Álláskeresés telefon nélkül
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: bfbc2, 2016.04.10. 06:54:33
Viszont én munkát sem ajánlottam neked. Tehát voltaképpen sehogy sem gondoltam.
Mindenesetre nem hiszem hogy bármivel is előrébb leszel az itteni próbálkozással.
Továbbra sem hiszem el, de feltételezzük azt hogy elhiszem hogy nem csak trollkodsz:
Ha egy komolyabb céggel próbálkozol esélyes lehet hogy emailban is megbeszélhettek egy találkozót.
Sőt én személy szerint a jövőhéten fogok próbálkozni egy skype-os interwiev-el, nyilván nem Magyarország.
De a lényeg hogy semmi sem lehetetlen.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.04.10. 00:28:07
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Vagy ezzel arra célzol hogy annyira belekavarodtál hogy saját magadat hazudtolod meg?
Sajnos megint valaki qrvára okosnak és bölcsnek hiszi magát, annak ellenére hogy bárki is látta volna valaha is innen.
Minden esetre remélem D.Péter tud neked munkát szerezni. <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.04.09. 22:27:17
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ha valakinek olyan életkörülményei vannak mint egy Zen bölcsnek akinek munkára sincs szüksége a megéléshez.
De mégis hol található Dancsó Péter?
Köszi a hangulatot. <#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.04.09. 01:34:37
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2016.04.07. 14:22:00
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Utóirat:
Nem szoktam rá a dohányra.
Cigi + sör heti árából vehettél volna már rég egy telót.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Szerencsére nem fogadtam meg az egyik tanácsot, nem adtam fel az álláskeresést, hogy legyek inkább munkanélküli, hanem megoldottam a problémát - azaz megválaszoltam a saját dilemmámat a fórumtagok helyett - és a napokban 3 helyre is behívásom van. 😊
Blue mobile pl. 5000ft alatt veszel egy telefont, telefonszámmal, feltöltve.
De ha ennyi pénzed sincs, nem hiszem hogy nincs egy rokonod vagy barátod aki nem tud ennyit tenni érted.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.04.05. 00:38:50
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
gamertag: kenobita