Uncharted 4: A Thief's End
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
77 Quantum Break
85 Killer Instinct Season 3
88 Ori and the Blind Forest
87 Forza Motorsport 6
86 Rise of the Tomb Raider
84 Rare Replay
84 Halo 5: Guardians
82 Gears of War: Ultimate Edition
93 Uncharted 4: A Thief's End
87 The Witness
86 Ratchet & Clank
85 Valkyria Chronicles Remastered
80 Gravity Rush Remastered
79 Alienation
78 Heavy Rain & Beyond: Two Souls Collection
92 Bloodborne
87 Bloodborne: The Old Hunters
86 Uncharted: The Nathan Drake Collection
81 Tearaway Unfolded
81 God of War III Remastered
79 Until Dawn
79 Driveclub Bikes
63 The Order: 1886
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
MINDEN játék, amit a közösség kedvel: nyúlszex 90 feletti metával, division, AC-k, COD-ok, BF-ek, Minecraft, DAS-ok, UC-k, GTA-k, ésatöbbi ezt a célt.
MEGVALÓSÍTJÁK.
Na erre azt mondani bármilyen egyéni preferencia mentén, hogy ez szomorú, az fail. Mármint ha ez téged szomorúvá tesz, ez oké, de a tény maga, nem kell hogy az legyen szükségszerűen. Mitöbb, nem szabad, hogy az legyen.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.21. 20:44:20
Adversus solem ne loquitor
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Ahogy mondtam mióta a One exkluzívok zsinórba kapják a 7 pont körüli értékeket azóta az is jónak számít.. (nem,attól még totál átlag marad).
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
De említhetném 2011-ből a Deus Ex Human Revolution-t is. 90 fölött áll metacriticen, és egy tök átlag játék, semmi kiemelkedő SZERINTEM.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.05.21. 19:40:23
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Több pontot kapott ugyanattól a médiától?
Nem voltam délután, dolgoztam.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Lehetséges a 75 pont valóban ha olyan a pontozási rendszer (milyen?).
De 75 pontot a középszerű vagy totál átlagos játékokra szokás adni amivel el lehet játszogatni élmény is lehet de nem vág földhöz, nem az olyanokra amik az adott műfaj sajátosságait igencsak csúcsrajáratják (gameplay,látvány,aprólékosság,stb)....
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.05.21. 19:12:46
Lehet úgy is értékelni hogy egy másik stílust vesznek alapul, persze felmerül a kérdés az értelmetlen hasonlításal kapcsolatban,de lehetséges 75 pont, ha olyan a pontozási rendszer.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ezt a mondatot én is rengetegszer fogalmaztam meg magamban pontosan ugyanígy.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.21. 17:40:00
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Egyeseknek savanyú a szőlő holott vitathatatlanul az UC4 a TPS akciójátékok "witcher 3-a". Minőség,tartalom,változatosság,kib*szott komoly gameplay. Ahogy a W3 jelenleg a legjobb akció rpg a piacon iszonyat magasra rakva a lécet, addig az UC4 a legjobb TPS szintén iszonyat magasra pakolva a lécet.
Elhiszem én, hogy savanyú a szőlő, hogy PS4-ex, de ez egy ilyen szemét világ.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.05.21. 14:09:03
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
És csak magamat okolhatom, hiszen senki nem kényszerít rá, hogy szemetet olvassak. De sajnos a vélemény olyan, mint a segglyuk... mindenkinek van. Asszem a GK-tól el is búcsúzom, ott senki nem véd meg a hülyéktől.
Elkezdtem harmadszorra az UC4-et, most jön a gyűjtögetős és a harci acsik megszerzése. Aztán majd negyedikre mehet a speedrun. <#taps>#taps>
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Meg persze a várva várt lassított móddal is ökörködtem egyet gyors lefekvés előtt. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.21. 02:19:23
Hát a 14. chapter-től nem kímél a játék az epic helyszínekkkel meg jelenetekkel.
Na meg a főboss, hát nem csodálom hogy ezen a bizonyos helyen játszódik a főellenséges téma, ahogy ez a végén kinéz látványban más helyen nem biztos hogy ezt így tudták volna szerintem, vagy nem tudom, filmeket megszégyenítő ami itt ment. 😄
<#eljen>#eljen>
Várjuk a single DLC-t, nekem van 1 tippem mi lehet az....
Nem spoilerezek. 😄
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"That moment when you recognize your crock pot in Uncharted 4..."

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Péntek délutáni játék+ kommentár.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0