NBA 2k16

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még én sem kaptam visszaigazolást, hogy ma mehetek érte. Csak pár napja kérték hogy igazoljam vissza.
2k facebookján csak irigykedek a külföldiekre hogy nekik megjött/játszanak. Steam-en is gyülekeznek a képernyőmentések. 😊
Bizakodok. (egyelőre)

TDU 1,2 nick: Tumpinho88

LoSA
Még nekem se hozták meg sajnos.... <#rinya>

én lelépek 2körül melóból 😄
eleve délután 4re jönnek vízórát cserélni, 5re meg gázkonvektort ellenőriznek 😄

addigra a steam is letölti, kivéve ha megint le kell basznom a upc-t 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Személyes átvétellel kértem, de még semmi jelet nem mutattak... szintén 3-as metró vonala. 😉
Hosszú munkanap lesz ez, na.

"3as metro mentén" dolgozok/lakok, szal belefér hogy elugrok érte a westendbe 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

LoSA
Én mailt is kaptam már a futártól, hogy holnap szállítják a játékot (szerencsére!!). 😊

lehet hogy twitchen streamelek majd ha hazaértem 😄 és a gépem is bírja

addig is itt a szokásos teljes 4 negyedes gameplay Ronnie2k-tól 😊
(és nem pc-s, az majd akkor lesz ha megjelenik és valaki elkezdi feltenni ahogy játszik.. eddig is a ps4 volt az irányvonal de lényegében úgyis "kb ugyanaz" 😊 )

nah én is váltottam 1 levelet az 576al 😄

"Igen, az előrendelők már holnap átvehetik a terméket a boltokban.
Érdemes előtte odatelefonálni a boltba, hogy megkapták-e már a készletüket, de a holnapi nap folyamán késő délutánig biztosan meg kell érkezzen."

😄 én asszem kibírom majd azt a fél óra/órát amíg a steam letölti 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
https://thepiratebay.vg/torrent/12479908/NBA.2K16.Michael.Jordan.Edition.Steam.Preload-ALI213
Ámen !!!
PS4-en is lehet előtölteni? Mennyi helyet foglal?

LoSA
Már csak 1 nap! <#hehe>

nem könnyű a várakozás 😄

negritis
engem itt lehet elérni 😄

Ha esetleg gondoljátok felvehetütjük egymást steam-en, pl közös játék miatt. Max küldjetek privátot.

Marcinko
+1

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

Én is pc 😊

Csak én vagyok ilyen elvetemült hogy Pc-re veszem? 😊
Tényleg nem akarok minden évbe türelmetlen lenni mint egy tinédzser, de idén se sikerül naponta többször nézek rá az oldalakra hol mikorra várható.... 😄
Steamen írják egyébként hogy elméletileg előtölthető a játék.

LoSA
Én tegnap hívtam fel a KonzolokSzervizét, ők azt mondták, hogy meg fogom kapni a játékot (vidéki vagyok). Direkt rákérdeztem, hogy felmenjek-e érte Pestre, azt mondták, hogy nem kell, mert meg fogom kapni. Meglátjuk....

Nagyon bízom benne, mert a spannal meg van beszélve, hogy jön át hozzám délután.

Krisztiam
ez pc-s gameplay?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Ezért a világ legnagyobb szemétsége a pénteki megjelenés. De KSZ-nél a futárral van ki a tököm, kb sosem hozták ki másnapra az előző nap délelőtt megrendelt cuccot, két nap minimum volt, de volt olyan is, hogy felhívtak, hogy az előrendelt játékot csak 3 nap múlva kézbesítenék ha nem probléma. Azóta KSZ-nél én semmi játékot...

Én steamre veszem majd meg, kosárhoz annyira nem értek, de egyre inkább érdekel, az NBA 2k15-el toltam anno, és szerintem ez a legjobb sportjáték-sorozat a piacon. 😊 Design, gameplay, lehetőségek, grafika, hangulat, zenék. Minden egyben.
top10 játékos

gallardo
Én is PS4-en tolom, pénteken beszéltem velük és azt mondták, hogy ők is majd pénteken kapják meg és aznapra már nem tudják küldeni. Azóta már megvettem psn store-on.

egy kis mosolyognivaló a konkurenstől (nba live 16 gameplay)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

és összehasonlításképp a 2k16-ból is egy kicsi ha még nem láttátok illetve smoove pár megjegyzése a játékkal kapcsolatban, ő már kipróbálta 😊

én az 576bál vagyok 😄 pénteken meló után remélem mehetek érte 😄

LoSA
Felhívom már én is a KonzolokSzervizét, hogy mi a helyzet?! <#wow2>

Frissített infó (konzolvilág), a vidékieknek is jó hírnek tűnik. Ők szokták tartani a szavukat.

Házhozszállítás esetén: ügyintéző kollégáink az Early Tip-offnak hála négy nappal a megjelenés előttre, péntekre (szeptember 25) küldik ki a csomagod ingyenes házhozszállítással, ha most visszaigazolod a rendelésed.

LoSA
Én PS4-n nyomom.... 😉

Az látod pont nem kérdeztem melyik nap kapják a nem pesten élők.
Mondanám, hogy mivel valószínű csak steam kód lesz benne megveszem és elküldöm a kódot.
De én sem utalgatnék csak ígéretre ennyi pénzt. Ha mégis valakinek kell limitált számba tudok segíteni.
Utoljára szerkesztette: tumpi, 2015.09.21. 18:33:44

LoSA
Igen, csak.... Ebben az a szép, hogy a vidékiek biztosan nem fogják megkapni, mert pénteken kapja meg a bolt és nem tudják odaadni a futárnak, vagy ha oda is adják, az csak hétfőn fog megérkezni. Szóval annyira nem vagyunk előrébb sajnos.

én 576nál rendeltem elő, remélem megjön időbe mert tarkón csapom őket

Üdv Mindenkinek!
Fontos infó, hátha többeteket érdekel a konzolvilágnál rákérdeztem a korai hozzáféréshez/megjelenéshez.
A válasz korrekt és lényegretörő:
"Jól értelmezte, mivel jelen állás szerint szeptember 25-én, négy nappal a hivatalos megjelenés előtt készhez fogja kapni a terméket és természetesen neki is kezdhet a játéknak."
Gondolom a többi üzletnél is hasonlóan lesz. (bár tavaly 576-nál két esetben is jártam úgy hogy előrendeltem és csúszva jött meg)

LoSA
Elég jónak ígérkezik a Story mód!!! <#nezze><#taps>

LoSA
Máshol is megkapod elvileg 4 nappal hamarabb.... Csak pont rosszul jön ki a lépés, mert pénteken kapják meg a boltok, és így pl vidékre nem tudják elküldeni, csak hétfői szállítással.... 😞

576-ról :

Ajándék előrendelőknek!

Vedd meg és játsz négy nappal korábban, zsebelj be 10 000 NBA Virtual Pénzt és a MyTeam VIP Packet!

Jó lenne valamilyen infó erről igen, hogy mit jelent az a bizonyos "Tip off bonus", mert ha "csak" annyit hogy steam-en 25-én elő lehet tölteni és játszani nem nagy különlegesség. Magyarországi boltoknál dobozos vásárlásnál nem nagyon látok infót erről, remélem nemsokára kiírnak valamit. De én is hallottam erről a korábbi indulásról előrendelőknek.

Csak a jordanes, nem?

LoSA
Előrendelőknek elvileg 25! 😊

Krisztiam
sziasztok
megjelenés szeptember 29-én?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Marcinko
Biztos láttátok már, de ha nem, akkor itt van egy kis szemezgetni való

NBA 2k16 player ratingek
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2015.09.11. 21:36:50

Jogos, érthetetlen volt annak idején a pc-sek régi verziója.
De ez már más kategória szerencsére. 😊

jah azt látom most már hogy 576ba meg gameshopba is csak egy steam kód lesz
a tavalyit nem tudtam hogy már az se volt butított mert annyira mérges voltam hogy nem is érdekelt 😄

köszi

Helló!
15 esetében már az PS4/XO verziót kaptuk PC-re, gondolom ez idén sem lesz másként.
Illetve minden verzió steamre volt regisztálható (dobozos verzióba pl csak egy kód volt, dvd nem is...)

sziasztok

nem találok róla infot de a PC változat végre ugyanaz lesz mint a PS4/XO vagy még mindig a ps3/x360at kapjuk?
a 14et megvettem és nem kicsit mérgelt fel a dolog hogy azon kívül hogy nem lehet steamen aktiválni a dobozost még egy butított verzió is jött

aki tud valamit köszi

DaemoonHunter
Zseniális mennyire folyékony és élethű a focis játékokhoz képest...

LoSA
Ma adtam le rá az előrendelést.... 😊

jónak tűnik.. aztán meglátjuk mi lesz belőle 😄

gallardo
Jogos <#wink>
Utoljára szerkesztette: gallardo, 2015.08.28. 19:50:42

Marcinko
Na látod ezek az infok nem voltak benne a kérdésedben !<#awink>