Aranyélet

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skypack
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

amikor az Örst fejbebaszta a cigányfaszi ? vagy mire gondolsz ? nem vágom 😄

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Szabi
amikor eltűnt a srác feje..

a dal ugyanaz.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Skypack
Negan-os jelenet ? 😄 Egyébként ez az első évad főcímdala 😄
Ez a második évadé.

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Szabi
azért a Negan-os jelenet is meglepő volt.. 😊

viszont már kezdem megszeretni a főcímdalt is 😄

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.12.06. 15:19:41

VinylToy
Brutál jó volt!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Panzermeyer
Én ilyet még magyar filmtől nem láttam, ami az S02E05 42-ik percétől a 47-ig volt. Na, ez valami!

mov ah,4ch int 21h end

Darthmushroom
persze a történet szerint így jobb, de egy ember nem így gondolkodik 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Szabi
csak megvárta amíg lesz mit elvenni tőle.. 😄

Darthmushroom
Tetszik a történet, bár a Ferinek kicsit zavar a motivációja
Piti bűnöző volt, baleset meghal a menyasszonya ez eddig oké, de ha ennyire bosszút akart állni miért nem köpte be Attiláékat rögtön a baleset után. nem tudhatta h ilyen befolyásos ember lesz később

Döbrösi Laura meg még mindig hihetetlen aranyos

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

LoSA
Most néztem meg az 2. évad, 5. részét. Hát ez nagyon kemény volt! Imádom ezt a sorozatot! <#nevetes1>

ToCsEk
2. évad első rész hát kurva jó volt

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Skypack
Nagyon jó volt az első évad, mind a 8 része. Én kellemesen csalódtam, várom a folytatást <#worship>
Külön poén, hogy elhangzanak benne az epizódok címei 😄

LoSA
Petíció a folytatásért

Kéretik kitölteni! <#wink>

LoSA

LoSA

Utoljára szerkesztette: LoSA, 2015.12.31. 09:49:19

LoSA
Tegnap megnéztem a befejező részt....
Bevallom egy ici-picit többet vártam.... Nem volt rossz, de semmi extra. Tényleg folytatható, nagyon várom a folytatást.

Szabi
a héten végignéztem, tényleg jól sikerült, remélem folytatják mindkét sorozatot.. 😊

LoSA
Ma este lesz a záró, 8. rész! <#szomoru2>

Mondtam én, az a bizonyos jelenet nagyon jól sikerült.

Igen amúgy lesz.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

LoSA
Most fejeztem be a 6. részt. Hát, ez valami óriási volt!! <#nezze> Egyre jobban tetszik a sorozat!

Azt olvastam egyébként, hogy lesz második évad! <#taps>

LoSA
Egyébként ez a főcím nagyon ütős....

LoSA
Nem tűnik rossznak, de most valahogy a "hazai után jobban vágyok". <#awink>

Én már végig nyomtam az egészet, nálam a 6. rész volt a csúcs, de folyamatosan egyre jobban tetszett. Nagyon jó lett összességében szerintem.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

Montanosz
Itthon is vetítik, szinkronos és nagyon jó lett.

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

LoSA
Negyedik részt is bedaráltam.... <#awink> Rendben volt nagyon!
Haláli volt ez a rész, amikor a nőnek elpattant az agya!

LoSA
Most végeztem a harmadik résszel, egyre jobban tetszik! <#vigyor>

Szabi
Az eleje lassan indul ahogy kell, de a végére felpörög és bedurvul.. kíváncsian várom a folytatást 😊

LoSA
Én tegnap kezdtem el (első részt néztem meg), de az ünnepek alatt be akarom hozni a lemaradásomat. Egy-két ismerősöm ajánlotta. Nem vagyok oda a magyar sorozatokért, filmekért de az első rész nekem is nagyon bejött.

sertrex
Az HBO GO most ingyenesen elérhető egy hónapig. Én már végig is néztem a 8 részt. Meg kell, hogy mondjam visszaadta a hitem a magyar filmkészítésben. Talán mégse veszett oda minden. Régóta nem láttam hasonlóan szórakoztató, hiteles és minőségi produkciót magyar filmes és sorozatos műhelyből. Valahol mindig kisiklanak a magyar filmek az idiotizmus felé, de ez elhitette velem, hogy akár valóban megtörténhet a mi kis magyar valóságunkban. A szinészek is kiválóak. A karakterek jók, néha izgulunk értük, néha szánjuk őket, máskor felidegsítenek, tehát hitelesek. Várom a folytatást.

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

LoSA
Csak az itthonit nézzük már.... <#nezze>

neve?

Montanosz
van egy hasonló román HBO sori, sztem az jobban sikerült

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

LoSA
Miklósiék fényűző életmódja csak látszat: valójában kisebb-nagyobb csalásokból tartják fenn magukat. Mikor a családfő elhatározza, hogy jó útra tér, az idill semmivé foszlik. Kiderül, hogy mindenki teljesen másképp képzeli el az életet.

Miklósiék irigylésre méltó életet élnek. A családfő sikeres vállalkozó, a feleség egy hajléktalanokat segítő alapítványnál önkénteskedik. Lányuk osztályelső, és még a család feketebáránya, a lázadó kamasz fiú is igazi tehetség, épp a rapkarrierje beindításán ügyködik. A fényűző aranyélet azonban csak látszat. Miklósiék gondosan eltitkolják, hogy súlyos hiteltartozásuk van; hogy a luxusvilla, amiben laknak, a család maffiózó barátjáé; és hogy kisebb-nagyobb bűncselekményekből tartják fenn az életszínvonalukat. Amikor elérkezik a pillanat, hogy a családfő besokall, és elhatározza, hogy jó útra tér, az idill hamar semmivé foszlik. Kiderül, hogy mindenkinek eltérő elképzelései vannak a boldogulásról.

Utoljára szerkesztette: LoSA, 2015.12.20. 09:11:38

← ElőzőOldal 2 / 2