Érdektelen lett a Fantasztikus Négyes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon unalmas egy film ez.
Egesz biztos, hogy nem ugyanazt lattuk (foleg, hogy olyan 20 perc vagy mennyi utan egyszeruen lekapcsoltam, mert annyira unalmasan bargyu szar..akkor untam meg, amikor a suliban mutatjak a garazsprojectet) Ez a film nezhetetlen....
A régi (2005-2007-es) filmek fényévekkel szórakoztatóbbak voltak mint ez. Nem értek egyet a cikkel abban hogy ez eddig a legjobb FF4 film. Nagyon nem, talán a 94-es változatnál jobb, de azt nem láttam.
Dettó. Én vonakodom a megtekintésétől. Nagyon is...
Én sem értem az előző két filmet miért látlák rossznak, egy Xmen-pókember-amerikakapitány-galaxis őrzői mezőnyben is simán vállalható. Lehet, hogy több van a francshiseban, de azért annyira botrányos nem lett. Ehez az új F4-hoz még nem volt szerencsém, de sok jóra nem számítok nyilván.
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.08.26. 00:06:09
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.08.26. 00:06:09
A korábbi két résszel sem volt semmi gond, sőt, nekem például kifejezetten tetszettek.
Az Amerikai taxi tényleg egy rakás szar, de a Birkanyírás, vagy a Pofázunk és végünk kifejezetten jó filmek, csak nem az átlag magyar közönségnek. (Eredeti nyelven, némi szlenges ismerettel hatalmasat ütnek.) Szerintem persze. 😊
Az Amerikai taxi tényleg egy rakás szar, de a Birkanyírás, vagy a Pofázunk és végünk kifejezetten jó filmek, csak nem az átlag magyar közönségnek. (Eredeti nyelven, némi szlenges ismerettel hatalmasat ütnek.) Szerintem persze. 😊
#MsUser: szerencsére nem mind gondolkodunk ugyanúgy. Nekem kifejezetten nem tetszett az, hogy az eredeti képregényt a sárba tiporták a szereplőválasztással, és ehhez még hozzá is igazították a szereplők háttérsztoriját. A dialógusok és a poénok annyira gyengék és erőltetettek, mintha egy elsőfilmes rendező vizsgamunkáját látnánk.
A rottentomatoes.com-on a nézőknek (nem a kritikusok!) csak 21%-a kedvelte a filmet (rating 2.1/5), és ezzel csatlakozott is az imdb 4/10-es ratingjához, ami szerintem még túlzó is.
Érdemes olvasgatni a kritikusok indokait, mert néhányuk elmondja mi is a lehúzás valódi oka.
A rottentomatoes.com-on a nézőknek (nem a kritikusok!) csak 21%-a kedvelte a filmet (rating 2.1/5), és ezzel csatlakozott is az imdb 4/10-es ratingjához, ami szerintem még túlzó is.
Érdemes olvasgatni a kritikusok indokait, mert néhányuk elmondja mi is a lehúzás valódi oka.
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Ez a film jó.
Jól követi az eredeti képregényt, szórakoztató és látványos.
A kritikusok elhasaltatják, akkor csinálhatnak ők jobbat!
Jól követi az eredeti képregényt, szórakoztató és látványos.
A kritikusok elhasaltatják, akkor csinálhatnak ők jobbat!
pár órája = két hete 😄 de nyilván majd tisztázódik minden. Ahogy mondtad persze, majd kiderül hogy teljesít az 1. rész.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
egyelore senki nem jelentett be semmit, csak par oraja egy lap irt valamit arrol, hogy mit tervez a fox.
egeszen addig, mig a deadpool el nem hasal, termeszetesen.
egeszen addig, mig a deadpool el nem hasal, termeszetesen.
És én még anno naivan azt mertem írni, hogy azért sem érdekel ez a film, mert marhára frusztrálna, hogy az első 30-40 percben végig kell nézni egy érdektelen eredet sztorit, erre kiderül, hogy szinte az egész filmben az eredet van 😛