Botrányos forgatással indul az új Top Gear

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

+1

A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk

2016-ban kit nem lehet megsérteni komolyan? :D
Lassan nem lehet csinálni semmit anélkül, hogy egy muszlim,leszbikus, meleg, fekete vegán zsidó fókabébi asian beütésekkel ne szólna be :D
Bakker, akkor én tiltassam ki az összes teherautót az utcáról a ház előtt, mert a kertben van elásva a macska???
Én biztos, nem kértem volna bocsánatot. Viselje már el az az aktakukac ott a kényelmes irodában az UTCAI ZAJT egy kicsit!

Zombee
Megnyugodtam, ha tényleg nem egy 1965-ös Mustangot csúfítottak így el.

Nekem nem kéne. Vezetni úgyse merném, utcán se szívesen hagynám kint, max el tudnám adni jó pénzé' :D

Amúgy is Clarksonék Amazonos műsora érdekel inkább, de nagy a csend körülötte.
IMYke2.0.0.0
Ne tessék álszentnek lenni - "veterán" vagy sem, de örömkönnyektől vacogva fogadná el mindenki a tulajdoni papírjait és a slusszkulcsát!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ja, a kasztni egyes elemei még emlékeztetnek az eredetire, de minden atomja modern és soha nem volt semmi köze a Mustanghoz, sok részének még a Fordhoz sem. Gratulálok. Igazi veterán. Csak semmilyen ország veterán követelményeinek nem felel meg.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Az igaz, hogy kifogast, hibat talalni mindig egyszerubb, vagy csak ujjal mutogatni masra. De az ember gyarlo es sosem fog valtozni. Mindig lesznek akik csak azt keresik mibe kothetnek bele. Az auto pedig kivetelesen tenyleg veteran. 1965 Ford Mustang Fastback.

Asus H81-PLUS Intel H81/Intel Core i5-4590 3.30GHz (Haswell)/Sapphire Radeon R9 480 4096MB GDDR5/ Corsair Vengeance Pro Gold 16GB (2x8GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz

Suttyók gyülekezete...
Nálunk a Parlament elé be se engednék. Frissen épített, de a dizájn 1965-ös.

Aki nagyon akar, az mindig, mindenhol fog találni valami tiltakozni valót. Az autó meg minden, csak nem veterán...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams