Ötletesen védekeznek a független csapatok a warez ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A
előző generácioban pedig elég nagy szívás volt pl xboxon a dvd meghajtó firmwarejét frissítgetni, eleinte méregdrága kétrétegü lemezen kísérletezni, később az RGH is elég sok bosszúságot tudott okozni a megfelelő dash/egyéb programok naprakészen tartásával... ehez képest egy crack bemásolása semmiség 😊 (ps3on se volt az első 1-2 évben nagy buli a tört konzol, tul azon, hogy olcsón játszottál (updatek, várakozások)
Forza.
Egyébként azért tudták meg ezeket a számokat, mert a crack tartalmazott egy nyomkövetőt, ami a letöltők IP címét figyelte. ( Ezek a crack-ek néha más érdekes dolgokat is rejtegetnek. )
Volt még egy figyelemre méltó felfedezésük. A 10,1M illegális letöltőből mindössze 1,8M volt, aki ötnél többször használta a játékot. Magyarul a warezolók döntő része csak kipróbálta a játékot, majd törölte. Ez nem is érdekelte őket, csak a maradék 1,8M. Ők akár potenciális vevők is lehettek volna. De valószínűleg mégsem. Akik szeretik a játékot, pláne rajongók, azok nem várnak fél évet. Az ominózus évben ugyanis a játék megjelenése után közel fél év telt el, mire az első használható kalóz verzió megjelent. Ha feltörik 0 day, akkor az felér egy sorscsapással. A bevételkiesés egy ilyen kis, 70 embert foglalkoztató csapatnál a működést veszélyeztetné. Először a következő széria fejlesztését kellene lefaragni, majd nem tudnák kifizetni a licenceket, pár év múlva meg becsukhatnák a boltot. Így aztán megpróbálnak mindent, hogy kitolják a warez játék megjelenését. Ami persze szélmalomharc, de a fél év haladék legalább életben tartja őket.
Utoljára szerkesztette: who am I 7, 2015.08.15. 03:07:44
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Jó ez így, hogy le lehet tölteni torrentről a játékokat, jó számítógép már nem kerül sokba.
nagyon sokat csinálnak olyan jó játékokat, amiket csak egy szűkebb réteg szeret, ezeknél életbevágó, hogy ne legyen warez és MINDENKI megvegye... de nem veszi, hanem pláne ellopja, mert denovora sincs pénz 😊 gta-t hiába lopják el rengetegen, ha sok a fizetővendég is...
Forza.
Szerintem inkább az mostanság a divat hogy hibásan adják ki a programokat egész nagy neveket is és az első nap amikor megjelenik van egy 1.2 GIGÁS patch file 😊)
Persze addigra már feltörték így a rossz megy ki a bugokkal.
nVidia - the way its meant to be played
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
Egyik emlekem az amigas Indiana Jones and the Last Crusade jatekbol van, ami lassan 30 eves.
szerintem
Akkor vegyen olcsobb hardwaret es marad penze jatekokra 😉
Egyebkent ennyi eroval a gepet sem kell megvenni, azt is lehet lopni... bar nem a kenyelmes karosszekbol, amira amugy szinten van penz, kizarolag a softwarere nincs.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Csak akarni kell
Te is nagyon jól tudod ,hogy ez az egész warezbullshit valóban egy bullshit. Ha olyan nagy mértékű lenne ahogy agyonsajnáltatják magukat nem jönne egyre több konzol cucc pc-re.
Nyilván azért adják ki ezeket pc-re ,hogy legyen veszteségük is igaz? Hagyjuk már.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.08.14. 11:41:27
Next PC upgrade: 2022
Nekem régen DSen a patch előtt valamelyik final fantasy chrystal chronicles részt egy jóideig elvittem, aztán kiírta hogy "thank you for playing" és törölte a mentést, mondom ANYÁD.
A
Ahogy még a C64-es időkben megmondta a sikeres játékfejlesztő: jó terméket kell letenni az asztalra és akkor venni is fogják, nem csak másolni - ami meg ingyenreklám a terméknek! (Mostanság ilyen a f2p modell is, csak azért többet kell már fizetni, ha "rendesen" akarod használni azt - hiába, az igények a másik oldalon is az egekig nőttek!)
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
én is ezt akartam írni, nagy piros pont a fejlesztőknek
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
pláne nem érdemes a gta-val jönni, ami az egyik legismertebb, "legnagyobb" cím... vagy ha igen, akkor vesd össze a nem warezolható diabló eladásokkal 😉
---
szerintem az eddigi legszellemesebb védelmet a Game Dev Tycooon (játékfejlesztő szim) találta ki:
http://www.greenheartgames.com/2013/04/29/what-happens-when-pirates-play-a-game-development-simulator-and-then-go-bankrupt-because-of-piracy/
a warezverzában szétwarezolták egy idő után a játékodat, így becsődöltél 😄DD
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.08.14. 09:55:19
Forza.
Gyonyoru... a par dollaros Steam sale-ek koraban foleg. Ha meg valakinek nincs penze az ujonnan megjelent jatekokra, akkor honnan van penze az azt futtatni kepes hardware-re?
Legjobb példa erre a GTA 5 ami pc-n nagyon ,de nagyon bőven 3 millió felett van eladásilag pedig az már 4 platformon több éves lerágott csont.
Jó játékot kell csinálni , nem pedig fostartályt és venni fogják.
Next PC upgrade: 2022
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...