Superfast! - Haláli iramban

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kérlek, hasonlíts össze egy ma is rossznak tartott színészt Marlon Brandoval, azzal biztosan igazolod a retardált kijelentéseidet.
Tetsuo
Valamit benéztél. Én nem két filmet hasonlítottam össze, hanem két színészt. Ráadásul Brando többi filmje nem lett olyan sikeres a Keresztapáig (amiben egyáltalán nem alakít nagyot), színészi kvalitása az egekben van efféle mai "színészekhez" képest, ugyanígy a többiek, akiket írtam.
Igazad van, John Wayne egy ócska bájgúnár az általam soroltakhoz képest, és ő még mindig jobb színész, mint bárki, bármikor a Halálos iramban sorozatából és általában a mai felhozatalból.

Én csak azt nem értem, hogy valakinek hogy nem fordul föl a gyomra ilyen "filmek" nézése közben a pocsék gárda és megvalósítás láttán? A kamu sztori meg mindent visz, kb. óvodások írhatták kedvenc Matchboxaikról...
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2015.06.29. 17:16:23

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Zombee
Részben igazad van, ilyen kaliberű színészek nincsenek, bár 1951-ben Brando-ról se gondolta még senki, hogy a legnagyobbak közé fog tartozni - úgy még a most alakításaikkal feltűnő 30 körüliek is válhatnak színészlegendává. Amúgy Brandonak az is kellett, hogy elkészüljön a Keresztapa, az Utolsó tangó Párizsban és az Apokalipszis most, mert az 50-es években készült filmjei közül csak a Vágy villamosa maradt meg a köztudatban, és a 60-as években nem is voltak sikerei.

Amúgy nem tudom hova tenni azt, hogy te a Vágy villamosát hasonlítod a Halálos iramban sorozathoz, ez elég abszurd.
Az 50-es években is készültek olyan filmek, amik a művészi brillírozás helyett szórakoztatni akartak, nem nagyon hiszem, hogy mindegyik John Wayne western olyan fene nagy művészeti alkotás lett volna.

Tetsuo
Valójában a legtöbb film önmaga paródiája. Majd minden esetben ultragagyi sztori, ultragagyi forgatókönyvvel, rendezéssel stb. a színészek meg... nos vesd össze pl. ennek a fiatal főszereplőjét (aki meghalt autóbalesetben) Marlon Brando fiatal alakításaival, mondjuk pl. a Vágy villamosában. (Vagy Gregory Peck, Jack Nicholson esetleg Latinovits Zoltán-nal) Na, mindjárt föltűnik, hogy ég és föld a kettő. A mai "színészeknek" nincs sok közük a filmművészethez.

Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2015.06.27. 16:22:00

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Zombee
Az első Horrorra akadva még elment, de a duó összes többi filmje nézhetetlen. Nem vicces, ellenben borzalmas. Azt most nem tudom, a vámpírosakat ki követte el, van kettő is, az egyiket félig láttam, aztán kikapcsoltam. Spárta a köbön, Bazi nagy film minősíthetetlen, utána hanyagoltam a paródiafilmeket. Ez a Superfast már az előzetese alapján is rakás kaki.

Nekem is ez ugrott be. Az első rész újdonság volt a filmes piacon, de ami utána következett, az már mesének is rossz. Csupa nevetséges jelenet, és akció. A páncélteremhúzás óta ez már csak paródia...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

sertrex
Legtöbb esetben önismereti hiányból fakad az efféle hozzáállás. Ha több információval rendelkeznél magadról, akkor tudhatnád, hogy ez nem a te műfajod, tehát be se ülnél egy ilyen filmre. Én például, úgy összességében nem szeretem a horrort. Nem is vettem még jegyet olyan filmre, amin fel volt tüntetve, hogy horror. Ilyen egyszerü az élet. Peace. 😊
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.06.25. 08:03:36

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Hunter of Deer
az, hogy neked nem jött be attól még nem lesz paródia egy filmből.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

"Aki azt mondja, hogy a Halálos iramban-sorozat nem érett meg a kifigurázásra, az hazudik."

De, megérett, meg is tette magának 7 részen keresztül.
Palinko
horrora akadva első pár része jó volt, meg talán pár vámpiros, 300as ami úgy-ahogy sikerült, de nehéz jó paródiát csinálni