Pixel - Donkey Kong és Pacman a földlakók ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem jó film volt, nekem tetszett. Látványos volt és szórakoztató. Volt benne egy-két jelenet aminél kicsit húztam a számat, de összeségében egy teljesen vállalható alkotás lett.
!!!Gothic forever!!!
A Voxel helytállóbb cím lett volna a filmnek.
Alig várom már a Moji és a PEZ filmeket is.
Jah, és az ötletgazdáknak, a készítőknek, akik tudták, hogy képesek rá, meg tudják csinálni és jó lesz :

Jah, és az ötletgazdáknak, a készítőknek, akik tudták, hogy képesek rá, meg tudják csinálni és jó lesz :

Hála az égnek, hogy az utóbbi tíz évben mindnek elkerültem a "termékét", akiket itt felsoroltál. "A jég most tört meg", a True Detective 2. évadjánál (Vince Vaughn). És valahogy, mintha kezdene "színész" válni belőle...
A film alapötletéről meg annyit, hogy ha ez elvérzett, kíváncsi vagyok az Emoji-film vagy a legutóbbi PEZ-ötlet miként lesz sikeres (mert az lesz, de talán még a Hello Kitty és Monopoly-Tetris filmek is). Érdekelt ez a film "kocka" szempontból, de valószínűleg egyszermegnézemhanemleszmás-kategória.
A film alapötletéről meg annyit, hogy ha ez elvérzett, kíváncsi vagyok az Emoji-film vagy a legutóbbi PEZ-ötlet miként lesz sikeres (mert az lesz, de talán még a Hello Kitty és Monopoly-Tetris filmek is). Érdekelt ez a film "kocka" szempontból, de valószínűleg egyszermegnézemhanemleszmás-kategória.
Nem.
A Grown Ups előtti filmjei mind jók voltak. Még mindig nézhetőbb, mint Seth Rogen/Melissa McCarthy/Jason Segel/Vince Vaughn/Owen Wilson/Seth Mcfairlane/Danny McBride/Jason Sudeikis stb bármelyik böfögése.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Adam Sandler a zsidó Eddie Murphy.
Egyébként tetszett, ahogy a cikkíró királyi többesben írja, hogy "reménykedtünk" meg "bízhattunk". Ez olyan, mint amikor valaki olcsó műszaki cikket vásárol és ugyanezt teszi: reménykedik meg bízik... a semmiben 😛
Egyébként tetszett, ahogy a cikkíró királyi többesben írja, hogy "reménykedtünk" meg "bízhattunk". Ez olyan, mint amikor valaki olcsó műszaki cikket vásárol és ugyanezt teszi: reménykedik meg bízik... a semmiben 😛
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Minden második hollywoodi film alapötlete értelmetlen...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Már az alapötlet is értelmetlen.
Nem is értem a meglepettséget, hogy mi mindent lehetett volna kihozni belőle...
Utoljára szerkesztette: VolJin, 2015.08.05. 13:29:39
Nem is értem a meglepettséget, hogy mi mindent lehetett volna kihozni belőle...
Utoljára szerkesztette: VolJin, 2015.08.05. 13:29:39
remélem ez is Vuk 3D lesz és sok író utcára kerül miatta 😊