Ash vs Evil Dead (TV)

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

juhúúú, most jött meg (a 4.-ik.) mááá nézem is megfele

Mangánüzit nem írok, nem olvasok.

PetruZ
Mivel a rizikó azért nagy (valljuk be, egy nem különösebben népszerű, vagy közismert filmtrilógiából van eredeztetve, de ahol egy Z-Nation megél, ennek is mennie kell ugyanazon geek pleasure okokból :) ), a részenkénti, vélhetően szűkös költségkeret emiatt is adott, inkább lesűrítették 30 percbe és igyekeztek jól elkölteni (értsd: vettek egy teherautónyi ketchupot :) ). Jobban is működik így, mintha ki kellene húzni még 20-30 perc semmitmondással. A 3. rész (ami eddig a legjobb volt) például kifejezetten szorosra volt véve, mégsem tűnt rövidnek.
Ja kicsit rövid de valahogy mégis elég hosszú.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Dynamic
Eddig fasza:) De azért az milyen már, hogy 27 perces egy epizód. Vagy csak én szoktam hozzá a 45-60 perces sorozatokhoz?
Jó rész volt. Végre kidolgozottabb a könyv is, lesz valami háttér történet. És még mindig jók a dumák amit Ash elenged. A démon jól meg volt csinálva, nem cgi volt.Jó kis démonos sorozat lesz ez.

Devv
1x03 - Nekem nagyon bejön ez a sorozat, lehetne hosszabb is.
Most okosan kihagyták a trancsírozást, plusz megjelent az a nő is. A dumák továbbra is jók benne. :D
Abban az időben még az "Erdő szelleme" címen forgott közkézen a VHS kazettákon, és nem angolul hanem német nyelven mert a német nyelvű országokból hozták a legtöbb filmet.

Shep
Nekem a 3. rész annao valamelyik német csatornáról volt meg kazettán, egy mukkot nem értettem belőle de megnéztem vagy 4x :D (szerintem még meg is van valahol az a kazetta) Aztán később meglett mindegyik rész feliratosan.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ja, én kb. 13-14 évesen néztem még vhs-en, először narrátor nélkük aztán narrátorral akkor elég hatásos volt :)

Shep
Én tavaly, vagy azelőtt újranéztem de már nem igazán volt meg az a hatás, mint régen. Vannak filmek amiket nem szabad újranézni, hanem a régi emlékeket kell megőrizni róluk, na ezek is ilyenek, szerintem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ja, asszem újra megnézem a trilógiát.

Devv
1x02 - Király rész volt ez is, hatalmas dumákkal! <#eljen>
Detto. Szerintem is jó, nem várok tőle semmi tudományos magyarázkodást vagy emberi drámát. Csöpögjön a ketchup és menjenek az agyhalott poénok.

Nekem nagyon bejövős, mondjuk "B movie" fétisem van, szóval... <#idiota>

Tegnap megnéztem a pilotot, mert kedveltem az első és második részt. (A harmadik már nem jött át nekem.) Csalódtam. Öncikiző, gyenge önparódia, néhány érdemesebb jelenettel (amikor a babával küzd, vagy amikor a két rendőr bemegy a házba), de ezeken túl roppant infantilis, erre egy Adam Sandler is tökéletes lett volna. Még adok esélyt egy-két résznek, de ha ebben a gyermeteg szellemben folytatódik (már csak a fingós, büfögős "poénok" hiányoznak), akkor kaszálom.
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.11.03. 09:31:53

Je suis blanc et européenne!

Sam Raimi az első részt pénzhiány miatt követte el. Legszívesebben meg nem történté tenné, és a második lenne az első, de a hülye gyíkok miatt, akik istenítik nem lehet.

PetruZ
Nehéz megmondani, mi minek a folytatása. Az első és a második rész alternatívája egymásnak, a második és a harmadik inkább kapcsolódik (a kvázi nulladik rész, a Within the Woods meg egy rövid, másik változata a sztorinak). Mivel az itteni Ash-nek hiányzik a keze, a másodikból lehet kiindulni, bár közben a felidézett jelenetek egy része meg az elsőből volt, szóval úgy tűnik, inkább vették az alapsztori ismert jeleneteit és azokra építkeztek. :)
Shep
Igen én is ebben bízom, hogy ez direkt lett ilyen de majd úgyis kiderül mit akarnak kihozni belőle.

Nem volt rossz. Tényleg hozta a filmek hangulatát.

Oké, csak fura, hogy itt nem említette a középkorba csöppenést. Persze, lehet nem akart mindjárt az elején a kollégára zúdítani mindent, egyelőre épp elég újdonság neki a démonok léte. <#vigyor0><#wow2>
Valamilyen fokon várható, mondhatni kötelező volt, hogy az első rész tele legyen ismert poénokkal, utalásokkal. Pláne, hogy Sam Raimi rendezte a pilotot. De majd meglátjuk, hogy alakul. A további részek amúgy -ha jól tudom- csak 30 percesek lesznek.
Shep
Az első rész az egy komoly horror volt a 2. meg lényegében az első paródiája, a 3. meg egy fantasy. Ez lényegében a 3. után játszódik, mert ott ugye a rendes befejezés szerint visszatért és a boltban dolgozott, ahol jött is a nyanya. Na de igazából szerintem tök mindegy honnan folytatják, az a kérdés, hogy meddig lehet ezt nyomni mikor fog unalmassá válni, én tartok tőle, hogy nem lehet ezt több részen keresztül eladni. Már csak azért is, mert ha jól megnézzük, ebben a részben nem volt semmi új, ugyanazokat a poénokat nyomták el amiket a 3 film alatt már láthattunk.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.11.01. 19:40:43

Jobban belegondolva, az nem számít mégse, hogy hanyas évjáratú az Army of Darkness, elvégre sztoriban közvetlen a második rész után játszódik.
De hát a második film avval végződik, hogy visszacsöppen a középkorba. Mégha a harmadik részre át is írták a visszacsöppenés után közvetlen történő dolgokat.
Montanosz
a harmadik, a középkoris az csak afféle mellékfilm, csak az első kettőt vedd figyelembe, ott vágta le a kezét is igen a második részben

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

1x01

Ígéretes kezdés. A játékbabadémonos jelenetnél szakadtam.
Azt nem értem, hogy ez most akkor melyik filmhez köthető történetileg? Az elsőhöz semmiképp, elvégre ott nem vágta le a kezét, meg jóllehet meg is halt a végén. Ami a másodikat illeti, ott meg Ash csak a csajával kettesben ment a faházba, persze később megjelentek mások is. Ami pedig az Army of Darkness-t illeti, az még jócskán nincs harmincéves, '92-ben készült. Ami feltűnt, hogy mikor meséli a munkatársának a régi dolgokat, a középkorba csöppenést egyáltalán nem említi, szimpla elmenekülésről beszél. Esetleg itt egy minden filmtől független univerzum és idősík van elénktálalva?
Devv
"exotikus szépség" :D
PetruZ
PetruZ
Ash (Bruce Campbell) 30 évvel és plusz 30 font túlsúllyal később is ugyanaz a nagydumás és kissé majrés fickó, mint volt. A múltjával leszámolt, de egy alkalmi (hölgy)ismerősével szórakozva ismét előkerül a láda mélyéről a Nekronomikon és persze óvatlanul felolvasnak belőle egy részletet, a gonosz pedig újból felbukkan, hogy végleg leszámoljon az egyetlen emberrel, aki meglógott előlük...

A Starz már akkor bekérte a második évadot, mikor az első még el sem indult, és a ma látott első rész alapján nem is lőttek nagyon mellé. Bár bombasiker nemigen lesz belőle, de elég nosztalgikus hangulata van. Aki a régi démonos filmeket kedvelte, nem fog csalódni ebben sem.
A fura első percek után a hangulat a régi filmeket idézi (az első epizódot is Sam Raimi rendezte, mint a régi filmeket), bár nem tudom, sorozatban, ezekkel a mellékszereplőkkel meddig fogja húzni. Természetesen Campbell viszi a prímet, de pár másodpercre felbukkant már Lucy Lawless is (nem tudni még, milyen szerepben, de elég dögös volt most is). A hondurasi bevándorló gyerek meg az exotikus szépség kicsit fura még, a fekete rendőrcsaj meg tisztára olyannak tűnik (szerepre is), mint a Sleepy Hollow-ból a rendőrnő.
← ElőzőOldal 2 / 2