Minyonok - Szupermega ukulele!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van ez a hülye szokás, főként a gyerekes szülőknél, hogy mindenre elcipelik a gyereket moziba, ami csak rajzfilm. Aztán utólag sopánkodnak, hogy ez nem is gyereknek való, gagyi, stb... Rengeteg japán anime van, amik egyáltalán nem gyereknek valók, de ha adnák a mozik, biztos kígyóznának befelé a 4 évesekkel, mert rajzfilm, akkor nézni KELL...
Nem kell. Tájékozódni kéne, esetleg előtte megnézni az adott művet, mielőtt fanyalogni kezdünk, illetve mielőtt bevisszük rá a gyereket... És nem kéne minden szemétre bevinni őket, ha már itt tartunk... Ahogy a tévé elé se kéne ültetni őket. Néha rápillantok egy-egy mai rajzfilmcsatornára, és azt látom, hogy félelmetesen idióta, agyzsibbasztó, kategórián aluli fos műsorokat adnak gyerekműsor, rajzfilm, animáció címén, mind tartalmilag, mind kidolgozás terén! Undorító. Ezért ilyen a mai társadalom. Lehet én is drogos lettem volna, ha pl egy ocsmány, eltorzult arcú gőzmozdonyt bámultam volna gyerekkoromban. Vagy épp agyhalott minyonokat...
Nem kell. Tájékozódni kéne, esetleg előtte megnézni az adott művet, mielőtt fanyalogni kezdünk, illetve mielőtt bevisszük rá a gyereket... És nem kéne minden szemétre bevinni őket, ha már itt tartunk... Ahogy a tévé elé se kéne ültetni őket. Néha rápillantok egy-egy mai rajzfilmcsatornára, és azt látom, hogy félelmetesen idióta, agyzsibbasztó, kategórián aluli fos műsorokat adnak gyerekműsor, rajzfilm, animáció címén, mind tartalmilag, mind kidolgozás terén! Undorító. Ezért ilyen a mai társadalom. Lehet én is drogos lettem volna, ha pl egy ocsmány, eltorzult arcú gőzmozdonyt bámultam volna gyerekkoromban. Vagy épp agyhalott minyonokat...
egyrészt a hatos karika is azt jelzi, hogy nem feltétlenül hatosoknak való, másrészt azért szaggatott a kör körülötte, mert az az előzetes besorolás. amikor már a fogalmazó is megtudta mutatni a filmet a korhatár bizottságnak, akkor megkapta a 12-es plecsnit. a lényeg, hogy amikor veszed a jegyet, akkor már látod, hogy mi a besorolása.
szöveg első fele.
magyar-e vagy?
magyar-e vagy?
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Pont a gyerekeknek értettek belőle semmit. Nagyon nem ajánlom senkinek, ráadásul a plakáton 6+ besorolás van, mire moziba került addigra 12+ lett, ami már reálisabb. 6 éves lányom a végét végigrettegte.
ez alatt a szint alatt az uránbányászbéka is csak pilácsol...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
az egyik trailerben minyon csatakiáltás: YAKITORIIIIIIIIII
Tehát japánul: SÜLTCSIRKEEEEEEE <#idiota>#idiota>
Tehát japánul: SÜLTCSIRKEEEEEEE <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
mint a ted 2 csak ez legalább tényleg gyerekeknek írták.