2016 legjobban várt videojátékai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem eddig minden rész bejött, a 3.is. Jelenleg szintén kétgyerekes apaként játszom végig negyedszer a sztorit, az éjszakák megnyugtató csendjében:-)
Apropó, a multiplayer szervereken van még valaki? Kb két alkalommal benéztem de percekig nem akadt team...
Eloszor is kinek mi tetszik az szubjektiv es nem teny. Ha 5 ev mulva ujra lejatszod lehet mashogy fogod erezni (en is talan), mert te is valtozol.
A legvege meg olyan amilyennek akarod. Nem 1 befejezest irtak hanem 3at. es nem ugyanaz a harom, eloszor en se lattam sok kulonbseget. Akik azt vartak hogy a Reapereket majd elpusztitod azok valasszak azt. Akik az illusive mannel szimpatizalnak valasszak a Controlt. Akik meg sajnaljak a gethet meg EDI-t azoknak ott van a Synergy. Eleg nagy a kulonbseg a harom lehetoseg vegkifejlete kozott. En eloszor a Synergy-t valasztottam aztan meg a Destructot. Az utobbi eseten latod is hogy a fiu bemergesedik, nekem ez tunt vegul a helyesnek es ezert is harcolt Shepard, Edi-t sajnaltam de ez van. Mindenki valaszthat amit akar, azt varhattuk hogy teljes happy end nem lesz. Egy befejezessel pedig amiben a reaperek elpusztulnak, Shepard hosi halalt hal veg meg sok embernek sablonos lett volna.(nekem nem) de valaszthattam ezt is..
Utoljára szerkesztette: Gauge, 2015.12.30. 13:03:55
Maga a 3.resz okes egeszen az utolso 10-15 percig, ahol semmisse tesznek minden addig elert eredmenyt...
a reaperekkel meg nem hiszem meg egy bort le akarnak huzni majd. ennel kreativabbak az irok.
Gran Turismo 7
Részemről 😛
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Meg az összes 2016-os EA sportjátékokat, mert azokban van az igazi fejlődés és a soha nem látott újdonságok.
Nehéz elképzelni, hogy a reaperek csak a Tejút naprendszereire voltak veszélyesek az Andromédára meg nem, és ez már eleve megtorpedózza, hogy azonos idősíkban legyen az új sztori. Mert, hát mi lehet még ebben az idősíkban eléggé motiváló, mint a mindent lenullázó óriásrobotok? A Harmadik részre felvett írók jól elszarták az egészet, félő, hogy onnan már nincs felfelé...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
"közvetlenül semmi köze sem lesz a trilógiához, noha ugyanabban a galaxisban és idősíkon játszódik majd"
Nem azért Androméda a neve, mert az Androméda galaxisban játszódik majd? Mert akkor meg nem ugyanabban, mint a trilógiában, hisz az a Tejútrendszerben játszódik.
A legújabb része a Mount & Blade II: Bannerlord szintén 2016-ra van kiírva. Rengeteg munka van benne, még több lehetőséggel (pl. kidolgozottabb várostromokkal, stb..) Én már nagyon várom 😄
Új Assassins Creed,új Call of duty, Firewatch,Duex Ex: Mankind Divided, Hitman,Mirror's Edge: Catalyst,Doom, Dishonored 2,Homefront: The Revolution, Tom Clancy's The Division, Ghost Recon Wildlands, Far Cry Primal , Rise of The Tomb Raider PC, Unravel , Gears of War Ultimate PC ,Tacoma
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.27. 17:44:52
Next PC upgrade: 2022
És a LEGO Digital Designer-el készített építményeket is be lehet importálni némi trükkel.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
http://www.taxierden.hu
Aminél még nagyon gondolkozom az előrendelésen: The Division és a Mafia 3.
Illetve még a Mass Effect: Andromeda rég elő lenne rendelve, ha lenne benne magyar nyelv, de így majd csak akkor veszem meg, ha kint van a magyarítás és a játékhoz egy Complete Edition. 😊 Ez már legyen az EA baja...
És még sok jó játék van ezek között amiket biztos nem veszek meg, de azok biztos nem első napos vételek lesznek.