Uncharted 4: A Thief's End

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Meg hát. 😄

Látod, tudom így könnyen beszélek, de ezt a Division-t mondtam neked hogy várj szerintem vele, túlságosan nagy volt a lendület szerintem, én már akkor nem láttam a tartalmat mögötte.

Siege-en nem csodálkozom. 😊

+
Én is beosztom, csak azt a napi 2 chaptert 2 napra osztom be. 😄DDDDDD
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 17:11:09

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

AntiHero
Én beosztom. Napi 2 chapter.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
Bőven megérte.

Ettől jobban, csak a siege erte meg idén nekem.

Divisiont sajnalom utolag ennyiert megvenni. Viszont 4 napig az is jo volt. De többet nem kérek belőle.

darkSectorxxx
Najó maga a z előrendelése a játéknak álleejtős volt. 😄DDDDDDDDDDDDDD
60dollár .😄

Jaja félek megtapasztalni a játék ucsó 13 chapterét, még 9-et csináltam csak meg. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 17:05:54

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

AntiHero
Az a 12 asszem. A 14. Chapter az ál ejtős még. :o

Najo a 13 is az.

Na jooooo az egész az. 😄

darkSectorxxx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak nem a szigeteken csónakázol? 😄
mert az lesz gecijó szerintem. 😄

TDC Geronimo
17-18 is... nem hiszem el ez hogy néz ki. Last of us 2 <3

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Jaj bekerültem a játékba, ezt a megtiszteltetést. 😄

TDC Geronimo
ja 😄

Bandicoot
Az megvan hogy mikor a piactéren lehet mászkálni, van a hivatal amiben a sor áll,és még a jellegzetes tipikus bunkót is "szimulálták" aki áll a sorban és ha át akarsz elötte menni beugat és direkt előrébb húzódik nehogy átférj? <#banplz>

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

TDC Geronimo
Istenem ND mennyire tudja, hogy hova kell a zenéket beszúrni. DEM FEELS

20 órával eddig messze a leghosszabb Uncharted számomra. A végefelé már kicsit megfáradt, de a finálé kárpótolt. A végét én másképp csináltam volna, de igy se volt gáz. Remélem tényleg az utolsó Uncharted, mert innen csak elbaszni lehet.
A 12-15. fejezet látványát az életben nem fogom elfelejteni. Kösz Sony/ND.
darkSectorxxx
De van van. ajjajj. <#nevetes1>

basszus duguljatok mar el a QB, CoD, AW, BF, ... hülyesegekkel! föleg te Dark! kenyszerbeteg vagy baszki ezzel a mindenre valaszolgatassal. nincs valami jatek amivel lefoglalhatnad magad?
következö a moderator topikba megy. Uncharted 4 topik...
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.05.15. 12:31:19

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
Tilos AW-t fikkantani, az egy alkotás, más mint ez, nem a tech része, hanem a művészi oldala.

Totti5
Ma meg AW fika lesz? komoly?!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Hát NEKED más a gameplay.
Amúgy nem...😄
Télleg ne menjünk bele. 😊

Bár erős a késztetés hogy cukkoljalak. 😄

Bandicoot
"Harmatgyenge a gameplay minden tps-ben ennyi erővel."
Nem. De nem is megyek bele, ha azt összehasonlítod bármiféle tps-el..😄
Inkább lépek gámolni,nem kell vasárnapi agyérgörcs.😊
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.05.15. 12:04:37

darkSectorxxx
Harmatgyenge a gameplay minden tps-ben ennyi erővel.
Csak itt a maradék része sokkal jobb.
Jó a látvány szubjektív.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 11:56:15

Bandicoot
Kérd csak ki, attól még tényeket írtam amit nagyjából bárki megerősít aki mindenféle elvakultság nélkül tolta.😊
Jó sztori jó ötletekkel,harmatgyenge gameplay-el. Ennyi az AW nem több.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.05.15. 11:53:21

darkSectorxxx
Remélem a +1 csak a QB részére gondoltad komolyan.

darkSectorxxx
+1

darkSectorxxx
Az Alan Wake-t kikérem magamnak, egy kötelező játék mindenkinek aki a TPS-eket szereti, csak elmondanám neked hogy az Uncharted sem több. ha a látványt nem nézed össze.

darkSectorxxx
A bátyja nem jut eszembe, de ez fejlődés abban hogy az 500 órát játszott BB-ből sem tudok sokat. 😄

És nem QB = AW, nem ezt mondtam, csak a maga nemében nekem nagyon tetszett. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 11:17:23

kill3r21
Visszatérve a nagy munka dologra, én pont azon elmélkedtem,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mikor a kis nate meg kis sam a házban keresi a muter cuccát, hogy ott minden kincs és erekje olyan szinten volt lemodellezve hogy pislogtam, akik azokat csinálták micsoda utánajárás és munka lehet, múzeumban fotózgatni stbstb és az csak egy chapter és egy ház berendezése
Totti5
100 hsz QB fika? szép volt srácok...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
Multi tök poén amúgy. Lefolyik a képernyőről azokkal az animokkal, imádok csak szimplán mozogni is benne

Kongy
+1

Az én szememben a Remedy ezzel a QB-vel eljátszotta az utolsó esélyét. Felőlem lehúzhatják a rolót.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

mindenesetre credits-ben külön

teny, hogy picike kis spooky mulder-el lazan dobtam volna a 9.5-öt.😊 huztak is az agyamat a disznok, van nehany pillanat, amikor azt hiszed, hogy na most jön egy kaloz-szellem vagy valami.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.05.14. 23:36:49

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Bandicoot
Az 1 sem volt jó,egy felhype-olt fos volt ideigóráig frankó hangulattal és jó sztorival - irgalmatlan gyenge harcrendszerrel és gameplay-el.
Várd csak a 2-t az is biztos fel lesz hypeolva mint ahogyan a QB-t is próbálják egyesek felpumpálni...A QB azon túl hogy látványban totális középszerűséget mutat ugyan így elvérzik gameplay téren,egyszerűen egy gyenge tps amit a kiváló színészi játékkal megáldott átvezetők húznak ki a totális középszarból.

Moby
Nem, ezt nem tudni, ezt valami ea-s pénzügyi előrejelzésből vélik látni, de valójában annyira semmit nem tudni, hogy ezt sem. Csodálkoznék, ha a mostani E3-ra nem hoznának valamit belőle, miután teljes fordulatszámon pörög az SW úthenger.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.14. 22:54:34

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
2018, úgyhogy egy darabig még nem fogsz 😊

Moby
Sebaj, várjuk tőle sok szeretettel azt a Star Wars valamit, amiről jó volna végre tudni/látni bármi kézzelfoghatót 😄

TDC Geronimo
Amynek 2 évnyi munkája volt már UC4ben mikor kukázták a projectet és kezdték elölről

Moby
Óriásira hízott közben az ND. És az ő példájukból szerintem lesznek TLoU-féle belső projektek is. Én rohadtul várom azokat is. Elképesztő koncentrációban vannak ott a tehetségek.

Moby
Kicsi magyarázat azoknak, akiknek evvel a generációval indult a konzolpályafutás: eredetileg nem Druckmannék irányításával készült volna az U4 (talán el is indultak a munkálatok, akkor még nélkülük). Aztán jött a TLoU, és az óriási siker, amit viszont ők csináltak, és ezek után kapták meg a projektet. Szóval ha nincs TLoU, ma egy egész más U4-et tolnánk.

TDC Geronimo
Druckmannék most a DLCnek állnak neki ami szerintem 6+ hónap legalább és utána állnak neki komolyan a következő projectnek. Úgyhogy a következő bruce/druckmann féle ND játék 3+ év 😞

TDC Geronimo
"És nemtudom mi lett volna belőle, ha nem Druckmannék kerülnek a pilótaülésbe."

10/10 slicknek 😄

Valószínű maradt volna az 1-3 hangulata és "komolytalansága"

Moby
Mondjuk Slick meg lehet ezt siratja kicsit, merthogy pl. Druckmann miatt nem került bele spookyshit az tökéletesen nyilvánvaló. Már csak azért is, mert """"arra"""" nekik van egy másik IP-jük már.

Moby
Pedig a következő a bátyja lett volna.
Hm. Pedig ez ám a legjobb teszt arra, hogy a saját fanbojságod nagyítja fel, vagy tényleg jó volt-e a játék. Te az AW miatt akarod jónak látni a QB-t. De a QB még csak AW sem, sosem lesz az. Ezen nem változtat a tény, hogy ugyanazok csinálták. És még ezt sem tudom én pl. Csak azt, hogy a stúdió ugyanaz. Csakhogy ez mamár kevés. Láttam, végignéztem, végigsírtam, és siratom a Santa Monicát, amióta Stig otthagyta. Vagy mondhatom a 343 egyértelmű, kézzelfogható bizonyítékát a széjjelrothadásra Corinne Yu távozásával. Ezek a stúdiók mögött meghatározó személyiségek vannak. Nem a stúdiót kedveljük, hanem a meghatározo személyek munkásságát. És egyébként pontosan ez látszik az U4-en is. Minden pillanatán tettenérhető a TLoU hatása. És nemtudom mi lett volna belőle, ha nem Druckmannék kerülnek a pilótaülésbe.

darkSectorxxx
jack joyce.....

lehet rosszul irtam de valami hasonló....a többieket ne kérdezd. 😄

Moby
Ok. Gyorsteszt. Google nélkül.
.
.
.
Hogy hívják a kvantumrekt főszereplőjét? Vezeték és keresztnév is kell!
3
2
1
<#banplz>

/ennyi.

darkSectorxxx
kár, az én tv-m leszürte ezeket rendesen, majd mutatok videót. 😄
Ha lesz tetvedék live-om, mert annálkül gecilow microsoft tiltás van.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.14. 22:17:50

darkSectorxxx
Nem, de mond azt hogy a harc nem önismélés, mert ha nekem azt mondod hogy változatos, beugrok a dunába, még nem találták ki azt a fedezékes harcot ami többről szólna. 😄

Moby
Sajnos nem. Olyan erős filmgrain meg motionblur van az egész játékban, hogy arcokat sem láttam 😞(

TDC Geronimo
LOL

Moby
Az U4 az önismétlés szinonímája. Drake MINDEN helyszínen ottvan!!!négy!<#banplz>

darkSectorxxx
Ja hogy neked unszimpik voltak, de az egyénis izlés. 😄
láttad te hogy a karaktereknek milyen mimikájuk van? 😄
Elég beszélni a legelején a kiscsajjal és az arcát figyelni. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.14. 22:15:35

darkSectorxxx
Igen az is önismétlődő, ugyanúgy lősz, harcolsz, semmi eltérés, fedezék és bumm ennyi. 😄

Moby
A színészi játék a QB-ben szerintem is rendben van. Az U4 teli van szerethető karakterekkel. A QB-ben _MINDEN_ karaktert gyűlöltem. Ha ez volt a forgatókönyv, akkor tökhéhéhéletes játékot láttam minden szereplőtől <#taps>