Hétvégi ajánló: Zombi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem ne mond.
Konkretan z3775- os tranformerem (is) van.
A colin 3 meg az 1remake-je kb ugyanugy fut, de a remake sokkal rondabb .
Amugy tulzas azt allitani ,hogy az altalad emlitett cuccok is jol futnak (doom 3 hl2) legalabbis nativban.
Elindulnak.
Maradjunk kb ennyiben. 😊

Utoljára szerkesztette: ugh, 2015.09.17. 21:34:35
Zombee
Nem is a mélyenszántó sztori a lényeg a Left 4 Dead-ben, hanem a darálás, igazi sztorija nincs is. Én megvettem Steam-re, jó kis kikapcsolódás. 😊

lac coo
Látványosnak látványos, de é na hányós dagi zobiig bírtam, ott kapott egy hatalmas uninstallt 😊))

Tripla Zs kategória .....

Ez viszont jó ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

A legjobb zombis videójáték a Plants Vs Zombies első része!

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Zombee
Kérdem: a cikkben nevesített Dying Light-on és Dead Island-en kívül mennyi komoly, látványos zombis játék van? Igen, Left 4 Dead, de az régebbi.

zola2000
Nintendora mindig van generációnként 5-10 kihagyhatatlan exkluziv, de más semmi kb (ami nem csoda, multiplatform cimeket nem a gyengébb vason tol senki ha teheti, és általában mindenki megteheti) ha előbb nem a generáció végén-után érdemes venni szerintem.

A

zola2000
"joval kisebb a vas ami indokolt lenne"

ugyan, senki sem optimalizál semmit ha nem muszáj. Nemrég vettem egy atomos tabletet, amiben van valami 4x1,6 ghz intel atom (soc) , olyan régebbi játékok futnak rajta mint az morrowind és dynasty warriors 6, doom3, half life 2 olyan maiak nem amik régebben pentium1en is futottak, alig szebbek náluk csak a felújitást manapság adták ki (age of empires 2 hd, grandia 2 anniversaryt próbáltam, age 2: 20fps, grandia 2: 8 fps)

Szóval tökmindegy hogy néz ki valami, ha ma adják ki, akkor mai erős gép kell neki, mert nem optimalizálnak tovább ha úgy gondolja a kiadó hogy a gépek nagyján fut.

A

Hát tudja a fene, én PC-n Wii U játékokból szívesen látnám a Lego City Undercovert, ami egy elég erős GTA áthallás kevésbé brutális verziója fiatalabbaknak. 😄

Inteligenciarol egy zombis jatek kapcsan beszelni elegge kepzavar...
En probaltam es annyira ezert nem pocsek.
Viszont joval kisebb a vas ami indokolt lenne
Utoljára szerkesztette: ugh, 2015.09.13. 17:43:11
lac coo
Én jól elvagyok vele, nekem gyermeteg a Dyin Light meg a Dead island is, filmben az lenne a dupla zs kategória, ez meg a dráma 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Totti5
"egyetlen külső fejlesztésű videojátékot sajnáltak a konzol tulajdonosaitól"

ŐŐŐőőő a ZombiU pont nem, persze valamennyire igen, a Bayonetta 2 viszont sokkal inkább...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Voltan
Hát igen, ha ez mondjuk -5 évvel ezelőtt jön PC-re, akkor kult darab lehetett volna belőle (tudom, akkor még WII-U-ra se jött ki), de ez 2015-ben nagyon kevés, főleg a Dying Light, meg a Dead State után.
Kár érte.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"