Metal Gear Solid V - The Phantom Pain

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vmi fasza mangas jatek wiiu-ra?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Nincs más hátra, vagy a Wii felé kell nyitnom, vagy a manga világ felé. <#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.10.02. 14:46:34

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

rendben, megertettük.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Elhiszem, de nekem azok kimaradtak, és nem is bánom.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Seth
A korabbi reszek nem repetativ szarok, csak ez lett ilyen az open world felesleges eroltetese miatt :(

PSN ID.: Beegabor

Köszi a tippet, de eddig sem kötött le a játék katona farmolós meg nyersanyagos, bázisépítős része, így az is hidegen hagyott, hogy melyik katona D vagy C vagy A. :)

Számomra ez a játék vér gyenge, szépnek szép, de egyáltalán nem szórakoztat. Én pedig azért játszom.

Nem, a játék enélkül is gagyi volt (ld. korábbi megjegyzéseimet róla). Ezért nem játszottam soha egy MG.-vel sem. Egy repetitív szar, ami nullára képes fenntartani az érdeklődést. Nem véletlen csömörlött meg tőle a fél topik.

Kuka

dartonite
A repteren siman el tudod kapni oket, be lehet szepen osonni.Raadasul abban a kuldiben kurva jol lehet farmolni a jobbnal jobb katonakat mert ahogy leszeded a skullokat, 5 percre megbenul a terkepen (sot a feljebb levo helyorsegekben is) az osszes normal katona.
A térkép ha közlekedő járművet kell elkapni mindig mutatja az útvonalát, elé kell vágni és akkor nem kell utána futkorászni.
És amit irtam csak 1 megoldás a számtalan lehetőségből....
De a játék a gagyi mert egy végtelen egyszerű feladat kifog a játékos logikáján...szakadok.:D

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

Gagyi a játék mert béna vagy...ok..:)
A teherautò és a tank megáll egy közeli őrségponton. A teherből kiugrálnak a "rakétaembereid" és a tankbòl is kiszállnak. Simán odafutottam a tankhoz, behuppanás, és szétlőttem vele a szuperkatonákat, majd kényelmesen vittem haza a teherautòt.

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

A csöcsös pina volt velem, járművem meg nincs (nem volt). Egyszer elindult egy átvezető videó, amint a teherautóból ilyen rakétaemberek lőttek fel az égbe, majd leestek, jáááááááj, rém gagyi ez a játék, na. Már a prológusnál is martam magam a T100-as lopott terminátortól, megy a kényszerzubbonyos repkedő kurvától.

Jó kis technó, el kell ismerni, de megcsömörlöttem tőle, a 16-os küldi után meg végképp.

Kuka.

Ui: D-Dog kölyökkorában rém aranyos volt, az egész játék fénypontja, meg kellett zabálni. Szegény, nem ő tehet róla, na.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.10.02. 11:26:09

n000rbi
D-Horse? Bármilyen jármű?

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Nahh, tegnap letöröltem ezt a szart a gépről. A 16-os missiön felbaszta az agyam. Milyen már az, hogy kilométereken át sprinteljek egy teherautó után, és raboljam el? Mégis hogy a faszomba? Kilőttem aknavetővel, az volt a baj, ha a tankot lőttem ki előtte, akkor elmenekül, futva nincs ember, aki utoléri. Megpróbáltam vagy ötször, utána felbaszott, töröltem a francba. Engem ez egy percig se szórakoztat.

"fingom nincs az egész világról"

nyilvan ezert vagy toleransabb

"mi lesz például annak az égett pofájú magyarnak a sorsa a játék végén"

ettöl sokkal nagyobb kaliberu dologrol van szo

-------------------------------------------------------------------------

de tema lezarva. ami megtörtent megtörtent, jatekot befejeztem, jo volt. kb. 70 ora.
talan összefoglalom plusz-minusz-os felsorolasban a gondolataimat rajongokent. csak meg hagyom ülepedni.

Figyi, nekem ez az első MGS-játékom, tehát fingom nincs az egész világról, de már most meg tudnám mondani, hogy mi lesz például annak az égett pofájú magyarnak a sorsa a játék végén. Ehhez azért nem kell tényleg sok sütnivaló, hogy valaki ne találja ki.

leirtam mar tegnap: #316

Myselor
akkor lényegében ez bőven az alap első rész előtt játszódik :o
Bocs, prológust akartam írni, és bocs, hogy írtam, és bocs, hogy feltételeztem te már végigvitted a játékot. mivel nem láttam a kommented mögé.
Remélem nincs harag ezért. További szép napot.
az epilogus elsö 5 perceben? az epilogusnak, ami 40-50-60-70 oranal figyel be? jatek legvegen? bocsmá, igy teljesen mas a szitu. ha epilogus közepen lett volna, azaz 68 ora es 5 perc helyett 68 ora es 35 percnel, akkor TALAN elnezest kernel (de nem szokas, legyen akarmilyen nyilvanvalo a bunkosag, inkabb "vedi" magat az ember a vegsökig). dzsizusz bazdmeg!!! <#falbav>
nyilvan nem az alap szereplökröl van szo. az nem tartozik most ide, ne terelj! a csavarrol van szo. progolusban megmutattak a szitut ja, ami egy rohadt nagy wattafak kb.. aztan SOK-SOK oraval kesöbb a VEGEN megmutatjak, hogy a mi az igazsag, "TRUTH" ugye. SOK-SOK törtenet epitö esemeny utan. te meg lazan ellövöd, hogy "A Big Boss-t is idézőjelbe kellene tenni, hiszen valójában nem ő a főszereplő". es szted ez rendben van. KURVARA nincs rendben. ugyhogy az a minimum, hogy csendben maradsz, legjobb ha erre a kommentre se reagalsz. thx in advance!

A viszza a helikopterbe (ACC) menüpont sem segít?
SEMMI olyat nem írtam, amit az epilógus első öt perce után már ne tudna a játékos, ugyanis Kojima egyáltalán nem árult zsákbamacskát. Megmutatta az elején hogy mi a szitu. Sőt, játék közben is sok alkalommal megtette ezt.
Nem beszélve arról, hogy maga a játék is egy kikúrt nagy spoiler, hiszen tökéletesen tisztába van vele az a játékos, aki játszott például a MGS 1.-el, hogy melyik szereplő fog megmurelni, és melyik nem, hiszen több olyan karakter is boss az MGS1.-ben aki ebben a részben szerepel.
A prológusról ami valamennyire tényleg spoiler, meg egy kukkot nem írtam. De ebben a részben a történet a legelhanyagolhatóbb momentum, SAJNOS.
Ajjaj nagy a baj.Beszorultam Mother Base alá.Vissza töltöm ugyanoda tesz vissza.A tengeren sétálok.
Tipp,hogy kerüljek vissza?
meg1x szeretnem neked megköszönni, hogy sikeresen ellötted a jatek legveget. igy csak 1/10 akkorat ütött. szoval:

köszi!

:D
Myselor
köszönöm :)
kiserik
Na, akkor szerencse hogy nem írtam meg, hogy a kertész a gyilkos.
az NEM szpojler, hogy Big Boss a szuper szoldzser, aki "elhintette" a magjait. kb 1990 ota nem szpojler.
de most utalasokkal, meg ovatlan johiszemu szpojler tag-el sikeresen elszpojlerezödött nekem az epilogus.

ENNYIRE NEHEZ MEGALLNI A POFAZAST??? komolyan. ennyire???
nyissak szpojler topikot vagy mi a f####???

nem nem vittem vegig. köszi

A Big Boss-t is idézőjelbe kellene tenni, hiszen valójában nem ő a főszereplő, vagyis nem az, akit megismerünk a MGS3.-ból. Na, ez jó hülyén hangzik. Még a végén belegabalyodok. Az epilógusból úgyis tudod ha már végigvitted.
Utoljára szerkesztette: ppista, 2015.09.29. 15:51:08
idezöjel

Az, hogy az apja? Ezzel azi erővel te is azt tetted.
Forolto
srácok,várható valami dlc a játékhoz,vagy ennyivel kell beérnem?:P Azóta ujrakezdtem és ugyanúgy leköt.

de mar elhintettel valamit passzivan. najsz <#eljen> ...

ez rosszabb, mint a straight in yo face szpojler.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.09.29. 14:30:43

Myselor
de nekem spoilerezhetnél.mert nem értem a dolgokat :) megköszönném
"a MGS5-ben meg Big Boss, Solid Snake "apja" / ellenfele."

Ez bizony téves, de nem akarok spoilerezni az ötödik résszel kapcsolatban.
Myselor
ja értem amúgy az "már papa" akart lenni.akkor lényegében az első rész szereplője csak addig tart?a többibe az öreg van? és mivel neki a barátai voltak a bossok gondolom így cimbizünk velük.hát az a baj hogy nincs olyan konzolom amin az összes részt lenyomhatnám így nagyvonalakban érdekelt volna a story
par papa? ezt nem ertem.
elöszöris MGS1-ben Solid Snake a föszereplö, a MGS5-ben meg Big Boss, Solid Snake "apja" / ellenfele.
ja, sztori van persze, 7 jatekon keresztül lett elmeselve. lehet nem a legujabba kene fejest ugranod.

kronologiailag a jatekok sorrendje:

MGS3->Portable Ops->Peace Walker-> Ground Zeroes-> MGSV->MetalGear1->MetalGear2->MGS1->MGS2->MGS4
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.09.29. 13:59:14

Myselor
hát az első részen kívül nemtudok semmit,lényegében engem csak ennyi érdekelne amit kérdzetem.hogy lettek a bossok a cimbik van e valami storyja ennek vagy csak úgy hirtelen?és az hogy korábban snake pár papa volt most meg nem
az a gond, hogy nyilvanvaloan nem tudsz SEMMIT a mgs-ek törteneteröl. hogy gondolod, hogy majd itt leirja neked valaki nehany sorban a sok-sok reszen ativelö, anyjaseertiaszavat törtenetet? :)

Myselor
jaj közben rájöttem hogy master miller pedig KAZ,hát oké akkor a volt bossok lettek a barátaink?na valaki meséljen kérem ezt én nem értem :D
Myselor
amúgy történetileg ez a revolver ocelot faszi ez kicsoda?nemtudom hova tenni,én cska az első részt játszottam eddig ugye a többi konzolos rész volt.és emlékeztme én hogy ismerős a név ott egy boss volt aki egy vén szar volt.és végülis a többi részben is mindig rossz fiú most meg haver és sokkal fiatalabb.meg azt se értem egyszer snake volt mrá vén ősz tata és meg is halt ha jól tudom most akkor mivan?ja és még ez az arc cserés dolog sem tiszta valaki eltudná nekem mondani ezeket hogy van ?spoilerben
Már aki. Én nem tudtam. Bár engem nem is érdekel igazán. :)

igen, GZ ota tudjuk

Beszteroidozott Lendvai Ildikò? :D

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

Ez nem véletlen, mert az a Skullface vagy ki a faszom, történet szerint magyar állampolgár.

székelygulyás <#idiota>

darkSectorxxx
:D

//www.youtube.com/embed/NdYTIBGfaoc

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

gabo91
M31 kiidegel.... Egy hajszálon múlik mindig....

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;