Mortal Kombat X - erőszak határok nélkül
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom, hogy csak egy játék. Egy beteg játék. Az első résszel még játszottam, az is cifra volt, de ez már túllép egy bizonyos határt.
Tudod ez csak egy játék.
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
hát mikor ugyanazt választja mind2 ember és magát végzi ki?...
Ezért kár, hogy nincs 2vs2 mód, akkor apuci és anyuci felváltva gyepálhatná a kis hercegnőt.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Mindenki itt lesz kivétel nélkül, aki csak számít, így példának okáért Johnny Cage, Liu Kang, Raiden, Scorpion, valamint az összes klasszikus hős, akiket olyan újoncok színesítenek, mint Cassie Cage - avagy Johnny Cage és Sonya Blade lánya"
Most akkor mi van ha Johnny és Cassie összetalálkozik? Apát fatalityvel kivégzi a lánya vagy fordítva? Nem beteg ez egy kissé?
Most akkor mi van ha Johnny és Cassie összetalálkozik? Apát fatalityvel kivégzi a lánya vagy fordítva? Nem beteg ez egy kissé?
PC port borzalmas a PS4 elfogadható, de a netkód nem ott sem az igazi. Pl. Enron Black-et nem tudják védeni a proplayerek online módban annyira durván zónázik. Lehetne sorolni, de inkább a topikjában. Itt csak annyit érdemes megemlíteni, hogy a steam-en állandósult zendülés van a fórumokon az újabb és újabb bugok miatt. Szóval semmiképp nem ér annyi pontot, amit a cikkben kapott.
Utoljára szerkesztette: Yserac, 2015.05.03. 21:13:15
Utoljára szerkesztette: Yserac, 2015.05.03. 21:13:15
http://gamingbolt.com/mortal-kombat-x-visual-analysis-xbox-one-vs-ps4-vs-pc
Nézd meg ez. A PC szebb. Pedig sajnos a beállításoknál nem is enged szinte semmit a menü, ami kész vicc. Az XBox nem is mindig full HD, néha csal, pedig ez csak UT3 motor.
Nézd meg ez. A PC szebb. Pedig sajnos a beállításoknál nem is enged szinte semmit a menü, ami kész vicc. Az XBox nem is mindig full HD, néha csal, pedig ez csak UT3 motor.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
- multiplayer módért külön fizetni kell? Előző rész xboxon van meg (gyakorlatilag MK miatt vettem a konzolt) ott kellett volna fizetni de mivel sosem lehetett nyerni (ha nyerésre álltunk egyszerűen kiléptek) így a kezdő 30 nap után nem erőltettük a dolgot
- egy cikkben mintha azt írták volna, hogy a MK X grafikája konzolon jó, csak PC-re lett ilyen. Aki össze tudja hasonlítani az tényleg így látja?
- egy cikkben mintha azt írták volna, hogy a MK X grafikája konzolon jó, csak PC-re lett ilyen. Aki össze tudja hasonlítani az tényleg így látja?
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Lehet, hogy én a kisebbséghez tartozom, de én pont a 2vs2 hiánya miatt nem vettem meg. A korábbi részt rendszeresen hárman nyomtuk együtt és most meg ezt nem tudjuk.
a grafikaval semmi gond niincs...Ezt a tesztet megint valami hozzaerto ember csinalta mint sokmindent kishazankban..
Utoljára szerkesztette: alyr2, 2015.05.03. 15:23:36
Utoljára szerkesztette: alyr2, 2015.05.03. 15:23:36
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Ha egyszer csúnya és elavult, akkor mitől öt csillag a grafika? A szöveg ellentmond az értékelésnek...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
A 2v2 nagyon unbalanced volt és alig nyomta vki úgy
A másik hogy a kivégzések nem olyan jók túl sok a fej alapú szerintem
A másik hogy a kivégzések nem olyan jók túl sok a fej alapú szerintem