Összeesküvés elméletek középpontja lett a Zika
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Es a lenyeg az a ketto kozotti eles hatar, hogy meglepoen keves olyan van, aminel kerdeses, hogy melyikhez is tartozik.
.
Értem én, hogy vannak valószínűbb meg valószínűtlenebb konteók, de nincs egy éles határvonal sehol, hogy na eddig okosság, innen hülyeség. Kennedy-t meg a FED ölette meg, ezt mindenki tudja :D
.
Nem, az a baj, hogy te mosod össze. A konteó nem azt jelenti, hogy "balfasz valószínűtlen hülyeség, amiben mágikus titkos világrendek is vannak", hanem "konspirációs teória". Egy összeesküvés feltételezése. Ebben nincs se ufó, se piramis, se gyíkember. Ezekkel a jelentésekkel te ruházod fel.
.
Pl. pár hónapja volt az a jelenet, hogy mikor valaki felvetette, hogy esetleg az ISIS is használhatja a menekülthullámot arra, hogy terroristákat csempésszen a nyugati államokba, akkor az önérzetes civiljogvédő reflexből azt mondta: "Ez egy konteó! Mindjárt az illuminátit is belekevered!".
.
Csak egy pár példa:
Az ukrajnai felkelésben/lázadásban vajon benne volt a CIA keze? Vagy ez már brutális illumináti gyíkember konteó?
Vajon David Kelly (akinek a tanulmánya jelentős hatással volt a döntéshozókra az iraki háború megindításában) magától, tök önkéntesen lett öngyilkos? Vagy ennek kétségbe vonása már paranoid téveszme, amit kezeltetni kéne?
Vajon a Lusitania tényleg fegyvereket hordozott, vagy ez csak a német háborús propaganda/újnáci relativizálás?
.
Vedd már észre, hogy tök önkéntes és ötletszerű módon teszel különbséget a "balfasz konteók" meg a "valós összeesküvések" között, mert így nem kell azt gondolnod, hogy te olyan összeesküvésekben hiszel, amiket meg más gondol "balfasz konteónak".
.
Én rettenetesen károsnak tartom ezt a reflexszerű "ha összeesküvés-elmélet, akkor BIZTOS baromság" hozzáállást, amit terjesztesz.
Egy valodi osszeeskuvesnel van realis inditek, es realisan megvalosithato egy olyan terv menten, ami nem verzik 1000 sebbol. Ezenkivul nincsen ra egy sokkal egyszerubb es logikusabb magyarazat, hogy miert ugy tortentek a dolgok ahogy.
Pl a chemtrail ezert baromsag, mert a valodi inditek hianyzik (mit akarnanak igy elerni, es hol az eredmeny?), ezenkivul megvalosithatatlan mert azonnal lebuknanak vele. 1000-nyi beavatott kozul sokminden szivarogna, es a legkorbol is barki szamara kimutathato lenne. Ezzel szemben a kondenzcsik sima fizikai magyarazata sokkal egyszerubb es logikusabb.
A Kennedy gyilkossag ezzel szemben mar valodi osszeeskuves. Van logikus celja (eltenni a CIA szamara kellemetlenkedo alakot), es nem igenyel semmifele tulzott konckacatos vilagszintu manipulaciot, csak 1 embert kell beavatni, aki elkoveti.
A Zika-virus eseten is a kerdes hogy kinek szarmazik ebbol olyan merteku haszna, ami megeri mind a szenvedest, mind a kockazatot? Senkinek. Es itt is a hagyomanyos magyarazata teljesen logikus, ertheto es valoszinu. Miota az emberiseg tudja mi is az a "betegseg" azota ismert hogy a szunyogok szamtalan virust es fertozest terjesztenek. Ez is csak egy a sok kozul, semmiben nem ter el a malariatol, dengue laztol vagy sargalaztol.
Irakot meg valós félelemben rohanták le és nagyon mellélőttek. Hányszor kell még elmondani öcsém, hogy 1991 után Iraknak fel kellett volna számolnia az összes vegyifegyvert. Ehhez képest 1998-ban is találtak még ilyeneket és aztán ott tett kersztbe az ellenőröknek, ahol csak tudott. 2001-ben megtörtént az, amit addig legfeljebb könyvek lapjain képzeltek el. Utána nem kellett erős fantázia ahoz, hogy az ember elképzelje, hogy "mi van ha".
Irak elvesztette a célbajuttató eszközeit elvben, de mivel Irak terrorszervezetekek adott már fegyert akkor innentől fogva csak egy léps az, hogy kivonást színlelve odaadja alinak, aki besétál vele a civilek közé.
Lyukra futottak, nagyra.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
.
Nem, a gond az, hogy egyes molnibalagek azt sugallják, hogy minden, ami konteó, az hülyeség. Pedig számos konteó bizonyosodott már be. Nyilván nem a chemtrail-gyíkember szintűek, de politikai, alvilági szinteken lévők.
.
Csak bárki bármilyen politikai vagy alvilági konteót vázol fel, legyen az bármily valószínű (pl. hogy nem a vegyifegyverek miatti aggodalmukban rohanták le Irakot az amerikaiak), megjelenik egy molnibalage, és elkezdi huhogni, hogy "hőő akkor te a gyíkemberes chemtrailben is hiszel, hülyegyerek!!!"
.
Egy kivétel van, mikor egy ilyen molnibalage maga is hisz egy konteóban, csak ilyenkor a konteót gyorsan átnevezi "legvalószínűbb megoldássá" meg "fedősztrori mögötti eseményekké" meg ki tudja mivé, csak jaj, be ne kelljen látnia, hogy ő maga is konteóhívő.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Nem családtag véletlenül? :D

Utoljára szerkesztette: ElNano, 2016.02.23. 15:55:13
Je suis blanc et européenne!
Hát, végülis ennyien lehet, hogy röhögnek rajtad...
Meggyőzni nem akarsz senkit. Önmagadnak fényezed saját magad? Zseniális :D
Hízelegj csak tovább, hátha egyszer elhiszed, de itt pont nem érdekel senkit, hogy ki vagy és mit csinálsz és mit gondolsz magadról :)
Konkrétumot nem fogok mondani ez után sem, mint említettem, túl vagyok azon, hogy másokat győzködjek, teljesen ostoba véglényeknek inkább tanácsolnám a konzumidióta vegetatív létet az áldásos tudatlanságban lárvaszerű állapotában lubickolva. A fontos és szükséges információk elérhetők, lehívhatók, lehet utána menni a dolgoknak és egyenként mindent cáfolni. Megjegyzem: A valódi ráutaló tények cáfolata eddig még senkinek nem jött össze.
Én viszont hatással vagyok pár tízezer (talán van az százezer is) emberre, hát ez meg egy olyan tény, amit el kell fogadni, ha tetszik, ha nem. És még fizetnek is érte, meglehetősen jól. Tehát ez a visszatükrözés az én esetemben nagyon nem talált, lehet, hogy nem véletlen mondtam, ugye? Persze ez csak marginális hatás, de mégis... Ti viszont nem vagytok hatással az égvilágon senkire - még ingyen sem. És ez így van jól. :) Nyahh, kellemes és az eddigihez hasonló tökéletes érdektelenséget kívánok a személyetek iránt továbbra is. Garantáltan meglesz - az egész életetekre. :) Erre tessék szépen berendezkedni.
Ja, intelligenciaszint: Összehasonlítva a fogalmazási készségeinket, ez a kérdés is eldőlni látszik - nem a ti javatokra. (És még csak meg sem erőltettem magam...) :D Aadieu!
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2016.02.23. 13:15:12
Akár magadra is ismerhetnél :)
De azért nagyon okos mindenki az sg-n, akik szerint ez a cikk csak dezinformáció, mert valójában ez tényleg egy gonosz összeesküvés, amit egy számítógép előtt ülő pattanásos zseni leplezett le úgy, hogy a híreket olvasva összerakta a gép előtt. És mekkora zseni ez az ember, mert se ökológiai, se orvosi diplomája nincs, nem is tanult kriminológiát, mert egy munkanélküli pék.
Ha figyeljük a hazai politikát, van azért itt összeesküvés bőven. Pl. nem hiszem, hogy puszta véletlenségből nyerték csupa fideszesek a trafikkoncessziót, most meg a földbirtokokat.
Az USA sem naiv tévedésből támadt rá Irakra, hanem nagyon is jól kiszámított érdekből. Igaz, hogy aztán szar került a palacsintába, és a muzulmánok is összeesküdtek. Most aztán mindenki szopik. Kössz, USA!
Kétségtelen, hogy VANNAK emberek, akik a saját hatalmuk és gazdagságuk érdekében bármire képesek.
Ezek összefognak. Hogy miért? MERT ILYEN AZ EMBER! A 3 éves óvodás gyereke is összefognak néha. Akkor pont a világ leggazdagabbjai és legbefolyásosabbjai mondanák: ne fogjunk össze fiúk-lányok, mert akkor összeesküvés elméleteket fognak gyártani! A nagy büdös f..t.
Az, hogy egyre több ember gondolja úgy, hogy a világban valami nagyon nincs rendben, egy BIZALMI VÁLSÁG egyik tünete. Az emberek egyre kevésbé bíznak azokban, akik irányítják az életüket, és ennek nagyonis nyomós okai vannak!
Megpróbáltam én is. Érthetetlen módon ötször egymás után kikaptam, ötvenezer forintot veszítettem.
Egy kollégám szerint a nyertes muksó beépített ember volt, a keverő játékos meg csalt. Én nem értem, miért kell ilyen bonyolult összeesküvés-elméleteket kitalálnia. Nyilvánvalóan a világ túl bonyolult neki ahhoz, hogy megértse, ezért van szüksége ilyen gondolati mankókra.
Szerencsére én okos vagyok, és nem hiszek az ilyesmiben.
Utoljára szerkesztette: Archenemy, 2016.02.20. 17:43:14
De ok mindezt most lelepleztek, ezert okosnak erezhetik magukat:)
Persze van amikor beletrafalnak, dehat vak tyuk is talal szeget.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB