Fallout 4 (Konzol)

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
Én most fejeztem be egy hete kb, de nem volt fps baj...

TDC Geronimo
Na végére értem. Hát ez a main story meg a vége hogy is mondjam...örülök, hogy vége lett. Többet nem akarom ezt már elindítani. Utolsó küldetés 10 fpsel futott kb nem túlzok és nem pár secen át, hanem kb 5 percig.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.12.19. 17:25:49

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

erzel vmi javulast durrogtatason kivul?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Nagyon jó ez a brotherhoodos questline. Kép spoilerbe. Ez nagyon állat volt :)

Totti5
<#taps>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

<#idiota>

Putin

Buzz Lightyear (dat mod)

Seth
2deep4me XD

PSN ID.: Beegabor

TDC Geronimo
Kicsit bohóckodtak konzol parancsokkal <#idiota>

//www.youtube.com/embed/dD4FDtYYSCc

TDC Geronimo
Lesz igen

rajottem, hogy elegge nonszensz, hogy jatek elejen
elviszik a kisbabamat
aztan en mindennel foglalkozok, csak azzal nem, ugyhogy raalltam a fösztorira (ami nem is rossz, jobb, mint a 3-e volt).
ugye vege utan lesz free roaming?

TDC Geronimo
Ez mennyire igaz :D

Mondjuk ez igaz minden open world cuccra.

TDC Geronimo
Még boxon se az. Boxra jövő év elején jönnek majd, PSre meg annál is később

TDC Geronimo
Memory Denes főküldi nagyon jó volt. Elég változatosak ezek.

AntiHero
Amúgy akkor most vannak modok PS4-re vagy nincsenek? Mintha úgy lett volna, hogy elérhetők lesznek konzolon is.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

morcosqtya
Az még elfogadható arány (fallout 3-hoz képest)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

na 26 ora utan megvolt az elsö crash <#eljen>

TDC Geronimo
:DDD

Myselor
<#banplz>
GIF

morcosqtya
Én itt úgy ellaknék. Néha feljön egy két settler is de nem zavar.

nem szarozol.<#eljen>
nekem nem lenne hozza turelmem, föleg hogy egyszer itt, egyszer ott vagyok.:)

morcosqtya
Nappal ilyen a házam: (Bocs az FPS-ért meg a szar felbontásért)

//www.youtube.com/embed/UpD1SRjIWtg

Seth
Nem,pont ezt irtam :) Az az utolso kuldi egy fokuldetes es valaszthatsz melyik frakcioval csinalod meg, miutan a tobbi frakcio megharagszik rad. Amugy nem jutottam meg odaig ,csak olvastam trophy guide-bab

es ha letolom komplett az adott frakciot? akkor utana mehetek a masikra vegig, nem?

Seth
Asszem 4 frakciohoz lehet csatlakozni es majd mindegyiknek az utolso kuldetese üti a többit.Tehat addig lehet csinalni mindegyiket gond nelkul,de ha ezt az utolso fokuldit megcsinaljatok valamelyik frakcionak, akkor a tobbivel nem tudtok tovabb menni. Szoval aki latni akarja mindegyik frakcio veget ,vagy csak a trofea miatt, akkor a valasztas elott csinaljon egy kulon mentest

morcosqtya
Minuteman és a BOS tagság kompatibilis ez biztos.

Myselor
pedig nincs belőle gond ha másoknak is küldizel.minuteman-nak szoktam a palával együtt:)
Minutemen küldiket csinálom, azok eddig egyformák: menj el X-be segíteni a bajban lévő settlereken ők meg elküldenek Y-ba likvidálni egy raider vagy ghoul bázist. Most leküldtek egy helyre, elég messze van délre, még fosok odamenni, 16-os szinten vagyok és még nem érzem magam elég táposnak. :) A Brotherhoodba nem léptem be mert azt mondta a beszervező tag hogy ha belépek akkor csak a nekik dolgozhatok, nincs semmiféle szakadár zsoldos meló.

Myselor
persze ez is igaz csak na :)
persze. de elevenitsük fel milyenek a W3 mellekküldik...

Myselor
mert az csak egy része,nem cska annyiból áll az csak a kezdet :) lesz main vonala is később
beleptetek mar vmi bandaba? brotherhood of steel-re nyomtam ra vegül, elkezdtem az mellekkuldiket, de ugyanaz mind: irts ki mindenkit vagy hozz el vmit vhonnan es mellesleg... irts ki mindenkit...

Totti5
Nem day1 vettem, hanem pénteken.

day1 nem volt? akkor valszeg ugyanaz, mint a ps4-es 1.01

Totti5
Ezt a 0 frémet én sem tapasztaltam. Nem tudom hogy hozta össze a Df. Viszont jött már hozzá pár napja 500 megás peccs. Ki tudja mit javított.

Xbox szar frémre talán megoldás, de ártani biztos nem árt ilyen esetekben: kapcsoljátok be a konzol energiatakarékos üzemmódját! Ilyenkor a gép kikapcsoláskor teljesen leáll nem csak standby-ba teszi magát. De ami még fontosabb törli a cache fileokat. Más akadó, szaggató programoknál ez már észrevehetően javított a helyzeten.
Mivel a Fallout4et még nem próbáltam csak így nem tudom hogy mennyit javít az energiatakarékos mód de hogy nem ront rajta az biztos. Nem valószínű hogy atomstabilan 30 lesz a frém de a nagyobb akadások talán elmaradnak. Kb. 30 órát toltam eddig a játékot és igazából eddig csak egy nagyobb akadásom volt (mármint ilyen egy másodperces mini-freeze). Persze az is lehet hogy csak öregesen játszom, nem sprintelek és így van ideje a gépnek betölteni a textúrákat. :D

TDC Geronimo
pontosan. Jó játék, nehéz lerakni, de a 7 pont teljesen reális, főleg konzolverziókra
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.11.16. 18:14:34

G365: 7/10
IGN HU: 7.5/10

korrekt. nem szemellenzösök. ennyit er ez, semmivel se többet.
DE ettöl meg bele lehet szivodni, mint ahogy szivodunk is szepen, elnezve a tegnapi kommenteket.:)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.11.16. 18:13:42

Sziasztok , lenne egy kérdésem a minap végeztem a Witcher 3 -mal és megnéztem mit lehet letölteni hozzá kieg. stb. találtam több nyelvi kiegészítést is amit pénzért le lehet tölteni ha valaki honosítani szeretné az jutott eszembe hogy nem-e lehetne ezt szorgalmazni a fallout esetében és ha igen milyen címre érdemes levelet írni mert én szívesen fizetnék érte hogy magyarul játszhassam csak nem akarok rá éveket várni mert közben bámilyen rosszul is hangzik elavul és hát jogtiszta is a játék ami kizárja a magyarítás beillesztését konzolon szóval szivesen megkeresném őket egy levéllel csak valami jó cím kéne aminek lenne értelme hát ennyi köszönöm.
Tatyla
Ja ez epic volt, az ilyen jelenetek miatt imádok játszani

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

hehe, pont itt fejeztem be ma en is.:)

TDC Geronimo
Na mai etap nagyon jó volt. Kiértem egyik főküldiről erre ez a kép tárult elém az égbolton epic zene kiséretében

Brotherhood of Steeles questline ez is. Holnap folytatom :y

Myselor
egyetértek veletek.én 28 level vagyok,annyit játszok vele és amikor nem akkor is azon jár az agyam :D 100óra felett lesz a játék tuti
Tatyla
Ugyan így érzek így már level 21 körül, beszarás dolgok vannak benne...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TDC Geronimo
Amúgy engem egyre jobban beszippantott. Már melóba is ezen agyaltam ezerrel. Fostaliga frémért nagy kár. 20 órám van eddig benne, de main storyból kb 4 vagy 5 küldit toltam le max úgyhogy ez lesz 100+ óra bőven

AntiHero
Én tegnap kezdtem el. Egyenlőre építgetek. :D

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo
Hát nem tudom én beállítottam az 5 percenkénti auto mentést mindennél és mentek quick savel is, így van 3 auto mentésem mindig + a quick save. meg most 20 óránál csináltam egy külön mentést is
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.11.15. 16:35:31

Oldal 1 / 5Következő →