Uncharted 4: A Thief's End

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergou
Ott a pont!

`Take a look to the sky just before you die`

darkSectorxxx
Te képmutató. 😄

Na de uccu neki vedd meg most! 😄
UC1-en kifolyik a szemed ahoz képest amit megszoktál régen ps3-on, szerintem drake szebb a másik 2 résztől is.

Igazából ezek is annyira durvák látványban, mint egy mai játék átladgban, szóval nem kell visszamenned egy generációt, az amikor meg a Collectionban átéltem megint pl a 2. rész vonatos részét, vagy a 3. rész repcsijét.....te jó ég.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.14. 20:47:36

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ezzel az engine-el és csapattal annyi régi játék felujítása lepergett a szemem előtt, hogy vicc.

RESIDENT EVIL? SILENT HILL?
Vagy bármi. 😄

TLOU2-őt el sem tudom képzelni milyen lesz. Az alapanyag adott, még kapnak időt, még tudnak ötletelni, mint az előző generációnál, Te úr isten mi lesz itt.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Najó, kell vegyek egy collectiont. Tudom, hogy a demo után nemn sok jót mondtam róla, de az egy más lelki állapot volt. Most kell 😄

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Én értem mire céloz, de ez a szép, túl steril, túl hhetetlen, túl szokatlan, túl fura, mert eddig nem ezt szokta a szeműnk....és ezután sem fogja mondjuk. 😄

gergou
Én is ezt csinálom, ma tudtam újra leülni elé 😄 Am apunak is mutattam, csak annyit mondott, ez neki még mindíg plastic 😄 na mondom, ez aztán tuti nem az 😊

darkSectorxxx
Még mindig a sokk kerülget ha csak 1etlen egy részre gondolok, amikor a szigeteknél kell menni a csónakkal, egész egyszeráűen flek elhinni hogy ezt én fogom játszani. 😄

darkSectorxxx
Nem....amúgy én is így megálltam a 10 fejezetnél mert nincs időm folytatni, 3orácska szabadidő kéne kb egyhuzama hogy érdemes legyen menni tovább.

És inkább csak visszaugráltam 20-30 percekre fejezetekhez....és tömérdek apro részletet látom még minddig, amik mellett csak úgy elsétáltam eddig. 😄

gergou
A skót pályán ott vannak a puzzle után akkor azt nem láttátok, én kergettem őket, a sírok mellett 😊 nagyon jó ez a játék 😄
Utoljára szerkesztette: gergou, 2016.05.14. 20:38:53

darkSectorxxx
Egerek?
Melyiken a játék elején? D

gergou
Néztétek az egereket a skót pályán? vagy 15 percig elvoltam azzal, hogy kergettem őket 😄

darkSectorxxx
EZAZ! Ez durva, de ez úgy üt, ahogy játszol, mert első kis bevezetés, és akkor főcím, érzed hogy itt egy vulkán fog kitörni, felcsapnak a régi emlékek U1-2-3.....várható egy baszotthosszú, baszottnagy kaland, és itt ez a durván sejtelmes zene....😄

darkSectorxxx
Huh köszönöm!

lentebb tettem spotify linket. a szam cime: "a thief's end"

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
😊
De ez szól amúgy a játék elején? 😄 Ez a változat? mikor kijön a játék logoja?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.14. 20:02:36

gergou
Van egy Indiana Jones infernal machine beütése a játéknak, jajj de tetzsik 😄 Na ezt még párszor újra fogom tolni 😊

kill3r21
Az egész ost baszottjó 😄
darkSectorxxx
Ez szól akkor amikor elindul a játék a bevezető rész után amikor a térképeket mutogatják, meg rajzokat?

Mert ott baszottjó a főcím változat....asszem erre hasonlít, de már nem emlékszem a pontos verzióra. 😄

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.14. 19:57:44

kill3r21
Még sokkban vagyok az a helyzet 😄
TDC Geronimo
Ja és 14-16ig végig egy esetleges last of us folytatás járt a fejemben és oh boy...állt a cerka 😄
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.05.14. 19:51:34

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Írhatnám bármelyik fejezetre, komolyan... 16os részbe annyi igényesség ment csak abba az egy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
házba
, amennyit máshol full játékoknál se látsz. Szerintem volt 1 óra majdnem az a fejezet nekem mire mindent átnéztem

n000rbi
Mondtamén😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
van ám statisztika menü a játékban 😛

kill3r21
Na a végére értem, nem számoltam össze, de kb 16-18 óra volt, átlagban két órát Liveoztam, az utolsó 8. rész, 3és fél óra lett!
Annyit tudok mondani, hogy régóta játszok, de eddig ez a best játék élményem! Zseniális 😊
darkSectorxxx
Körültekintően?
Odafigyelni egy kibaszott szövegre ilyen szemkáprázató látvány mellett?
Sokszor nekisétáltam a falnak meg leestem a szirtekről csak mert elbambultam.

Ne várj tőlem itt túl sokat. 😄

darkSectorxxx
Na ezt meséltem spoilerbe pár napja!
ISZONYAT. Legelőször a dudás mapon láttam ilyet.

Bandicoot
Mert akció van? Ettől függetlenül hűen tükrözi mennyire körültekintően játszol hogy egy szaros gomblenyomás nem tünt fel, amit ráadásul az első alkalommal ki is írnak a képre.....<#taps>

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

TDC Geronimo

TDC Geronimo
17. fejezet eleje. Most erre rá kell pihennem, mert rendesen megpörgettek az emocionális körhintán. Még mindig nem hiszem el ezt a játékot.

darkSectorxxx
Akkot máskor miért veszi elő autómatán?

TDC Geronimo
Esküszöm fizikai fájdalmat okoz a részletek befogadása. Folyamatosan attól félek elhagyok valami apró részletet <#idiota>

Totti5
Nem rossz, nem rossz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
chapter 14...

Meg abban sem, hogy olyan ugralasokkal van tele, ami a fizikat romma hazudtolja. Peldaul az
oratornyos jelenetet ember nincs, aki tulelne
<#nemtudom>

Jo-jo, de engem ezek idegesitenek.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

<#taps>

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Bandicoot
"a fegyverrel nem tudok sehol lőni csak ha jönnek ellenfele"
Kedves jó megfigyelőképességű fórumtársnak ajánlom szíves pici figyelmébe a balra vagy jobbra DPAD-ot amivel a fegyvert elő lehet venni és el lehet tenni amikor nincs ellenfél...<#ravasz1>
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.05.14. 15:26:27

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

AntiHero
Nem mert a chapter 12.ben nem tudtam lelőni a fa gerendákat az ablakról 😞 <#gonosz1>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo
13as chapter hogy néz ki istenem...

Kongy
Nem azt írom, hogy igen vagy nem, meg ilyesmi. 😄

Nekem mikor megvolt az első gameplay videó már akkor gyanús volt, mert úgy néz ki, mint az Uncharted 2 gecije, Flynn 😄

Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.05.14. 14:04:32

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kovezzetek meg, de
nekem ez a Sam gyanus. Kezdettol fogva.

Nem kell azt irni ra, hogy jol gondolod,,azt se, hogy nem, csak akartam, hogy nyoma legyen. 😊

AnuluWork
A 3. részhez volt beépített. Jó is volt.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

amugy spotify-n fentvan az OST

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kongy
Azért valljuk be, hogy az Uncharted nem hazudtolja meg most sem magát. Ami leeshet, az leesik, ami összeomolhat, az összeomlik, ami meg leszakadhat, az leszakad most is 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

jaja, latszik, hogy mennyire kulonbozoek az elvarasaink. mar ertem, hogy neked ez a VALAMIVEL realisztikusabb epizod jobban adta. no spooky mulder, se non-stop michael bay pillanatok.

en viszont mindig is ezeket a tulzasokat szerettem a sorozatban.😊 de jo volt ez igyis, lassabb, komolyabb levezetesnek.

Moby
Na nekem pl. tökre nem ezek az emlékezetes részek egyikben sem, hanem sokkal inkább az adventure vonal. Én nekem ez az vonszolós rész annyira be sem jött, inkább csak túl szerettem volna lenni rajta. Nekem ezek főleg ilyen immerziógyilkos, túltolt, túl irrealisztikus pillanatok.

pont nem a latvanyossagra gondolok, s nem is az iranyitasra. inkabb komplett elmenyre.
amugy nezd vissza U3 karavanos reszt. kb ugyanaz, mint ez az U4-es. ugrabugra fel a teherautokra, vissza lóra (~csuszas az iszapban), DARU is volt benne. csak nyilvan az egesz lassabb, kevesbe latvanyos (akkor, ott, szetbaszott azert). ott is meg lehetett kerdezni, hogy hogyan lett leprogramozva, seamless, az öreg masinara.😊

lenyeg, hogy en vartam meg minimum egy hasonlo kaliberu szakaszra, ami sajnos nem jött el. mig a többi reszben több hasonlo is volt.😞

TDC Geronimo
Lehet volt nála látványosabb, de olyan ami ennyire jól játszatta magát egy se. Ez nem fog változni.

TDC Geronimo
Na folytassuk <#vigyor2>

AntiHero
12 másodpercben el is mondja a lényeget. 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Moby
+100

A dudás résznél minden pillanatban azt gondoltam, hogy most fog valami okkult őrület a nyakamba szakadni, és amikor kiderült, hogy nem, arcomat az ég felé fordítva mormoltam hálát 😄