Steve Jobs - három jelenet, két Oscar-jelölés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A MS pénzéből varázsolta olyanná, az érdemei meg szimplán a lopás.
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Ez DiCapriora is pontosan ugyanennyire igaz.
Bar ironikus, hogy ki nem allhatom az Apple-t, megis iPhonerol irok, azert Jobs erdemeit kisse beteges szuklatokoruseg nem elismerni. Tetszik vagy sem 1 olyan ceget es brandet varazsolt az Applebol, ami tiszteletet parancsolo. Ettol fuggetlenul szar az iPhone
Így van. Ez is mutatja, hogy egyszerű emberekről milyen izgalmas filmeket lehet készíteni. Éppen ezért ennyire jó a Steve Jobs.
(Egyébként a filmben szó sincs telefonokról, lehet, hogy kevered valakivel.)
(Egyébként a filmben szó sincs telefonokról, lehet, hogy kevered valakivel.)
steve jobs aki elvette az emberektől a számítástechnikát
zero: De igen, jól játszott. A filmnek az eygyik legnagyobb erőssége. Mellette pedig a forgatókönyv.
KaOz: DiCaprio-nak jár az Oscar már nagyon. De a Visszatérő szar film. Nem DiCaprio szar benne, csak simán a téma. Konkrétan unalmas. 3 órán át lehet nézni Leo orrlyukát felnagítva.... Rettenetesen sok a közelkép.
Emellett a story pofonegyszerű. Semmit nem ad, nem gondolkodtat el. Alig van szöveg is benne.
A színészi munka nagyon is korrekt. Leo hihetetlen jól hozza az akaratot, élni vágyást, féjdalmat, és a szenvedést. Ez a film talán egyetlen erőssége a szép tájon kívül.
A Jobs film viszont nagyon meglepett (azúton is köszönöm a filmet a SG-nek 😄 )
Ami nagyon érdekes volt, hogy ez a film sem az Apple-ről, sem pedig Jobs munkásságáról nem szól. Sem pedig az életéről....
Ez a film 3 fontos eseményen keresztül mutatja ba egy ember jellemét. Kompromisszumot nem ismerő maximalizmusát, és persze azt, hogy egy rohadék 😄
Leo és Fassbender színész játékát összehasonlítani nem tudom, ahhoz lehet, kevés vagyok 😊
Az Akadémia majd megteszi helyettem. De az egyértelmű, hogy számomra Leo zsenialitása nem tudta menteni a Visszatérőt... nekem óranézős volt... ("mikor lesz már vége... mikor történik már valami?"😉
A Jobs film pedig lekötött. Nem azt mondom, hogy izgalomban tartott 2 órán át, de lekötött. Élveztem.
Tikal: Oscarfilm volt.
A tökéletes oscarfilm receptjében benne van, hogy valós eseményeken alapuljon, és legyne benne dráma. És egy karakter aki el lehessen játszani. Jobs-t eljátszani pedig kihívás. Hihetetlen mértékletessége, precizitása, és szenvedélye nagyon egyedi.
Az életrajzi film mindig jó 1-2 jelölésre legalább. Mert dráma.
Utoljára szerkesztette: takysoft, 2016.01.17. 11:29:26
KaOz: DiCaprio-nak jár az Oscar már nagyon. De a Visszatérő szar film. Nem DiCaprio szar benne, csak simán a téma. Konkrétan unalmas. 3 órán át lehet nézni Leo orrlyukát felnagítva.... Rettenetesen sok a közelkép.
Emellett a story pofonegyszerű. Semmit nem ad, nem gondolkodtat el. Alig van szöveg is benne.
A színészi munka nagyon is korrekt. Leo hihetetlen jól hozza az akaratot, élni vágyást, féjdalmat, és a szenvedést. Ez a film talán egyetlen erőssége a szép tájon kívül.
A Jobs film viszont nagyon meglepett (azúton is köszönöm a filmet a SG-nek 😄 )
Ami nagyon érdekes volt, hogy ez a film sem az Apple-ről, sem pedig Jobs munkásságáról nem szól. Sem pedig az életéről....
Ez a film 3 fontos eseményen keresztül mutatja ba egy ember jellemét. Kompromisszumot nem ismerő maximalizmusát, és persze azt, hogy egy rohadék 😄
Leo és Fassbender színész játékát összehasonlítani nem tudom, ahhoz lehet, kevés vagyok 😊
Az Akadémia majd megteszi helyettem. De az egyértelmű, hogy számomra Leo zsenialitása nem tudta menteni a Visszatérőt... nekem óranézős volt... ("mikor lesz már vége... mikor történik már valami?"😉
A Jobs film pedig lekötött. Nem azt mondom, hogy izgalomban tartott 2 órán át, de lekötött. Élveztem.
Tikal: Oscarfilm volt.
A tökéletes oscarfilm receptjében benne van, hogy valós eseményeken alapuljon, és legyne benne dráma. És egy karakter aki el lehessen játszani. Jobs-t eljátszani pedig kihívás. Hihetetlen mértékletessége, precizitása, és szenvedélye nagyon egyedi.
Az életrajzi film mindig jó 1-2 jelölésre legalább. Mert dráma.
Utoljára szerkesztette: takysoft, 2016.01.17. 11:29:26
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
"Lassacskán filmet forgatnak mindenkiről, aki valaha felsírt és lélegzett kettőt ebben a világban. "
pl??
pl??
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
DiCaprio számomra jobb volt.
Az egész film arról szól, ami a 3 perces trailerben benne van. Ennyi.
Számomra feledhető volt.
Az egész film arról szól, ami a 3 perces trailerben benne van. Ennyi.
Számomra feledhető volt.
Kurva jó film volt.
"A Steve Jobs legnagyobb erőssége azonban mégsem a rendezői munka, hanem a főszereplő Michael Fassbender színészi játéka. "
Ez viszont marhaság. Fassbender csak a szemével igazán jó. Korrekt, de a szerep nem kíván sokat, a rendezésnél semmiképp sem jobb, a filmnek nem erőssége.
"A Steve Jobs legnagyobb erőssége azonban mégsem a rendezői munka, hanem a főszereplő Michael Fassbender színészi játéka. "
Ez viszont marhaság. Fassbender csak a szemével igazán jó. Korrekt, de a szerep nem kíván sokat, a rendezésnél semmiképp sem jobb, a filmnek nem erőssége.