Oscar 2016: Itt vannak 2015 legjobb filmjei és színészei
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na, mért kéne? Mert megnyerte a szobrot a 6 legjelentéktelenebb kategóriában, ahogy az várható volt?
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X
Egyetértek.
Viszonylag jó kézzel választott az akadémia győzteseket (gondolom, mert többségüket egyelőre még nem láttam), de voltak mellényúlások. Sajna a fontosabb kategóriákat is átjárja a politika, de azért általában ott azért le kell tenni valamit az asztalra. A töltelék díjakra viszont úgy tűnik nem jut elég figyelem, pl Ex Machina vizuális effektusokért!? Ennél még Gombabá kedvence a SW7 is sokkal többet produkált, de még az Őrült Maksz is, vagy akár az új Kappribogyó film. XD
Az Ex Machina nagyon jó kis DVD-only kategóriás film volt amúgy, de nem több.
Viszonylag jó kézzel választott az akadémia győzteseket (gondolom, mert többségüket egyelőre még nem láttam), de voltak mellényúlások. Sajna a fontosabb kategóriákat is átjárja a politika, de azért általában ott azért le kell tenni valamit az asztalra. A töltelék díjakra viszont úgy tűnik nem jut elég figyelem, pl Ex Machina vizuális effektusokért!? Ennél még Gombabá kedvence a SW7 is sokkal többet produkált, de még az Őrült Maksz is, vagy akár az új Kappribogyó film. XD
Az Ex Machina nagyon jó kis DVD-only kategóriás film volt amúgy, de nem több.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Gratula a saul fiának!
Hogy a sam smith dal (spectre) hogy kaphatott oscart ezt nem fogom megerteni.
Hogy a sam smith dal (spectre) hogy kaphatott oscart ezt nem fogom megerteni.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Kíváncsian várjuk, hogy a Spotlightra milyen "magyarázkodások" születnek."
felesleges lenne bármilyen magyarázat, zseniális film.
(amit magyarázni kéne azok a MadMax Oscarjai...)
felesleges lenne bármilyen magyarázat, zseniális film.
(amit magyarázni kéne azok a MadMax Oscarjai...)
gratula a magyar filmnek!
szerencsére hogy az sw7 című középszintű tévéfilm nem nyert semmit
szerencsére hogy az sw7 című középszintű tévéfilm nem nyert semmit
Le a kalappal Di Caprio előtt! Végre!!!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Wao, gratula, hatalmas eredmeny, meg is erdemelte a Saul Fia !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Csak összejött, gratula a készitőknek.
← ElőzőOldal 2 / 2