Dark Souls III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Levertem elsőre. Na mondom ez tuti nem ennyi. Valóban nem, faterja is csatlakozott. Levertem őket elsőre. Titanate Slab beugrott. Na mondom végeztem, el is lazáztam rögvest, nem is potiztam, gondoltam már nem kell, erre a 3x feltámadt Sister egy csapással megölt. Ki is léptem.
Olyan fasza ez a trial&error mechanika de télleg'... mondjuk boss harcnál tuti nem erőltettem volna. 3x full HP csíp, a 2. fight dual. Nem gond, csak nem tudtam, le is csapott a szaros -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Közben utána olvastam a Siegward sztorinak, azt is letudtam, de magamtól képtelenség lett volna....
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Most mehetnék final bosshoz, de Archdragon Peak-et még ki kell takarítanom (dragon nyilván már döglött), meg lecsaptam úgy egy invadert, hogy Havel is kergetett. Na az kemény volt. Ha ez meglesz jöhetnek végre a DLC-k.
Te nem akarod letolni a DLC-ket? Egyikbe belenéztem még kisebb szinten pár perc erejéig, amit addig láttam annak alapján jó lesz ez.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Annyi hiányérzetem van, hogy a Hagymaembert még meg kell keresnem, ha megtalálom egyáltalán, majd utána olvasok.
Király gém! 70%-os lett a gyűjteményem.
A vége képekben:

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Why so serious?
Első végigjátszásomkor kb. 3 éve is észrevettem és most is fenntartom, hogy az az egyetlen souls játék, ahol úgy érzem, hogy nagyon lassan lehet csak a fegyót fejleszteni. Pl. lvl 80 vagyok Lothric castle és még mindig komoly probléma a chunk, de Twinkling is a lizardokon kívül gyak. nem is esett, egyetlen fegyót fejlesztek twinklinggel, sehol se vagyok még vele. Korábban meg a large shard nem akart jönni, persze később jobban potyogott.
Íjjal én csak pull-t tolok, az elég cheap as fck módszer, hogy a biztos távolból 50 nyílvesszővel lenyomom... ez nekem így kicsit CoD. Persze irritáló sárkányok ellen oké, de máshol hagyom az ilyesmit.
Én azért szeretem a boss harcokat is, csak ebben a játékban ezek nagyon lájtosak lettek... talán majd a DLC.
Az első íjjamat +10-re húztam, azzal messziről lecsípkedem az ellent, ha olyan, aztán kardot nekik 😄
Chaos blade k. jó dexes fegyó... nekem most is str buildem van, nekem ez így kihívás. Lepuffogtatni varázslatokkal mindenkit távolról nekem Call of Duty lenne, kösz nem.
Viszont kimaradt pár Estus Shardod... mondjuk semmi pánik, max 13 lehet, még találhatsz, de nekem jóval korábban már maxon volt, ehhez viszont nem használtam semmi leírást, csak alaposan takarítok, meg csapkodom a falakat :-D
DLC-t szerintem a final boss elé igazítom, most már LVL80 körül vagyok, a Aldrich, meg a Dancer borultak meg tegnap este. Iszonyatosan, rémesen, nevetségesen könnyűek ezek a bossok a Bloodborne Defiled Chalice boss harcaihoz képest. Szanatórium nekem az egész játék, de élvezem, mert végre nem hemzseg hibáktól... alig várom már a DLC tartalmat, azt még soha nem láttam :-)

Nekem sok időm megy el a questek teljesítésével, egész jól sikerülnek, most Siegward (Oninon Knight) adott éppen egy Titanite Slab-et, meg Karlat szabadítottam ki LVL71 vagyok, ami szerintem sok is :-D Ja, a legutolsó boss a Giant volt akit levágtam, de az ott eléggé autoplay téma, gyak. magától meghal.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.09.21. 13:29:31
De mindegy is, mentem tovább, Nameless King és a Soul of Cinder van vissza, ha minden igaz.
Mindenesetre itt találod az összes gyűrűt: RINGS
Amikkel sebzést tudsz növelni:
- Lloyd's Sword Ring: 10% extra sebzés, ha max hp-n vagy
- Magic/Lightning/Fire/Dark Clutch Ring: 15% extra elemi sebzés, cserébe 10% extra sérülés
- Red Tearstone Ring (RTSR): 20% extra sebzés, ha 20%-nál kevesebb hp-d van
- Flynn's Ring: 0-15% extra sebzés, attól függően hogy mekkora a felszerelésed súlya (nem a %, a tényleges számít, tehát nem segít a Vitality), hogy hasznos legyen, felejtsd el a páncélt.
Alapvetően akkor tudsz sebzést növelni, ha téged nem igazán tudnak megütni, mert a védelmed viszont a nullánál is kevesebb lesz.
Utoljára szerkesztette: zizz21, 2019.05.29. 11:44:42
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
Viszont blokkoláskor csökken a kitartásod (zöld csík), ha elfogy, akkor nem véd tovább a blokkolás. Van egy Stabilitás tulajdonság is a pajzson, az azt mutatja, hogy mennyivel csökken a blokkoláskor a kitartásod, minél nagyobb ez az érték, annál kevesebbet vesztesz, tehát többet tudsz blokkolni.
Ha nem fizikai a támadás, hanem varázslat (ez ritkább), az ugyanígy működik, csak a többi védelmet kell nézni.
Utoljára szerkesztette: Chipii, 2019.05.26. 13:29:29
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
es nagyon keves cuc talaltam amig eljutotam nagy nezen egy cheastet es kardod talaltam annak kornyeken haltam meg a legtobszor
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
uj vagyok a dark soul 3 jatekban!
milyen karaktert ajanlotok???
a valaszt elroe is kosszi
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Az első végigjátszásnál tartok, farmolgatok. Gondoltam arra is,hogy a későbbiekben felhúzom a dexet vagy 40-re.
A karakterem most ilyen statokkal rendelkezik:
Utoljára szerkesztette: Reich, 2018.07.30. 18:27:25
Ami kötelező:
- Prisoner's chain
- Ring of Favor (+3, ha megvannak a DLC-k)
- LLoyd's Sword
- a 4. opcionális: LLoyd's shield, Ring of shield +3 (DLC2), esetleg Chloranthy +3 (DLC2)
De persze egyéni build-ek ezen változtathatnak
edited: És ez normál melee karakter, természtesen vannak brutál sebző mágikus buildek, de az easy mode
Utoljára szerkesztette: Chipii, 2018.07.28. 23:37:01
Utoljára szerkesztette: Chipii, 2018.07.22. 23:40:18