Conan Exiles
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Felfedeztem még egy modot.Így már tetkója is van a karimnak.Már meg van az első bőr ruhám is.Plusz rájöttem hogy sztoriban kreatív mód is van,szóval építettem magamnak egy nagy kocka kecót.Bár a tető építéshez még mindig béna vagyok.Nem kreatívban nem sikerült a tetőt rendesen megépíteni,egy kocka lyuk maradt rajta.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.17. 09:55:24
De talán ma.
Van olyan mod amit ajánlanátok a játékhoz?
Steam műhelyből le szedtem egy minimap modot,ami nagyon hasznos.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.16. 11:27:05
Ez jo hir, hogy ennyire buffoltak a thrallokat, hogy most mar hasznalhatok harcban? Anno ket pofon utan fekudtek, meg a nevesitettek sem huztak sokaig.
repair hammerel lehet csekkolni az időt
a max az 240 óra most nyáron szoktak hosszabítani
https://www.twitch.tv/infrath
csak odamehetnek követökkel vagy maga a játékos ha ott logol ki nálad vagy ha vmi szörnyet oda huzz amiből valszeg csak world bossok lehetnek ellenfelek
ha raksz le pár szolgát az alapokat lekaszaboljak
de ne túl gyengéket mert néha mini boss os corrupted állat is bespan ol kis esélyel vmelyik helyére
az 1 skull osra gondolok
én a legnépszerübb szerveren vok
szinte minden nyelv megtalálható magyarral még nem tláalkoztam vagy nem fedte fel magát
1023 as szerver
de van hátul ütöje , néha kidobb a szerver
és a szerver ujrainditás olykor döcögös de muxik
engem nem zavar inkább legyen népesség. mint alone
adhatok egy szolgát éllatot esetleg lovat ha úgy könnyebb vagy jobban élvezed
és akkor a leveleket is gyorsan lépnéd meg csak oda áll egy táborba és szolgád mindet leveri pár afk után maxos vagy xD
Bár a tetején van egy kocka alakú lik,mert oda nem engedett tenni tetőt.
De valszeg valamit elnéztem.Két journey-el kész vagyok.
Egész be jön a játék.
Talán megpróbálom online.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.05.14. 20:15:49
Viszont nincs mit leölni,mert környék üres.
Volna egy kérdésem,ha Online játszom PVE-ben akkor a többiek egyáltalán nem tudnak megtámadni?
Egyenlőre az alapjátékot,hogy lássam menynire jön be,singleplayer-ben kezdtem,nem jutottam túl messzire,addig eljutottam hogy craftoljak stone waeapon-t,ott viszont elakadtam,akármit craftolok nem jó,mégis mi a szöszt kellene craftolnom?Minden kőből készült vackot legyártottam.
Visszamennék a játékba,bár már túl egyszerű az egész kezdése,tudom merre kell menni,hogy kell gyorsabban felfejlődni,letelepedni az alappályán.
Update 3.0
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2022.09.02. 21:10:08
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Amúgy a cél a bossok leölése, ehhez pedig ugye meg kell szerezni az egyre jobb és jobb felszereléseket, pl feljutva az északi részekre meteor ércet (nem jut eszembe a rendes neve), amiből a legpöpecebb páncélokat meg feyvereket lehet csinálni, vagy a vulkánban vannak pl a legeősebb befoható rabszolgák stb.
Szóval önmagában a szint még kevés....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2022.05.28. 08:26:34
A cel? Hogy lekeruljon rolad a rabszolgavas es szabad legyel, ehhez kellenek a specko kincsek (regebben 6 db, mostansag nem tudom).
Illetve regen kajakkal volt ilyen bug, amikor live szerveren 1-2 evet lehuzva egyszer csak kivett a Funcom par receptet, de a gyarthato cuccok kozott ott maradt egy ideig, csak engedni nem engedte.
Kepet tudsz berakni?
Pesti szerver! Ha valaki szeretne csatlakozni írjon rám itt (vagy e-mail: [email protected]) vagy keresen a phobos.ts3.hu:10013 teamspeak3 címen.
Utoljára szerkesztette: _RAYEN_, 2022.01.20. 12:43:47
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
szar a topik, beragadt egy script
ha szűkös az időd akkor tudod mettől meddig hagyd a gépet bekapcsolva
Azért köszi, lehet meglesem, de akkor se jó, olyan szinten, hogy több 10 GB-ot töltöget le lassan egy 1 TB vinyo nem lesz elég.
Valamiért nem engedi a rendszer, hogy válaszoljak neked, meg másnak, úgy hogy válaszólra megyek.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2021.12.03. 18:30:28

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.12.03. 17:58:24
A siptah DLCt adják már nagyon óccsón...most akciósan is 15 EUR én meg fukar vagyok 😄
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.12.01. 18:31:48
Én ezért utáltam meg a steamos játékokat, gondoltam ma játszok egyet a Conannal, erre le akar tölteni 59 gb. Nem értem miért kell ezeket állandóan frissítgetni. Vagy legalább had kapcsoljam ki, hogy akarom-e lefrissíteni, vagy nem. De attól függetlenül had játszhassak már vele. Ezért ment az agyamra az ARK is, játszani van kedved, azt másfél órát frissít.
máj 27 és jún 3 között ingyenes hét van és ha 50 milla szörnyet (non player) ellenséget ől az egész közösség akkor plusz rewardokat kapunk
>>részletekhez katt ide<<
máj27 és máj31 között meg minden nap drop rewardokat kapsz ha streameket nézel conan exiles ból
>>részletekhez katt ide<<
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2021.05.31. 12:35:33
Akkor pont aktuális lesz egy Conan Exiles kór, idén letoltam ismét az alaptérképet hogy lássam hogy haladnak....