Dark Souls III (Konzol)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Ez mondjuk igaz. Amit régen mondtam, a heavy baszó fegyverek nélkül nagyon észnél kell lenni nála, egészen más fegyvernemet váltani.

Nekem a legnehezebb az idézős geci.
Sima játékba oké még talán....de az felett nincs technikám ellene, cska nyílvessző.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.18. 08:36:11

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Próbáld meg normál méretü fegyverrel,a kissebb fegyverek nem állítják meg a támadás sorozatát,és persze fater sem 5 ütés.
darkSectorxxx
A felmérések szerint aki végigvitte 1x legalább, az már nem átlagos... :) sokan az első boss-on se jutottak tovább. :D

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

GOTY
Erdekes, mert te az atlagnal jobb jatekos vagy, es Friede meg szerintem sem a legneheezebb boss. Ellenben a legcsodalatosabb mind kozul!

Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR

darkSectorxxx
NG+ a god mode, utána meg fordul át horrorba. :)

Valóban nehéz lejönni, ha coopoltok azt szeretném látni, vagy ha egyedül mentek akkor is. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.17. 22:23:06

Moby
Nem kizárt, hogy nekifutok még. Nem könnyű lejönni a from-féle drogokról. Persze simán átmentem newgame-be, és élvezkedek a godmodeban :D Lehet tt már valamivel tudatosabban építek valami olyat, ami hatásos ellene. STR-el meg mozgással nem baszom meg, ahhoz én csíroid vagyok.

Adversus solem ne loquitor

Szóval a legnehezebb from boss.
Nekem Friede volt az összes from boss legnehezebb.
darkSectorxxx
Nekem nem sok hiányzott, hogy Mirdir ellen feladjam, de aztán hajtott a vágy. :D

Moby
Ezt cáfolom. 10 próba sem kellett hozzá, és még a farkától is elválasztottam szegényt :) Vagy legalábbis nekem az nem volt nagy szám. Mondjuk nem sokkal a BB platinázásom után találkoztunk, és Kalameet nagyon hasonlít Watchdogra. Csak még repül is, de amúgy teljesen :D

Midir könnyeb mint Kalameet.
darkSectorxxx
Akkor tedd. :D

Moby
Mert az én képességeimmel több energiát kellene beletenni, mint amennyire kapacitásom van. Meg motivációm.

darkSectorxxx
Mert nem akarod hogy legyen? :D

Moby
Mindegyik az a from DLC-kben. Gael is.

GOTY
De,az csak egy toltelekboss...le se kell szarni...

Moby
Amíg nincs Midir, nincs Gael sem. És nincs Midir...

darkSectorxxx
Minden így indult, nem megy a NG7+ Das3-ban. Nem megy No Hud. Nem tudom megölni Das2-ben a Fume Knight-ot egy bicskával (ez volt az első boss és az első játékom a Das 2-ben). Nem tudom megölni 10-ből Gael-t, stb sorolhatnám, ezekre volt időm.
Mikor láttam hogy ölik meg Champion Gundyr-t, illetve mondták én is úgy öltem meg, valóban könnyebb.

Olyan mint a matek. Én megtanultam a matekot mert érdekelt, országos versenyre jutottam ki vele.
Más meg megkérdezi tőlem hogy tudsz fejben összeszorozni 2x2 vagy nemtudom hány számot.
Én értem miért nem hiszitek el.

Nem mondtam a kopirnyóra, hogy nem szép amit csinált, igen nagy dolog a Das1-2-3-at végigvinni sérülés nélkül.
Ráment 1 éve hogy a szerencse is végre mellé álljon. 12 évet nem azzal gyakorolt, hogy a Das-t kitanulja, hanem 1 éve csak azt kezdte el hogy megtanulja sérülés nélkül végigrohanni azt amit évekkel ezelőtt betanult. Még ha olyan fan lennék ami nem vagyok ezt akkor se csinálnám, meg se próbálnám....játék szempontból csodálatos, viszont hogy az élet területén megérte-e azt majd neki kell eldönteni. A díccséret jár neki.

A többi meg részemről még mindig áll, tanulható.
Hogy miért? Emlékszel mit mondtam a jelekről? Amit figyelni kell a támadásoknál, ha ezt hajlandó vagy kitanulni, akkor nem lesz már többet random semmi, amire sokszor mondtad, hogy ebe nincs rendszer, a támadások random mennek. :)

Hidd el nekem, annyira nem random, hogy ha megemeli a kezét vagy lábát, vagy a fülcimpáját meglebegteti egy boss, akkor tudom már, hogy én 5-6 mozdulatot hogyan s miképpen fogok lenyomni, megnyomni stb.
Ahogy elkezdem nem nézem a boss mozgását, csak fejben azt a mozdulatsort lenyomom és az 1000 % hogy az mindig úgy fog végződi.

Hogy mi szokott lenni a probléma? Figyelemzavar, ha mást csinál közbe valaki, ha nem gyakorol eleget, az időzítéseket nézve. Meg az a kis csipetnyi szerencse.
Én Mirdir-t multkor simán úgy vertem meg, hogy legutóbb előtte honapokkal korábban játszottam csak, de mivel őt vertem le akkor utolsónak, még friss volt kicsit az élmény....

Ezek a parry-zős dolgok, hogy a legkönynebben parryzhető bossoknál leülök a földre meg dobok egy bogyót, ezt nem makacsságból nem tartom nagy dolognak, hanem mert én is netről másoltam már dolgokat, és ismerem a bossokast, azt mi mennyi ideig tart, és ezt tudom hogy Le lehet utánozni.

Kedvencednél Friede-nél, ha legközelebb küzdesz vele, emlékezz mit mondtam, hogy simán lehet tudni mikor hová megy mikor eltűnik. :)
És arra is azt mondtad pl hogy nem, mert random. :)
Gael fehér fény? :)

Amúgy valóban magasabb szinten vannak, mert jobban érdekli őket a gép e téren mint engem, én kizárólag magamnak ölök, amíg élvezem, kivéve azt a pár fogadást vagy nem tudom mi. :)

GOTY
Gael? <#nemtudom>

GOTY
Darky, komolyan..En ertem, hogy te azt hiszed, de hidd el, hogy nem. Ezek az emberek egy masik liga, ahova te sosem jutsz fel. S nem azert, mert nincs idod ra, ha lenne se menne.

Nem ertem miert nem jon ki a szadon, hogy ehh, le a kalappal, ezek olyat tudnak, amit en soha. Es ennyi. Nem kell rogton a duma, h ez csak ido kerdese, meg ha akarnad neked is menne, meg meg meg. Nem.

Akiknek ez megy, azok nem azt mondjak, hogy nekik ez menne, hanem megmutatjak, hogy megy. Azaz csinaljak.

Kevesebb a csíter. Pcn egy idő után kb minden 10. tag tolta hack nélkül. Oolacile, forest, painted world, parish, depths mind tele volt velük,abba is hagytam a pvpt a francba pedig óriási móka.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Moby
Én azt csak pécén toltam, dsfixel, sweetfx-el remaszterelve. Szerintem azt nem fogja megütni a gyári sem, szal nagygépre nem látom már értelmét beszerezni.

Ok.Akkor találkozunk das1 ha nem csak nintendón veszed.
Moby
Áh. Nem az volt a lényeges, hogy meglegyen, hanem a válasz, hogy meg tudom-e csinálni. Megkaptam, tehát nincs tovább dolgom vele :)

darkSectorxxx
Na zsír.

Ma kezdtem 1 új pyrot,egész jól haladok.
darkSectorxxx
Néznénk! :D

Dlc coop?
Moby
Hónapok óta fel van telepítve a gépre a complete, de elindítani is félek :D

Nioh mege volt? Tudom lejárt lemez de Darkszosz 1 feeling ezerrel.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Moby
No, alapjáték végigment, platinát hagyom, dlc-t feladtam. Fin. Sokkal-sokkal jobban élveztem mint a megjelenéskor végigszaladva, de az első részt meg sem közelíti ezzel együtt sem.
Jöhet a DaS1 remaster sokadszorra. Switchen :D De leginkább BB2 kéne már.

darkSectorxxx
Neked? Akkor jövök....:P

Most is megy twitch sl1 speedrun,das3.
darkSectorxxx
Egyértelmű, ennek szerintem senki nem áll majd neki, mert ide bárki bármit mond szerencse is kell.
Tény hogy nagy dolog ez, és ez nagy elismerést érdemel...

Persze nem számít, csak az hogy sokan a youtube videók alapján hogy amit valaki feltölt azt bármikor képes megcsinálni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.15. 20:06:56

Moby
Hát ugye ezt azért sem lehet megítélni, mert nem volt túl nagy versenyfutás a projektre. Pedig már kétszer ennyi idő is rendelkezésre állt, mégsem sem állt neki senki.
És innentől mindegy is, hogy mennyi idő alatt sikerült. Innentől van összehasonlítási alap. De innentől mindig ő lesz a téma origója.

darkSectorxxx
Nem télleg nem, hazudni nem szoktam. Most nagy teher lelkileg még aco-ban megcsinálni a kötelezőt is. Kicsit a játék most pár napig halogatva lesz. Aztán meglátjuk....
Kitudja ha lesz időm, kedvem 11.szerre is elkezdeni a jétékot és elfutni Mirdir-hez akkor meg is csinálnám neked a videót, mert ez egy könnyebb táma. Miedir-t jól imerem.

Csak hát most ez nem fog menni. :) Egyelőre.

darkSectorxxx
Háááát. :P

darkSectorxxx
Mi pénze lehet ebből?? :P 980 adás?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.15. 19:44:20

Moby
Az sok? Nekem ilyen kétéves projektjeim futnak :D (nem géming)

MerlinW
12 hónapon(!) át próbálgatta, mire sikerült neki:)

[merlinw.org]

Moby
Jaj Darky ne csinálj már úgy, mintha ez téged nem érdekelne, hát láthatóan majd belepusztulsz abba, hogy mások videójáték történelmet írnak a kedvenc játékaidban, téged mag maximum mi nézünk :D
Olyanokat fitymálsz le, akik ennek a témának a félistenei, és belehalsz a hiúságba. Dark. Nemá. Ezektől tanulni lehet, méghozzá sokat. Ha mást hát azt, hogy ők most is gyakorolnak, amíg itt a szájkaratét nyomod. A teljesítmény imponáló, a szájhősködés az maximum szánalomra méltó. Ezek a srácok nem olyanokat tudnak, hogy kell mozogni, hanem hogy pixelszinten zeneütemben hogyan viselkedik a kód. _MINDENT_

darkSectorxxx
Tudom, néztem a srácot, ezt írtam lejebb kicsit. )

Persze ez mind betanulás. Kitartó munka, sokszor már belerokkan az aki erre teszi fel az életének egy részét.
Én ilyen szinten nem megyek bele, mert nincs enyni időm, meló mellett ezt képtelenség, az aki erre felteszi az életét, hogy tegyükfel stream-ből keresi a kenyerát az megoldhatja...nekem csak részletek maradnak, így is sokszor este hajnalba hagytam abba a das-t vagy bármi mást.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.15. 19:20:26

Ezek ebből élnek azt is tudják melyik mob mikor fingik b+.
https://youtu.be/o-JMc7Ug9vs
Ebbe nézz bele,mind a 3 souls bekapott ütés nélkül egymás után.
darkSectorxxx
Jah erre emlékszem, ez build ja. Régen mutattad....de ez a része nem vonz. :) Mármint hogy én nem csinálnék ilyet, meg ehhez gondolom kellenek varázslatok amik nekem valszeg hiányoznak stb stb. :)

De fejlődni coopba ingyen 10 pec akár 0-ról 300-as szintre, szóval bárki lehet bármekkora szintű a játék elején is!

https://youtu.be/dtzSJGu0-5E
Nézd és tanulj.
darkSectorxxx
Nem, nem is tudom mi az oka, de az tuti, hogy ez max 2. végigjátszás....bár tény hogy nem ütöttem még kézzel ennek a boss-nak csak az első és a végső sérülés értékét láttam...

Azt hogy miért hiányzik az élete 80%-a?
Darky tudod egyeltalán hogy hogyan lehet attack damage növelni,a statokon kívül?
darkSectorxxx
<#nevetes1>

Még ennyi idő után se ismersz.

Abban igazad van a felső kevés százalék, mert ennyire nem érdekel a Das....
Ha érdekelne, simán le lehet utánozni, ezt le, amit láttam. Eddig. A nagy dolog, amihez szerencse is kell, az az amit a kis kopirnyó nyomott, 3 das végigjátszása sérülés nélkül, 12 hónapig próbálta, mert kitartó volt és meg akarta csinálni.

Nehogy azt hidd, hogy random elsőre vette fel a srác ezt a youtube videót. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.15. 19:02:42

Moby
Semmit. Amit te csinálsz abból tizenkettő egy tucat a youtubeon is. Te nem vagy jó Dark. Ez a srác a felső kevés százalék.