Sniper Elite 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.12.11. 08:36:31
van olyan kolléga aki aktivan játszik ezzel?
egy két javaslatnak igazán örülnék illetve tapasztalat megosztásnak, hogy mit hogyan.
nekem nagyon bejön a játék igaz csak nemrégen vettem meg.
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
A játék maga szerintem nagyon jól kezd, az első felében azt éreztem ez lett az eddigi legjobb rész, de a 2. felében igen csak lerombolta, szerintem a vége nagyon összecsapott lett, az első 5 pálya nagy, viszonylag jól felépített meg minden. Az utolsó előtti pl már egész kicsi, gyors egyszerű célokkal, az utolsó meg el sem hiszem, hogy megint a bunkert erőltették... Van egy mesterlövészünk, lehetőleg küldjük már be egy szűk bunkerbe.... Olaszország nagyon szépen mutatott, de kihasználhatták volna az ország még pár részét mindenképp. Tényleg kicsit olyan mintha a játék eleje meg vége nem is ugyan az a játék lenne, vagy mintha megsürgették volna a fejlesztőket akik kicsit összecsapták volna.
Aztán a játék végén meglepődtem, hogy 37 méter lett az átlagos ölés, mondom what?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Remélem csak rosszul mérte mert a total play time sem annyi azért 1 mapon 1-1,5 órát elszórakoztam, de feltételezzük jó ez az átlagos távolság az nagyon nevetséges. Búcsúban messzebbről lősz kb 😄 Ehhez nem kéne mesterlövész. Oké az a pár 500 méteren túli ölés nagyon szép ami a viaductos pálya legelején kivitelezhető, de ebből kéne több! Nem bunkerből...
Elismerem ez játékstílus kérdése is és sokat lopakodtam, HDM is dolgozott, mert közel mentem és bumm, de az is igaz, hogy ha tehettem kerestem a magaslatokat és akit láttam onnan intéztem el, főleg ha volt valami amivel elfedhettem a lövést, de sokszor az sem érdekelt egyáltalán, hogy van-e 😄 Meg az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a játék sokszor erőltette a közeli lövéseket és most nem csak arról beszélek hogy takarásban volt az ellen távolról, hanem arról, hogy a puska fejlesztéshez kellett pl 50 darab 20 méteren belüli puska ölés. Hát minek ez egy mesterlövészes játékba könyörgöm?
Több nyitottabb pálya kellett volna azok nagyon jól működtek. Ott még az AI hülyesége sem jött annyira látványosan ki mint zártabb térben, hiába volt a legmagasabb fokozaton az AI.
Ez egyébként egészen jó móka, csak ki kellett ismerni a pályákat és máris van sikerélmény.
Kipróbáltam a Survival játékot is, de egyedül nem annyira izgalmas, és monoton is. Viszont arra gondoltam, hogy ha valakinek van kedve, akkor a kampány kooperatív módjával szívesen játszanék újra. Steam nevem: Bálint Szabolcs. Hétvégén késő délután rá is érnék vagy az este folyamán. Meg általában hét közben is, de akkor főleg az esti órákban. Akit érdekel a téma, nyugodtan vegyen fel. A részleteket meg megbeszéljük Steam-en.
Azt olvastam kooperatívnál még az se fontos, hogy együtt legyen a két játékos. Mehetnek külön is a pályán, a különböző feladatokat végrehajtani, tehát kötetlenül is lehet játszani. Teljesen szabad kezet adva ezzel a játékosoknak.
Most viszont akciózták és a múlt hétvégén meg is vettem. Érdekelt a nyílt világú rendszer működése és az új helyszín, meg pár nem is annyira apróság, mint a MI javulása. A játéktól végül is azt kaptam, amit vártam. Se többet, se kevesebbet. Egy erős közepes, mondhatni AA kategóriás játékot. Azért nem írtam AAA kategóriát, mert nem tenném az igazán nagy nevek közé.
Fontos --> Még csak a felénél járok, de ez alapján a pro és kontráim ezek lennének:
+ Nyitott, szabadon bejárható pályák, amik kellően részletesen vannak megalkotva és így rengetegféle bejárható útvonalat adnak.
+ MI tényleg fejlődött és ez lényegesen javítja a játék élvezeti értékét.
+ A röntgen golyórombolási, robbanási sérülés effekt remek lett, szintén fejlődött.
+ Változatos helyszíneken zajlanak a küldetések, amik egész élvezetesek.
- Kissé idejétmúlt grafika. Igaz nem csúnya, de lehetne sokkal szebb is.
- Normál fokozaton szinte semmi kihívás nincs. Nyugodtan végig lehet akciózni a pályát, felesleges lopakodni vagy egyéb.
- Egy küldetés elég hosszúra is tud nyúlni, mondjuk másfél-két óra. Ami jó, de egyben ellaposodik a sok gyilkolás a végére.
- Karaktermodellek nagyon ósdiak, főleg az átvezetőkben a legszembetűnőbbek.
A játékban van többjátékos mód is, ami egyébként nem rossz. Csak éppenséggel rá kell hangolódni, mert ez igazi türelemjáték. Lehet azt mondani egy ilyen játékba minek, de azért el lehet vele lenni, megvan a maga hangulata és játékélménye.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Két óra volt nekem is az első térkép, még van 7. Alig változott az előző részhez képest, persze ez nem feltétlenül baj. Mondjuk én örülnék annak, ha a nácik öldöklése helyett áttérnénk az ISIS irtására, mai modern fegyverekkel.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
If you give a little love you can get a little love of your own
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.02.14. 12:45:33
Next PC upgrade: 2022
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Stevivor - 8
Game Informer - 7.75
The Guardian - 3/5
CG Magazine - 8.5
XGN
Push Square - 7
Twinfinite - 4/5
The Sixth Axis - 8
Attack of the Fanboy - 4/5
PlayStation LifeStyle - 8.5
PlayStation Universe - 8.5
GamesRadar+ - 4/5
God is a Geek - 7.5
We Got This Covered - 4/5
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
- 64 bites Windows operációs rendszer (legalább Windows 7)
- Intel CPU Core i3-2100 vagy egyenrangú AMD processzor
- 4 GB RAM
- AMD Radeon HD 7870 (2G😎 vagy NVIDIA GeForce GTX 660 (2G😎
Sniper Elite 4 ajánlott gépigény:
- 64 bites Windows operációs rendszer (legalább Windows 7)
- Intel CPU Core i7-3770 vagy egyenrangú AMD processzor
- 8 GB RAM
- Nvidia GPU GeForce GTX 970 vagy AMD GPU Radeon RX 480
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
#5 amire te gondolsz az a sniper ghost warrior.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Gameplay:
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Sniper Elite 4
Utoljára szerkesztette: Krisztiam, 2016.03.07. 18:08:16