Dark Souls II: Scholar of the Frist Sin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

R2 támadástól megrogynak 3xR2 aztán hátra.
AntiHero
Tölsd fel azért "felhőbe" :)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Szerintem visszatölti ps+ból.
Ha letorlom a jatekot, save file megmarad? Ugyanis az nekem 379 ora jatekidot ir ki, ami ugye baromsag, s abban bizom, h reinstall utan talan helyreall a rend, s rendes idot ir majd ki.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

AntiHero
<#banplz>

Isten bassza meg ezt a dark chasmot. Nekem erre ennyi effigym nincs. Skip.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Myselor
jaja :D
Darklukernél ne felejtsétek begyújtani a tüzeket.
Myselor
hát csak ezért genyó :D de szinte elsőre végiglehet menni a 3 úton ha ügyes vagy :D
AntiHero
Viszont ez a dark lurker... Még maga az út mire eljutok hozzá is ki idegel. :D

Vagyis nem bánkódnák, ha tudnám, hogy nem fogy az effigy <#gonosz1>

Myselor
hát az biztos hogy van védelmed :D hát értem kinek mi :) én nem szeretem lassú nagyon a többihez képest
AntiHero
Jó ideje ezzel megyek. 68.8% vagyok így mozgok rendesen. Meg van védelem is. :)

Myselor
elég szép stat,amúgy grat és hajrá a további 2 bosshoz meg a dlc-khez :D különben nem szar ebben a havel settben lenni?nagyon nehéz ez
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.10.22. 11:10:39
AntiHero
Na tegnap én is befejeztem. <#awink> Éjféltől - Hajnal 3ig toltam.

De úgy ám, hogy Györsan Az Anchent dragoint leöltem (nem elsőre ment nyílván). Majd mentem összeszedni az 5 Giant Souls-t. Na de itt nem az öreg királyt öltem meg (Vendrick?). hanem mentem a fő bosshoz.

A fő boss mit ne mondjak könnyű volt. Az első 2 figura előtte sokkal nehezebb volt ott meg is haltam párszor.

168-as lettem így a végére.
63 óra 33 perc

Na akkor maradt nekem egy Vendrick meg Dark Lurker ha jól tudom.
Ja és "Faith" felé megy most már a karim.

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.10.22. 10:48:38

Myselor
ja igen :D mondjuk nekem volt vagy 100 amikor neki kezdtem, :D
És ha meghalsz a pályán minden új próba -1 effigy.
Myselor
annyira nem szar mint ahogy hangzik :D
Szarul hangzik :(

Myselor
csatlakoznod kell a dark covenanthoz és 3 helyen végigmenni egy-egy pályán.az utolsónak a végén találod majd de ha meghalsz újra azt a pályát megkell csinálnod amin phantomok lesznek xd nem könnyű.youtubeon megtalálod hogy kell elkezdeni :)
Myselor
úgy látom a 3 dlc -vel indítottál elmondom neked ebből a kis cicából lesz még egy csak ott ikrek lesznek xd sok sikert
Most mar kivancsi vagyok erre a faszira. Holnap lebaszom en is, ha megtalalom.

Nahh, fekszik a DLC elso boss. Vagy tizedikre jottem ra, hogy az egesznek az a kulcsa, hogy mindig fele kell gurulni. S az elso ilyen probanal fekudt is.
De tenyleg nem konnyu, o mar elferne a Bloodborne-ban.

Moby kedveert spoiler tagbe teszem.

//www.youtube.com/embed/0kU5zGqRjjs
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.10.21. 21:29:18

Myselor
az is elég mocsok igen.de én mondjuk vendricket is utálom.mondjuk csak 2x vágtam le az első verzióban és az újban.de csak a frissítés miatt amúgy nem bántom .lurki meg szerencsére első végigjátszás alatt elsőre ment utána 3x-ra :D
Nálam darkluker a mumus,de ma levágom az tuti.
Myselor
hát igen ez így van,mai napig utálok bemenni a ruin sentinelekhez pedig nem nehéz xd a másik a skeleton lords azoktól simán csak irtózok. xd az első részben pedig ott van nito a kriptájával na attól áh,a hideg kiráz folyamatosan pedig már túl avgyok rajta párszor.na és a four kings na azokat utálom a többi rendben van :)
Érdekes, de gondolom ezzel mindenki úgy van, hogy vannak olyan bossok, akik jól fekszenek, van, aki valami miatt nagyon nem. Azokkal utálok is harcolni, és sokkal türelmetlenebb is vagyok velük.

Ott volt süsü, gyönyörű sárkány, tényleg élvezet volt ellene harcolni, pedig volt benne azért pár próbám. míg volt több olyan boss is, akit bár levágtam 3-4 alkalomra, mégis utáltam azt a 3-4 próbát.

Myselor
én is csak egyszer öltem,nekem nagyon nem jött be. xd
Egyáltalán nem akarok találkozni vele. :)

Myselor
lehagytad pedig 3 helyen találkozol vele.rotten boss után,lent a kriptában és dragon aerie-ben. aztán ashandra után odadugja a pofáját ha jól csinálod és beszélsz vele.ng+ban tudsz már csak talizni vele vagy bonfire asc-al.
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.10.21. 09:57:43
Kandurex
//www.youtube.com/embed/YCcR5Otm8Kk

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Őőő? Nekem ott jött!

Ez az Aida csak a dlc utan van, szoval nem haggtam le semmit ott. :)

Nem tudom hol van ez a dark luke skywalker..addig jo neki...:)

Myselor
darklurkernél fogsz még szopni párat xd vedd fel légyszi
Na, meglesem ezeket is, megfekszik mind. :)

Jo bizony.

Nahh, a dlc elso bossa vegre BB-szintu. A rohej az, hogy negyedik probalkozasra mar csak egyetlen utes kellett volna, es meghal. Smindez ugy,, hogy az utolso par utesnel eltort a kardom. Ha nem akkor torik, hanem egy perccel kesobb, mar fekudne a boss. Azota sajna nem jutottam meg ennek a kozelebe sem. Van mar benne kb. 15 probam.

Ugye hogy jó fegyver az a katana.
Ja csak malujában a tűznél el ne indítsd ng+-t mert akkor kimarad a dlc.Megjelent egy új dolog a bonfirénél azt ne válaszd.
Egyébként még össze kéne gyűjteni a giant soulokat legyőzni a kriptában a királyt,illetve van még darkluker az alapjátékban meg a 2 fejű ló mint boss.
//www.youtube.com/embed/LLay_BhCgdQ

791szer haltam meg a jatekban :)
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.10.20. 19:07:29

Kandurex
Ott 3 Boss van. A dupla, a nő és Aldia. Egyébként gyün.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.10.20. 18:54:35

Porog a Credits. :) jo volt. Throne of wantban legyoztem a dupla bosst, majd egybol azt a boszorka bosst, ott volt a feny, hogy megyek a tronba, es en beleptem.

Ja, es elsore gyoztem le mindkettot. :) igaz, par napja megprobaltam egyszer az elso kettot, de akkor meg mas tennivalom is volt.

most gyun a dlc?
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.10.20. 18:51:31

Kandurex
nem akartam én semmit :) csak megjegyeztem, hogy pörögsz, hogy milyen nehéz a BB, a DaS alatt meg az őrület jelei mutatkoznak...szal :)

Ez csak azért van mert a BB nagyon jó alap volt a pajzs nélküli harchoz,hidd el sokan beparáznak amikor meglátják a boss-t pajzs föl,te meg 2 kezes elmozgós stílusban gyakorlatilag ledaráltad őket,de még kellett hozzá a relatív magas adp stat is.Meg persze van érzéked hozzá.
De nem gond a dlc-k még okoznak 1-2 izzadságcseppet.
Apropó egy jó coop valamikor?
Amúgy a recept tök egyszerű:

BB-ben a bossig eljutni könnyeb, a boss maga nehezebb, DaS2-ben a bossig eljutni nehezebb, a boss könnyebb.

De azt is csak a sárkány miatt.

Fogalmam nincs miért kell arról győzködnöm téged, hogy márpedig én könnyűnek ítélem meg a bossokat, a BB-ben százszor nehezebb. Figyelj, ezzel neked semmit nem kell csinálnod, nem kell megcáfálnod, nem kell bizonyítani az ellenkezőjét, nem kell próbálnod megmagyarázni. hogy én mit gondolok, hisz én gondolom, vágod!?

De ha nem hiszed el nekem, hogy én mit gondolok (vicces), akkor kérdezd meg Bandit, ő elég sokat látott a játékomból, hogy második-harmadik próbálkozásra feküdt a bossok 90%-a, 6-7-re 9%, s az egyetlen, aki megizzasztott, az süsü volt.

Kandurex
"1. Soha nem mondtam, hogy eladom a gépet"

akkor feldarabolod, nem mindegy?

Kandurex

ezt hogy a faszomba hozta össze? :DDD
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.10.20. 14:23:29

1. Soha nem mondtam, hogy eladom a gépet
2. A lemezt a buzi nagy sárkány miatt akartam törni, amikor rájöttem, hogy nem kellett volna megütni, csak dumálni vele. Azt hittem, sosem jutok be hozzá többet, pláne nem azt, hogy kinyírom. Egyikben sem lett igazam.
3. Az összes többi boss komolytalan, egyedül Smelter lett volna az átlagosnál nagyobb kihívás.

De a többi boss nevetségesen buta és könnyű. A BB bossai fényévekre nehezebbek náluk. Egyedül a süsü volt eddig az, amire azt mondom, hogy dolgozni kellett érte. De Martyr Logariushoz képest ő is piskóta volt.

Kandurex
ne kamuz, már ott tartottál, hogy töröd a lemezt, gépet, eladod stb....