Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a gond, hogy nem tudom mi okozhatja. Pl mikor goodneigbor mod volt a hibás, arra rá tudtam jönni, mert ott jött elő, egy modreinstall megoldotta, és pöpec volt utána, de a véletleneknél már ez ugye nem megy . Házba pl ha bemegyek, vatsolok, meghalok, és élednék, aztán már ha megyek az utcán is előjött... még a gyorsutazás se működött, mikor bekapcsoltam. Ez így már nem muris, nagyjából egyik nap még jó volt, aztán másnap már annyi. Ment így is azért a játék jó pár napig, de aztán elfogyott a türelmem.
Néztem neten, valami logfájlt ír a játék közbe, és hogy ott majd látszik. Megcsináltam, logfájl is van, hát persze, abból a halandzsából tényleg tök nyilvánvaló melyik mod lehet a hibás. (valakinek biztos, az én tudományom megállt a logfálj előállításánál 😄 )
Egyenkénti modleszedegetés nem játszik, túl sok van, mire végeznék, egy új kari is 60+ lenne lol.
Esetleg van valami más trükkje (nyilván nincs sok esély, de megpróbálok mindent -.- )?
Most ott tartok, hogy leszedtem minden modot, repair fallout... de szerintem ennek már csöngettek.
Viszont építettem egy bazijó kalyibát gyámántcittybe, pincével, meg ezzel azzal, azt le akarom videjózni, hogy megmaradjon az is, úgyhogy mégegyszer megpróbálom visszaküzdeni a modokat egy házimozi erejéig..
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
külföldi fórumokon is írták ezt a hibát
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.02.23. 23:20:24
Döglődik megint a Fallout. Újra kéne telepíteni. Az enyém Steames, de van egy csomó mod is. Vortexet használok a mod telepítéshez. Ha újra telepítem a játékot mi lesz a modokkal ? Azokat is újra kell telepíteni ?
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
Szerinted? Indítsd el, és küld a hibajegyzéket nekik. Nem tudom van olyan jó mint a másik ők mint macintroll mert róla beszélek. Egy háborús környezetet álmodtak meg. 😊
Igen ahogy Fred mondja ez a motor szenvedés a Beth szó szerint kibaszott az obsidiannal mikor oda adták úgyse tudtok jobbat. De, nagyon is. A motor viszont.
Ezek a srácok egy háborút álmodtak meg ezt rég tudjuk a motorral ez lehetséges? Meglátod 😊
Az biztos, hogy a FNV által használt előző generációs Gamebryo, hát, mi tagadás nem öregszik szépen, meg kell szokni majd megint 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.01.17. 15:38:23
Viszont lassan elkerülhetetlenné válik a gép cseréje, kezd már erősen elavulttá válni.
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
Viszont vicces, hogy két év alatt nem sikerült a drivert úgy frissíteni, hogy megverjen egy 1080Ti-t, pedig az enyém gaming Z szóval húzott kari
Mondjuk ez a 3080 eredmény meg elég elkeserítőnek tűnik az ár érték arányban. És ez egy jól sikerült pontszám, mert ennél csak rosszabbak vannak
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2021.01.12. 14:32:47
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Most nézem, a vididrivered nem outdated? 2019-es.
Meg az oprendszer is win7.
Utoljára szerkesztette: coolpet, 2020.12.19. 20:09:54
Battletag: coolpet#2467
Teljesen jónak tűnik. Nem tudok továbbiakban mást mondani.
Max 60 fokos volt a kari.
Utoljára szerkesztette: Death Rattle, 2020.12.19. 14:15:01
Ugye magasabb grafon többet számol, többet fogyaszt, jobban melegszik.
Egy furmarkot megnéznék mennyi a kártyahőmérséklet.
Este levettem a grafikát Low-ra. Azóta nem törpént CTD. Érdekes mert előtte hónapokig semmi gondom nem volt High grafika alatt sem. Mi lehet a változó ? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Mindenesetre leviszem a gépet a gariba egy kis kompresszoros kifújatásra már ráfér...
Utoljára szerkesztette: Death Rattle, 2020.12.19. 09:59:58
Frissítsd a videokártya drivert.
Pucold ki a gépet, fújasd ki a videokártyát.
Nekem egy HD6870 1GB volt ezelőtt, és nekem artifactozott először, majd fagyogatott, ki be kapcsolgatta a monitort de minden játék alatt, és a videodriver sokszor összeomlott.
Elég poros volt, túlmelegedett, aztán meg memóriahibás lett. Nincsenek a játékokban néha ilyen hirtelen megjelenő zöld pöttyök, vonalat, háromszögek néha néha?
Sokféle képpen jelenhet meg, nekem zöld vertexek és vonalak villantak.
Nekem ez az uzenet akkor jott elo, amikor uj kartyat vettem jo par eve, de az akkori ocska alaplapom nem tudott leadni annyi kakaot, ami kellett volna neki (hiaba volt eleg a tap, a lap mar nem birta), igy cserelni kellett a lapot is es procit is.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.18. 22:01:58
Még valami : Fagyás után jön a hibaüzi hogy "A képernyőillesztő nem válaszolt majd újraindult."
Visszaállítom a grafikát közepesről alacsonyra aztán meglátom mi lesz.
Majd ha nem fagy 5 perc után sem, akkor visszanevezném, és megpróbálnám.
A fallout4.iniben vannak logolási beállítások.
Közben én is találtam leírásokat. Azt írják hogy korrupt mentés esete áll fenn, amire csak teljes reinstall a megoldás. Fasza.
Kérdés : teljes újratelepítés esetén újra kell moddolnom a FO4-et ? Vortexet használok úgyhogy elméletileg nem lesz iszonyat szívás, de azért nem is kellemes dolog...
PC-re meg hogy ne vigyél companiont, és menj power armorba.
Hope this helps.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Itt lehet megtalálni a Barter bobblehead-et is.
Ebben a videóban is pont az elején látszik az a kérdés (4:18-nál), ami akyyy esetében nem olvasható. És ő az egész játékot a magyarítással vitte végig. Youtube link, küldetés
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...