Vivaldi (böngésző)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy írjak az általam tapasztalt hibákról. Viszonylag kevés problémám szokott lenni vele, ami nálam előfordul, hogy találkoztam kb egy-két oldallal, ami megakasztja a böngészőt időközönként jópár másodpercre, míg chrome-ban ugyanaz az oldal gond nélkül fut, ezeken az oldalakon valami problémásan megírt js lehet valószínüleg, de nem tudom pontosan mi. A másik, hogy van pár videó, amit natív html5 video playerben nem játszik le, dettó egyéb modern böngészők ugyanazt gond nélkül lejátszák, de ez eléggé ritka. Mindkettőt jelentettem már, vizsgálják. :)
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2017.09.28. 22:12:06
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Végigszaladtam a weboldalukon, de nem fogott meg (még) semmi.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Utoljára szerkesztette: Airbus A380, 2016.03.04. 21:42:51
tehát például az egyik lapon 3 fül a másik lapon 4 fül van megnyitva és mindegyiket tálcára teszem akkor csak 2 lapnak az első füleit mutatja és miután kinagyitottad azután lehet csak a 3 .fület kiválasztani,nem lehet tálcáról egyból azt megnyitni
Utoljára szerkesztette: Airbus A380, 2016.02.14. 21:13:11
OS Windows
Blink 537.36 (@0)
JavaScript V8 4.8.271.17
Flash 20.0.0.306
Nekem ez van fenn
és ezt irja ki a videoknál, meg a FB chatben lejátsza a gif animációt viszont ha rákattintok, hogy eredeti méretbe nézzem akkor meg nem mutatja csak egy ures ikont.
1.0.344.37 (Beta 2) (32 bites)
ez van nekem , azt írja nincs új.
ÉS a kedvenceksem jó még.
nem tudom, hogy hol mit kéne ál,itani, annyira nem ástam bele magam az opciókba.
Vagy, hogy milyen beépülő modult hiányol, mert a többi böngészővel mindegyik megy.
Ami még lehetne változtatni, hogy a kezdőoldali csempéknek, hogy lehet betenni olyan képet vagy logót ami az elmentett oldalé, mert elég hülyén mutat a facebook valós képe a logója helyett vagy a mentett fórumoké az oldal logó helyett." ez engem is zavar de ez még csak béta tehát ezt még betehetik, (addig én oldalt a kedvenceket használom)
Utoljára szerkesztette: Airbus A380, 2016.02.14. 18:55:50
-ha uj lapot nyitunk akkor autómatikusan mellé nyit egy kezdőlapot is és az lesz az aktiv, nem az amit megnyitottál.
- akedvencekben a linkekre 2x kell kattintani"
ezek nálam nincsenek elég 1 1szer kattintanom az adott kedvenc-re
az új lapot is ha nyitom már használhatom is a speed dialt nyitja meg.-
az indexen bementem a video szekcióba ami szintén múűködött tehát a hiba nem a böngészőben van . Szerintem nézd meg a beállításokat.
Eddig IE11et használtam és azért nem tudtam/akartam eddig áttérni másik böngésőre, mert sehol sem lehetett megoldani, hogy a kedvenceket fixen a bal oldalon lehessen rögzíteni még storebol sem vagy külön bővitménnyel.
Ez ennél a böngészónél alapban megvan és még könnyen lehet rendezni is öket.
Eddig talán egyszer volt olyan, hogy bezáródott magától a progi.
A memória használatra nem tudok mit mondani, nem azt figyelem és a 8gb mellett sztem elég amire kell.
Ami hibaként felróható neki az az , hogy
-ha uj lapot nyitunk akkor autómatikusan mellé nyit egy kezdőlapot is és az lesz az aktiv, nem az amit megnyitottál.
- akedvencekben a linkekre 2x kell kattintani
- az utóbbi frissitések óta nem játsza le a gifeket és a bövitményeket pl index oldal videoi vagy más nem YT vieos oldalét) LEhet, mert flash alapuak ?
Ami még lehetne változtatni, hogy a kezdőoldali csempéknek, hogy lehet betenni olyan képet vagy logót ami az elmentett oldalé, mert elég hülyén mutat a facebook valós képe a logója helyett vagy a mentett forumoké az oldal logó helyett.
Nekem az is tetszik, hogy a fül minden weblapnál más színű továbbá, hogy ki írja hogy mekkora méretű az adott betöltött weblap stb... apró dolgok de nekem tetszenek.
Utoljára szerkesztette: Airbus A380, 2016.02.12. 20:08:41
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
How much can you take,before you snap?