Legends of Tomorrow: a DC tévésorozatos válasza a Bosszúállókra

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Úgy érted szuperember?

[merlinw.org]

A super az rossz példa, mert magyarul is ugyanazt jelenti, mert jövevényszó.
kalapos: senki nem szólt semmit az eredeti nevek miatt, de sajnos magyarul minden szuperhős név idiótán hangzik. talán a superman-hez hasonlóan hagyni kellene őket lefordítatlanul.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

szomferi
szerintem azon "nevetett", hogy magyarul milyen idiótán hangzanak a nevük 😄 (de amúgy tényleg)

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Ezek a magyar nevek...ohh bassz...felsirtam..😄
Hehe, Móricka felfedezi a képregényeket. Szerintem olvasd el az elmúlt 70-80 évben megalkotott összes szuperhős nevét, sokat fogsz mosolyogni. Több ezer van.

De komolyan, sosem értem, hogy aki szerint viccesek a nevek (mert azok, én már a Denevérembernél szakadtam, az mekkora marhaság), az miért várja meg, míg feldolgozzák ezeket, miét nem olvassa el egyszer az összeset.
qetuol
de gagyi :/

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Engem a Kanári zavar a legjobban, Arrowban is utáltam a csajt, erre ide átmentik. Mint egy legenda? Pfff.
Még filmben elmegy mert látványos de itt ez nagyon unalmas....
A Rigó Jancsi kimaradt...
Ez már marha unalmas
Sólyomlány, Fehér Kanári, Hideg Kapitány, Hőhullám.. kicsit mosolyogtam