A Blizzard felújítja klasszikus játékait
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A megjelenése óta nyomjuk a Generals-t, szó szerint több ezer csatán vagyunk túl.
Itt a replay minden befejezett érdekes csatáról (nyert vagy vesztett, 1-2-3-4-en 4-5-6-7 maxi nehézségű egy csapatba tett gép ellen).
Sőt, kevés embert tudsz mutatni, aki valaha legyőzött 7 db egy csapatba tett maxi nehézségű ellenfelet gyári pályán.
Az egyik én vagyok, a másik SQJ volt (Generals és Zero Hour is).
Talán még linkeltem is annak idején a topicba a replayt (mármint a rep file-t mert YT se bírta volna akkoriban a 10 perces limitjével a 3-4 órás videókat).
Szóval, szerintem te ne hintsd itt a hülyeségedet. Mindegy, hogy kitől hallottad.
kanduhr: a folyamatos 30 fps bőven elég egy stratégiai játéknak (ez nem fps, hogy ki látja meg előbb a két falevél között a 10 pixeles ellenséget).
Sőt, a régi P4 gépeken így is diasó volt néha egy 1000 kill-es csata (pl 2-en 6 maxi nehézségű egy csapatba gép ellen).
Core2Duo-nál már "közel" folyamatos volt, de azért volt még riccenés (ok talán 20 fps megvolt néha ... persze mi 2-4000 killes csatákat nyomtunk, nem az amatőr megyek két tankkal fajtát, hanem 1-200 egységes támadással is néha csak az ellenfél bázisáig félútig jutósat).
Most i7-el már végre folyamatos, ennyi kellett hozzá !
Végre elérte a hardver a szoftver által igényelt számolási kapacitást.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Legalább ráguglizhatott volna az író, mielőtt ország-világ elé tárja mennyire tájékozatlan a témában.
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.11.06. 13:25:33
Olyan grafikájú stratégiai játék kellene, mint amikor az assassins creedben a nagyon magas templomtoronyról nézünk le a városra! Aztán az emberek szépen tégláról téglára építik a házakat, közelről ugyanúgy néznének ki mint egy AC npc teljesen olyan grafikával mint a mai AA játékok, olyan miért nincs?
Persze ha nincs jöhet a warcraft3 hd is jobb híján.
A
Amikor Core2Duo-ra váltottunk ledöbbentünk, hogy a gép hirtelen megszokott pályáinkon szénné aláz minket."
Ez valami über nagy hülyeség amit írsz. Ilyen nincs, és nem is volt Zero Hour-ban sosem, a Ai Patch-el és anélkül sem. Teljes ostobaság, ha úgy halottad valakitől ne terjeszd.
A cikk meg botrányos, Warcraft szériában egyértelműen a 3-ik résznek volt a legnagyobb sikere, nem a 2.-nak. Meghogy Diablo 3 még várat magára, nagyon-jó kérem kapcsolja ki. Jajj.
No, mi a fasz van!? Játékcikkeket ír, és senki sem szólt neki, hogy már évekkel ezelőtt megjelent a Diablo 3?

Utoljára szerkesztette: Palinko, 2015.11.06. 02:42:56
Mivan?😄 Akkor engem átvertek!!! És nem is a 3. részt vettem meg 3 évvel ezelőtt!!😄
mrzed: Ini-ben át lehet ugyan írni, de a legnagyobb baj a játékkal a 30FPS korlát. Zavaró a darabossága a játékmenetnek, viszont nem valószínű, hogy ezen javítani tudnának, mert a motor sajátossága volt. Újra kellene írni az alapjaitól, hogy fix60-nal pörögjön.
Kollégának a 2K-t is vitte szépen.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
emlékeim szerint valami 1280x1024 körül lehetett a max felbontás, le is töröltem inkább
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Amikor Core2Duo-ra váltottunk ledöbbentünk, hogy a gép hirtelen megszokott pályáinkon szénné aláz minket. Megszoktuk, jobbak lettünk. Aztán jött az AI Patch amitől még durvább lett a gépi ellenfél. Coptunk, de azért 50-60%-ban nyertünk, gigászi 3-4 órás gámákban nem ritkán.
Most hogy átálltunk i7-es gépekre, egyszerűen nem tudjuk feltenni az AI Patch-et, mert így is halálra copat minket a gép.
Egy, azaz EGYETLEN dolgot kellene, hogy az EA belefejlesszen, mégpedig a Syncronization error esetén az állás lementését. Mert az MS az Age of Mythologyba beletette, hatalmas feature !
Ha már szétesik a játék, legalább mentse le az aktuális állapotot, hogy mint a Mythology esetén, onnan tudjuk folytatni.
Olyan nagy kérés ez ? (ha már jóra, szétesés mentesre nem tudják megírni)
Esküszöm én is sokkal előbb megvenném a régi játékok felújított verzióit (feltéve, ha a story, a karakterek, a játékmenet tökéletesen változatlan) mint az új játékokat.
Azokban még volt fantázia, a mostaniak... pocsék ötletek, és csúcs grafika. 😞
A C&C-k tényleg iszonyat jó játékok voltak, de nem csak a Generals, hanem a Red Alertek is. Plusz ott egy rakás másik kedvenc. BloodRayne, CoD 2-4, GTA 3, Hitman, Max Payne, Mechwarrior, Need for Speed - Underground2, Most Wanted, Unreal.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB