Bezár a Woolfe: The Red Hood Diaries fejlesztője
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennél sokkal gyengébb játékokért kérnek sokkal többet egyesek.
Talán túl sokat reméltek ettől a programtól.
Talán túl sokat reméltek ettől a programtól.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
-úgylátszik hogy a projektbe vetett hitük inkább gimmickbe vetett gőg volt
sablonsztori, gyér megvalósítás, jellegtelen női főszereplő= bukás
Láttam én ennél már rosszabb játékot is, még az is lehet, ha más a karakter jobban eladják.
Nem egészen.
Senki más döntése nem volt az, hogy a megjelenést követő hónapban már egy filléres bundle része lett a játékuk, csak az övéké! Mi a szarnak kellett levinni kutyába az álmukat ilyen gyorsan??? Mivel a bundle-t 1 nappal korábban le lehetett foglalni így más egyéb címekkel egyetemben 2.5 dollárért lehetett a Woolfe-hoz hozzájutni. Miközben a Steam-en feltüntetett ára akkor még mindig 20 dollár/euro volt!
Barmok.
Senki más döntése nem volt az, hogy a megjelenést követő hónapban már egy filléres bundle része lett a játékuk, csak az övéké! Mi a szarnak kellett levinni kutyába az álmukat ilyen gyorsan??? Mivel a bundle-t 1 nappal korábban le lehetett foglalni így más egyéb címekkel egyetemben 2.5 dollárért lehetett a Woolfe-hoz hozzájutni. Miközben a Steam-en feltüntetett ára akkor még mindig 20 dollár/euro volt!
Barmok.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.