The Witcher 3: Wild Hunt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Minimum: Intel Core i5-2500K 3,3 GHz-es vagy AMD Phenom II X4 940"
Most ez egy kategóriájú proci? ,mert szerintem nem nagyon játszik egy ligában a két cucc.
Az utóbbi idők legnagyobb Cikijéről beszélsz épp.
Mivel az Nvidia tudta hogy az AMD-ken a tesszelálás lassabb ezért a hairworks-öt szénné (64 szeres tesszelációval ) látta el, igaz nekünk is fáj de fájjon nekik jobban alapon.
Egyet felejtett el hogy csak a 8 as szintig látható a különbség.
Csakhogy az NVIDIA kártyáiban nem állítható a szintje, így a 970 es kártya sem tud maxon menni hairworksel, míg az AMD kártyákban állítható a szintje 8 asra.
Ezzel belőtte az Nvidia az utóbbi idők legnagyobb öngólját, szivatva a saját felhasználóit... köszönjétek meg neki 😊
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2015.06.01. 18:53:02
Viccet félretév, engem még gyak. soha senki nem nézett játék közben. XD
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Szerintem kitettek magukért.
Alapváltozatot vettem meg, de abban is annyi dolog volt, hogy na.
Szerintem jó játék lett, olyan 40 órám van benne. A mellék küldetések nagyon jók. A táj is nagyon kellemes. Én a Skyrimet 20 óra után abbahagytam dög unalmas volt. Semmi élet benne.
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
A CD Projectes fiúk, nem csináltak igazából semmi korszakalkotót, mert ilyet már láttunk, de amit csináltak azt 100% osan.
Párbeszédekre, karakterek kidolgozására nem lehet panaszunk.
Van nem egy olyan mellék quest ami becsületére válna nem egy játék fő küldetésének is.
A világ élőnek tűnik.
És nekem nagyon átjött a dark fantasy hangulat, nem egészen az mint a BioWare játékokban -kiemeli hogy most aztán valami marha fontos fog történni - csak megtörténik aztán pislog az ember.
A DA legutóbbi része... hát nem mondom hogy olyan volt mint a 2 attól azért sokkal jobb, de azért nem nyaltam meg mind a 10 ujjamat, viszont a Witcher most nagyon magasra tette a lécet RPG terén. (remélem lesz aki megugorja)
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
quad 6600,-4 giga ram,Hd7770-és full hd felbontásban alap grafikán gyönyörűen megy!
Bérbe vehet? reklámfelület...
Ezek fényében még nevetségesebb amit leírsz....😄
Ha az ES játékok (Morrowind,Skyrim,stb) csak tizedennyire lettek volna változatosak és összetettek sztoriban mellékküldetésben,változatosságban,összetenném a két kezem.....De még annyira se voltak képesek.😄
Utoljára szerkesztette: Nikknev, 2015.05.31. 22:46:18
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2015.05.31. 19:20:52
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak