Mozifilmes szempontból remek június vár ránk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát én pedig láttam az insidious 1-et...
a filmek számomra rég értéktelenek még arra is sokszor sajnálom az időt hogy letöltsem őket... viccen kívül.
Torrenten ugyanaz lesz, ami moziban, legalábbis ami a kommersz vonalat illeti. Norvég filmre meg úgyis elmegy, akit érdekel.
Itt az SG fórumban is vannak, akik lelkesen mesélnek a kamerás mozis élményeikről, mert nekik az a minőség is elég.
Itt az SG fórumban is vannak, akik lelkesen mesélnek a kamerás mozis élményeikről, mert nekik az a minőség is elég.
Azért nem teljesen reménytelen a mozis helyzet, fiatalok, főleg párok gyakran eljárnak, még ha mellette fut is a torrent otthon.
Én így néztem moziban a Tökéletes hang 2-t (nyilván nem az én választásom volt 😄), + Mad Max-et és Bosszúállók 2-t az utóbbi pár hétben.
Ehhez képest fél évig mozi közelébe se voltam korábban. + most nálunk akciós filmhét van és 850 ft a 3d-s jegy, ami azért elviselhető.
Én így néztem moziban a Tökéletes hang 2-t (nyilván nem az én választásom volt 😄), + Mad Max-et és Bosszúállók 2-t az utóbbi pár hétben.
Ehhez képest fél évig mozi közelébe se voltam korábban. + most nálunk akciós filmhét van és 850 ft a 3d-s jegy, ami azért elviselhető.
A melyik júniusi filmet nézed meg moziban vagy töltöd le az internetről?
Vagy:
Melyik júniusi mozipremiert töltötted már le májusban?
Vagy:
Melyik júniusi mozipremiert töltötted már le májusban?
"Melyik júniusi letoltes érdekel legjobban?"
Ez azért hülye kérdés, mert fogalma sincs senkinek a választékról, míg a mozis kínálat adott.
Ez azért hülye kérdés, mert fogalma sincs senkinek a választékról, míg a mozis kínálat adott.
Egy ilyen kerdessel gyorsan le lehetne zarni😊
"Hányszor voltál moziban az elmult evben?
Vagy:
"Melyik júniusi letoltes érdekel legjobban?" ;D
"Hányszor voltál moziban az elmult evben?
Vagy:
"Melyik júniusi letoltes érdekel legjobban?" ;D
Volt máe olyan szavazás, amit nem az nyert, hogy "egyszer sem"?
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams