Vérbeli szimulátor lesz a Dirt Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Richard Burnst egy más cég csinálta, akik azóta már felszívódtak... (pontosabban új néven kizárólag LEGO játékokat írnak gagyi platformokra). Így az biztos, hogy "azt a színvonalat ez nem fogja hozni"

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Richard Burns Rally az nalam orok etalon, remelem hozni tudjak azt a szinvonalat.

Viszont van valami, aminek meg jobban orulnek. Elethu szimulator sok van, de a palyak mindig olyan rovidek. Utoljara a Rally Championship 2000 tartalmazott igazi elethu, 40-50 km-es szakaszokat, ahol akar fel ora koncentracio es hibamentes vezetes volt szukseges a sikerhez, az igazi kihivas volt.

ja attól lesz szim, hogy nem lehet újraindítani a szakaszt...gratulálok.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Arra óhajtottam volt célozni hogy nem az első játékuk lenne ami szimulátor közeli.😊
lac coo
Bar azert verszim az tuti nem lesz 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
miért honnan tudod mi lesz a végén belőle ? 😊))

az 1 % esély megvan ( meg a valamit tenni akarás, a rossz eladások miatt ....) ! 😊

"Ha befejezik akkor a Dirt Rally lehet a Codemasters első, valódi autós szimulátora."

Jó látni hogy a cikkírónak megint fingja nem volt a témakörhöz és úgy volt képes leírni valamit. De persze valószínűleg a CM Rally és a TOCA 1-2 idején még az oviban óbégatott a dömperért......
lac coo
Én kíváncsi vagyok mi lesz belőle ! :9
Nem csak ebből ,egész Codemastersből ... 😊
Az F1 2015 is az alapokról újraírt " handlingról " szól ....rohadt kíváncsi vagyok, kamu vagy tényleg csináltak valamit 😊

Alexease
Remeljuk nem csak a jatekmenetre (rally, szabalyok, lebonyolitas, tartalom, stb.) lesz "szimulator", hanem autokezelesre is, mert abban egyelore az elozo 10 evet hozza😉

Vannak biztato jelek, de egyelore a kormany es az FFB kezeles totalisan gagyi es elavult. Ha valoban szimet akarnak (es nem csak jatekmenetre), akkor tul kell lepni a bill./joy/gamepad harmason...
BooMiller
Nem rossz a maga kategóriájában, de szimulátornak ne nevezzük mert pl. az Assetto Corsára is inkább drivin game jelzőt aggatnak pedig az ehez képest NASA szimuláció😊))
Kb 5 évvel van lemaradva minden téren... prevgen graf, számolni minimális dolgokat számol, FB full kamu.. kormány kezelés nulla!!!! Igéretek vannak meglátjuk😊