Pierrot művészetként tekint a számítógépes játékokra
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nagy különbség köztük, hogy előbbi esetében rajzolt, animált hátterek és karakterekkel operálnak, míg utóbbi esetben vagy az FMV technikát, vagy pedig statikus háttereket (kvázi IRL fotókat) használnak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ezekre gondoltam, nyilván nem pontos a hasonlat, de részben hasonlóak.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Pierrotnak meg respect, higgye el, hogy a nem csak a kocajátékosok szeretik azt amit csinál :-)
"Az interaktív film számomra nem a Black Dahlia vagy a Phantasmagoria, hanem a Tender Loving Care vagy épp a Phantasmagoria folytatásaként aposztrofált Puzzle af Flesh. "
Ezt viszont nem értem. Nem interaktív film a Phantasmagoria, de a Puzzle of Flesh igen??? Miért? U.a. az engine, u.a. a FMV technika. Mi a különbség?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.06.12. 09:11:19