb. nagyon is érdekesek tudnak lenni.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.04.29. 10:40:51
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A másik meg, hogy pont egy ilyen gamer társadalmi rendezvényen szólják meg a jelmezbe bújt embereket. Vicc. De ilyen ez az ország, ha kicsit is nem a megszokott módon viselkedsz vagy öltözködsz, már egy hülye barom vagy. Szerintem helye van a cosplaynek a paly it-en elvégre ez egy Nerd rendezvény.
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Ez a rendezvény rántja össze a gamereket. Ha valakinek nem tetszik a látvány az ne menjen el. Tudtommal senkinek nem nyomtak pisztolyt a fejéhez azzal a szándékkal, hogy kötelező ott lennie.
For the greater good
Okoska, hol volt PS4? A mortal combat 16+os területen. PS4 még a media markt árukészletében sem volt. Ezen kivül volt még sok X360 melyek állandóan lefagytak. Megtaláltuk a kikapcsoló gombot, igy segitettünk a gépeken időnként.
---------------------------- :-/
Igaz láncfürésszel jobb lett volna, mi? 😊
Voltam még amikor WCG-nek hívták 8-10 éve, az jóféle volt. Legutóbb 3éve voltam kb. akkor épp Budapest Game Show néven futott. Ott már érezhető volt az autizmus a levegőben, főleg amikor megjelent egy zöld hajú gyerek egy kartonláncfűrésszel mellettem... soha többet... toleráns ember vagyok, de ennyi nyomorék egy helyen 😄
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"